Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 07 ное 2017 11:11

И Роман го разкриха, че не става за халф. :) Чакам Панайотов два-три мача да не е във форма - разбирайте да се движи по-малко, защото на него това му е цялата игра, по-малко в отнемането на топката и още по-малко в подаването и него ще го заклеймят, че е дърво. Между другото онова положение, което Буш изтърва сам срещу вратаря, топката се озова в него, след като Панайотов се опита с едно докосване да елиминира защитника на Локо, но по погрешка подаде на румънеца...
Роман участваше във всяка една атака и постоянно бе около топката. Има голяма логика да се използва в дясно на центъра, в тази схема с Цветкович до него, за да го покрива. Идеален пример за човек пред защитата е Св.Дяков. Колкото и да не го харесвам чисто човешки, то като футболист е добър и редовно го виждаме да покрива защитник, излязал от позицията си или да се връща и да взема топката. Ще видим дали Гомес ще се впише добре.

Колкото до Роси - мен лично не ме притесняват качествата му, защото е ясно, че ги има. Смятам никой не поставя под съмнение тактическите му знания. Работил е с далеч по-класни футболисти от тези в ППЛ. Играе дефанзивно, да. Предпочита победите с по 1:0, да. Той обаче на няколко пъти каза, че както играчите, така и треньорите се учат. И ще ме прощавате, ама предпочитам Роси да се "научи" на атакуващ футбол в Левски, отколкото Жадното, Сухия, Вили и тн.

Ще излезе, че Левски е баси ребуса и няма треньор, дето да вдигне тоя отбор. Или няма да играе атакуващо, или няма да бие изразително, манталитета му е друг... Единствено, до известна степен, съм съгласен с манталитета. Петрович ще се окаже прав за балканския манталитет, но и това е нещо, което Левски трябва да превъзмогне, ако иска да върви напред в развитието си.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 ное 2017 13:46

Сега май има две седмици без официални мачове, заради баражите за Световното и дата за контроли.
Не знам ние що ще почиваме, когато се играят баражите ?
България какво отношение има към баражите ? Нито отборите ни са пълни с национали, та да пискат Клубовете, нито пък Националният ни отбор има важен мач.
Можеше да се изиграе кръг за Купата или кръг за Първенство, при все, че времето го дават сравнително топло в следващите 6-7 дена.
Вместо това ще гледаме футбол при минус 5 градуса, кални и заснежени терени през Декември.

Що се отнася до Роси ...
В Италия също се водят подготовки, през лятото. К'ва по-точно е разликата между зимна и лятна ? :lol:
Освен това, че през зимата свободните играчи са по-малко като количество.
Даже у нас зимната подготовка е доста по-дълга от лятната. Тоест, може да се свърши повече работа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 ное 2017 14:29

THE G.A.M.E написа:Сега май има две седмици без официални мачове, заради баражите за Световното и дата за контроли.
Не знам ние що ще почиваме, когато се играят баражите ?
България какво отношение има към баражите ? Нито отборите ни са пълни с национали, та да пискат Клубовете, нито пък Националният ни отбор има важен мач.
Можеше да се изиграе кръг за Купата или кръг за Първенство, при все, че времето го дават сравнително топло в следващите 6-7 дена.
Вместо това ще гледаме футбол при минус 5 градуса, кални и заснежени терени през Декември.

Що се отнася до Роси ...
В Италия също се водят подготовки, през лятото. К'ва по-точно е разликата между зимна и лятна ? :lol:
Освен това, че през зимата свободните играчи са по-малко като количество.
Даже у нас зимната подготовка е доста по-дълга от лятната. Тоест, може да се свърши повече работа.

Абсолютно малоумие е това от страна на БФС. Оправдават се ,че било заложено ,като програма по-рано ,ако случайно сме се били класирали на бараж. Знае се от 1-2 месеца със сигурност ,че няма да сме на бараж и трябваше да изтеглят мачовете за купата в тази пауза . Не съм сигурен ,че на 15.12 ,ще могат да се проведат някакви мачове и ,че няма да се отложат за февруари или март.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 ное 2017 15:20

Не забравяй каузата.тази почивка е по усмотрение на домуса за да си починат от шампионата.Та нищо глупаво няма в това.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 ное 2017 15:45

През последните 10 дни бившите играчи и легенди(Сираков,Н.Илиев,Мъри и Кокала)се изказаха негативно за случващото се в Левски,защо така не говорят бившите играчи и служители на Г,Ганчев за неговия отбор :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 ное 2017 15:49

mikata написа:През последните 10 дни бившите играчи и легенди(Сираков,Н.Илиев,Мъри и Кокала)се изказаха негативно за случващото се в Левски,защо така не говорят бившите играчи и служители на Г,Ганчев за неговия отбор :?:

Защото всички "легенди" на Литекс са си на работа там, с изключение на Дуци Симонович. :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2017 15:55

W84me написа:Гледахте ли мача на ония с ония ? Не знам Спас каква организация трябва да изкара, за да може Левски да се вмъкне в борбата за титлата. Тия двата отбора са гепили яко съдиите и в мач помежду им настава един цирк, но срещу Левски няма прошка и секирата е и ще бъде още по-сериозна!

Майната им и на двата оцветени провинциални отбора както и на реферите им! Ние да си бием останалите тимове в измислената ППЛ, пък ако имаме претенции за нещо по-сериозно трябва да имаме сили да не губим точки срещу зелени и оранжеви. Все си мисля, че темата за реферите няма да е на дневен ред ако си шием по 2 дежурни гола на мач.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 ное 2017 17:13

TristaNNN написа:
W84me написа:Гледахте ли мача на ония с ония ? Не знам Спас каква организация трябва да изкара, за да може Левски да се вмъкне в борбата за титлата. Тия двата отбора са гепили яко съдиите и в мач помежду им настава един цирк, но срещу Левски няма прошка и секирата е и ще бъде още по-сериозна!

Майната им и на двата оцветени провинциални отбора както и на реферите им! Ние да си бием останалите тимове в измислената ППЛ, пък ако имаме претенции за нещо по-сериозно трябва да имаме сили да не губим точки срещу зелени и оранжеви. Все си мисля, че темата за реферите няма да е на дневен ред ако си шием по 2 дежурни гола на мач.

Няма кой да ви ги шие.Черната и Мамалиговата сила са импотентни.Втория не знам какво му е,но го помнех като добър вкарвач на голове.Вие го преебахте нещо. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 ное 2017 17:19

Според гонг този го следим за ляв бек
Vinícius Freitas
https://en.wikipedia.org/wiki/Vin%C3%ADcius_Freitas
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2017 17:47

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:

Няма кой да ви ги шие.Черната и Мамалиговата сила са импотентни.Втория не знам какво му е,но го помнех като добър вкарвач на голове.Вие го преебахте нещо. :lol:

Има и други "шивачи". Яблонски вкарва чат-пат, Гомез също, очаквам и Кабрал да започне да го прави в скоро време, а Обертанов също е способен да резне някой и друг гол. Изобщо не държа головете да се вкарват само от централните нападатели.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”