Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cheradonna
Re: Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София
ама само как си ги избачкахме.......
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Футболистите на Лудогорец се подиграха с труда на съдията.
Нищо общо нямате с Апостола
Ако съм на мястото на този съдия, повече няма да свиря за Разград. Тези направо му отрязаха главата.
Айде, лека от мене. Лягам си спокоен и щастлив. Оставете момчетата в синьо да понапишат още десетина-двадесет коментара преди да си легнат, поне колкото да се поуспокоят малко и да могат да заспят, все пак и те душа носят. 

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
[center]
[/center]

[center]
[/center]

Честита победа! Трябва да си призная, че не бях оптимист за този мач, но момчетата в червено разбиха на пух и прах опасенията ми!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Честито на ЦСКА-София.
Заслужаваха победата.Извоюваха си я.Нека се порадват.Нашите нищо не играха,закономерно загубиха.
Но за така бленуваната титла....5та или 32ра,още има доста хляб да изпапкате.
Същото важи и за турнирите в ЕКТ.
Живи и здрави.
Заслужаваха победата.Извоюваха си я.Нека се порадват.Нашите нищо не играха,закономерно загубиха.
Но за така бленуваната титла....5та или 32ра,още има доста хляб да изпапкате.
Същото важи и за турнирите в ЕКТ.
Живи и здрави.
В сектора на гостите, нормални хора не се видяха. Видя се група пощурели маймуни, който се опитаха да си счупят крайниците в адекватно построеното за тяхното държание сектор. Ако бяхме нормална държава, полицията трябваше да влезне в сектора да ги усмири!
Показахте, че тези не са победими! Дано Делио, Спасио и Данио са гледали и са си направили изводите!
П.С. Честито, но не забравяйте, че първенството е дълго! 6т. и 8т. не са непреодолими(най-вече, ако пернишкият меценат се бръкне леко случайно)

П.С. Честито, но не забравяйте, че първенството е дълго! 6т. и 8т. не са непреодолими(най-вече, ако пернишкият меценат се бръкне леко случайно)

Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!