Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Мнениеот HardWork » 06 ное 2017 00:51

Нека го даваме по - спокойно! Хубава победа като гости стрещу уморен Лудогорец! Мене не ме интересуват другите отбори. Аз знам, че Левски и останалите клубове са по - слаби от нас, както знам, че Лудогорец ни превъзхождат като цяло в спортно тактическо отношение, независимо от днешният резултат!
Ако искаме да станем шампиони и да играе в ШЛ, трябво още много работа да се свърши!
Важното е да се надгражда! Има положена някаква основа, но все още сме много далече от големия футбол! Изисква се много повече в тактически, технически и физически план, за да могат да се гонят успехи на международната сцена.
Днеска постигнахме важана победа, която ни запазва шансовете за титлата, но все още сме много далеч от поставената цел!

stone

Мнениеот stone » 06 ное 2017 00:57

Хайде, повеселете се! Бях ви фен, сега вече не съм! И мнозина вече не са! Освен ритане, което според вас е"мъжка игра", размахване на ръце и дърпане-не видях футбола. Не можахте нито топка да изиграете, грозно се държахте, нагло. Това не е ЦСКА! Погледнете Левски- в този отбор има вече стил! Не ги подкрепям, но съм фен на футбола, а те започват да играят такъв! Та вие бяхте готови да изпобиете момчетата на Лудогорец! Спортна злоба-не знаете какво е това! Съвсем ненадейно започнах да наблюдавам Лудогорец-и съжалявам, че пропуснах много от мачовете им! Футболът, който показват е далеч от това, което се опитват да ни покажат новите ЦСКА! А Левски, колко и да не искам да призная-вече маркират! И към левскарите, които помнят хубавия футбол, колкото и да ви е яд на Лудогорец, те са тези, с които трябва да покажете красотата на тази игра! И следващия път вие ще сте тези, които ще гледате мача без прегради, защото публиката ви заслужава това! И вие от бившите ми пристрастия, всъщност кои сте? Простихме ви, че така се промъкнахте до името ЦСКА, но не ви прощаваме подобна игра и стил!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 ное 2017 01:21

stone написа:Хайде, повеселете се! Бях ви фен, сега вече не съм! И мнозина вече не са! Освен ритане, което според вас е"мъжка игра", размахване на ръце и дърпане-не видях футбола. Не можахте нито топка да изиграете, грозно се държахте, нагло. Това не е ЦСКА! Погледнете Левски- в този отбор има вече стил! Не ги подкрепям, но съм фен на футбола, а те започват да играят такъв! Та вие бяхте готови да изпобиете момчетата на Лудогорец! Спортна злоба-не знаете какво е това! Съвсем ненадейно започнах да наблюдавам Лудогорец-и съжалявам, че пропуснах много от мачовете им! Футболът, който показват е далеч от това, което се опитват да ни покажат новите ЦСКА! А Левски, колко и да не искам да призная-вече маркират! И към левскарите, които помнят хубавия футбол, колкото и да ви е яд на Лудогорец, те са тези, с които трябва да покажете красотата на тази игра! И следващия път вие ще сте тези, които ще гледате мача без прегради, защото публиката ви заслужава това! И вие от бившите ми пристрастия, всъщност кои сте? Простихме ви, че така се промъкнахте до името ЦСКА, но не ви прощаваме подобна игра и стил!

[offtopic]Викаш от този мач загубихме половината си фенове :) Ти никога не си ни бил фен :) Личи си от 5 км кого подържаш :)[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 ное 2017 06:56

Чудим се кой вестник си купя.
На всичките сме им отрезали главата! :lol:

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 06 ное 2017 06:57

stone написа:Хайде, повеселете се! Бях ви фен, сега вече не съм! И мнозина вече не са! Освен ритане, което според вас е"мъжка игра", размахване на ръце и дърпане-не видях футбола. Не можахте нито топка да изиграете, грозно се държахте, нагло. Това не е ЦСКА! Погледнете Левски- в този отбор има вече стил! Не ги подкрепям, но съм фен на футбола, а те започват да играят такъв! Та вие бяхте готови да изпобиете момчетата на Лудогорец! Спортна злоба-не знаете какво е това! Съвсем ненадейно започнах да наблюдавам Лудогорец-и съжалявам, че пропуснах много от мачовете им! Футболът, който показват е далеч от това, което се опитват да ни покажат новите ЦСКА! А Левски, колко и да не искам да призная-вече маркират! И към левскарите, които помнят хубавия футбол, колкото и да ви е яд на Лудогорец, те са тези, с които трябва да покажете красотата на тази игра! И следващия път вие ще сте тези, които ще гледате мача без прегради, защото публиката ви заслужава това! И вие от бившите ми пристрастия, всъщност кои сте? Простихме ви, че така се промъкнахте до името ЦСКА, но не ви прощаваме подобна игра и стил!

Бил цесекар,ама вече харесвал лудогорец и левски,ама ти сам не си вярваш на лъжите бре......
Слабо,разградчанино,слабо и за актьор не ставаш...
Уникални хора,уникални фенове,това е все едно фен от мадрид вече да стане от барселона,че
и лек фен на билбао между другото да стане хахах...
Но лъжеш себе си,никой друг,цесекар не си бил никога! 8-)
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 06 ное 2017 07:32

HardWork написа:Нека го даваме по - спокойно! Хубава победа като гости стрещу уморен Лудогорец! Мене не ме интересуват другите отбори. Аз знам, че Левски и останалите клубове са по - слаби от нас, както знам, че Лудогорец ни превъзхождат като цяло в спортно тактическо отношение, независимо от днешният резултат!
Ако искаме да станем шампиони и да играе в ШЛ, трябво още много работа да се свърши!
Важното е да се надгражда! Има положена някаква основа, но все още сме много далече от големия футбол! Изисква се много повече в тактически, технически и физически план, за да могат да се гонят успехи на международната сцена.
Днеска постигнахме важана победа, която ни запазва шансовете за титлата, но все още сме много далеч от поставената цел!

Има какво да надгражда ЦСКА, за да постига успехи в ЕКТ, разбира се. Ала вчера този състав показа, че даже в настоящия си вид притежава потенциал за титлата, стига само да играе мачовете по същия начин и да не губи точки от по-слабите отбори. А лудогорци не са толкова силни колкото ги изкарват, те просто играят с по-голямо самочувствие от всички останали, нещо което им помага страшно много.

Вероятно зелените ще са ангажирани в поне два мача в Европа през пролетта, което е плюс за нас, да не говорим, че по традиция те имат слаби серии през пролетта, от което трябва да се взползваме по най-добрия начин..
Последна промяна от Mitata на 06 ное 2017 07:35, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red32

Мнениеот Red32 » 06 ное 2017 07:34

-Петричев, идвай тук със сто!,
ревна Кирчо на легло.
-Що бе шефче, кво станА?,
пита синята уста.
-Идвай бързо и не питай,
лекар също с теб извикай,
че беля голяма стана –
туй тире така застана,
че ще трябва да сте двама,
днес ще бичиш нощна смяна.
Бързо Геле гащи вдига,
цунка Емчо и излиза,
псува злостно и кълне:
„Пустото му и тире!“
Пътьом доктора забира
и пред Кирчови пакрират,
двора мигом прелетяват
че на боса се явяват.
Гледат - Кирчо по корем ...
-Идвай тук, олигофрен!
Бъркай вдън и го вади!
Ооох, защо така болиии....
-Ама шефе, как така...
тъй със голата ръка?
-Бързо бе, кретен петнист!
-Докторе, подготвяй фист!
Поглед, кратка суетня,
щръкна мургава ръка
и се в бездната завря ...
Болка, рев, преизподня!
-Ъъъ, Шефе, имаме проблем,
стигнах дъно, до корем,
но тирето е напречо...
май не ще излезе лесно.
-Док, бръкни и ти отзад,
Тук ще трябва би-захват!
Лекарят и той проникна-
Адът той отново викна!
Дърпат двама във синхрон,
Въздуха раздира стон...
А тирето – ни на йота,
кат Ескалибур на кота.
Операцията спешна
пак излезна неуспешна...
Тъй, чертичката остана,
там, отзад ... със още двама.
Стене Кирчо на леглото,
болка шепне му в ухото:
„Таз червена драматургия
те докара до хирургия.
И вовеки веч да знаеш,
С ЦСКА НЕ СЕ ИГРАЕ!“

"Откраднато" от ФБ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 ное 2017 07:35

Тоя stone, цепи мрака!
Левски имали стил, ние не хахаха...
...точно вчера бихме с характер и себераздаване от всички а.к.а колектив.
Домусчо не е спал горкия... сърчицето лупка цяла нощ :cry:

Потребителски аватар
Red32

Мнениеот Red32 » 06 ное 2017 07:38

gihuelo написа:

[offtopic]Викаш от този мач загубихме половината си фенове :) Ти никога не си ни бил фен :) Личи си от 5 км кого подържаш :)[/offtopic]

Подкрепя "обърнатите джобове", които са създадени и хранени от Делиормана. Страхотно е се изчистихме от такива фенове ;)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 06 ное 2017 08:15

Добро утро , момченца и момиченца ! Спахте ли добре ? Кирчо , как си мама , притеснен ли си нещо или вече виждаш на къде отиват нещата ?
ЦСКА доказа и ще го доказва , че е отбор , който може да постигне всичко НАПУК на всички съдии и задкулисни номера.
От тук нататък здрава битка , победи и напред !
Страхотна игра показаха вчера , борбеност и дух.
Нищо друго не остава , освен подготовка за всеки следващ мач !

Върни се в “Архив”