anti78, така-първият преди да дойде на проби е играл в Катар-едно, ще се съгласиш предполагам, никакво първенство. Преди това е играл в Ница, по-точно почти не е играл и за 8 мача има 1 гол-това за нападател мисля е малко а? Последният му силен сезон е бил 2006-2007-т.е. 2 години преди да дойде в България-нормално е мисля наште да видят в какво състояние е. Другото е било изнудване от негова страна-той ако е бил в добро състояние щеше да иска да се пробва. Показателно е колко мача има в един посредствен турски отбор и то без гол-така, май тоя не е толкова добър, колкото си мислиш.
Минаваме на втория-не пише на линка, затова ще добавя. Последните 2 отбора са му в Израел-не смятам, че тези отбори са много по-класни от нашите отбори. Справка касиеса, както и мачовете, които сме играли с такива отбори! Преди това 2 години е играл в френска втора лига. Та Левски би Оксер и Марсилия-тези от 2-ра лига едва ли са по-добри от тях-май и тоя не е сигурно, че е толкова добър.
Третият-пак нищо не пише в линка, който ми даде, затова ще допълня отново. Последнит му сезон няма да коментирам-ако за теб 3-та френска е по-добра от А-група, за мен няма място за сравнение даже-естествено в полза на нашата футболна група. Преди това е играл във Ферол-тогава, когато е ирал този клуб също е бил в 3-тия ешалон в Испания. Още по преди това във втородвизионни френски отбори. Сам виждаш, че и тоя не е някакъв супер герой. Давай другите имена и тях да ги обсъдим