Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

anti78
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 17:19

parvanoff написа:Конкретният ми въпрос не беше да обсъждаме школата на Франция по футбол. И от най-добрата школа се пръкват черни овци. Същото е да ми кажеш, че всички играчи минали през Фиорентина са супер качествени-този даже не е играл, доколкото се сещам. Не ми каза къде са играли последните години-първите нямат значение-колко мача и голове имат. И Демба-Нирен имаше добра визитка, ама... Да не споменаваме имена като Гарба Лавал, Радимов и националът на Мароко рабех... Има и други, това е ясно.

Чети:
http://www.soccerway.com/players/joseph ... -job/2837/
http://www.soccerway.com/players/jonatan-esus/58357/
http://www.soccerway.com/players/mathieu-bochu/44857/

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Re: Левски връща талант от Леверкузен

Мнениеот Los Che » 20 яну 2010 17:23

според немската преса Наско е казал:
Няма Кой Да Ни Върне На Село
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 яну 2010 17:38

Не се ли умориха някои хора да "плачат" по несбъднати трансфери?Какъв е смисъла да се повтаря до втръсване:ако бяхме взели ТОЗИ,пък ако бяхме взели ОНЗИ?А ако бяхме продали Хикс тука са толкова?А,представяте ли си,ако бяхме продали Игрек за еди колко си?Не им ли омръзна?Колко още ще дъвчим Жоб,Асус...Разбира се всеки има право да си трови нервите както намери за добре,ама чак пък толкоз негативизъм...Не знам.Аз избирам да съм оптимист.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 яну 2010 17:50

anti78, така-първият преди да дойде на проби е играл в Катар-едно, ще се съгласиш предполагам, никакво първенство. Преди това е играл в Ница, по-точно почти не е играл и за 8 мача има 1 гол-това за нападател мисля е малко а? Последният му силен сезон е бил 2006-2007-т.е. 2 години преди да дойде в България-нормално е мисля наште да видят в какво състояние е. Другото е било изнудване от негова страна-той ако е бил в добро състояние щеше да иска да се пробва. Показателно е колко мача има в един посредствен турски отбор и то без гол-така, май тоя не е толкова добър, колкото си мислиш.
Минаваме на втория-не пише на линка, затова ще добавя. Последните 2 отбора са му в Израел-не смятам, че тези отбори са много по-класни от нашите отбори. Справка касиеса, както и мачовете, които сме играли с такива отбори! Преди това 2 години е играл в френска втора лига. Та Левски би Оксер и Марсилия-тези от 2-ра лига едва ли са по-добри от тях-май и тоя не е сигурно, че е толкова добър.
Третият-пак нищо не пише в линка, който ми даде, затова ще допълня отново. Последнит му сезон няма да коментирам-ако за теб 3-та френска е по-добра от А-група, за мен няма място за сравнение даже-естествено в полза на нашата футболна група. Преди това е играл във Ферол-тогава, когато е ирал този клуб също е бил в 3-тия ешалон в Испания. Още по преди това във втородвизионни френски отбори. Сам виждаш, че и тоя не е някакъв супер герой. Давай другите имена и тях да ги обсъдим ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 20 яну 2010 18:13

L_Messi написа:Дайте да спрем с "остроумните" нападки на лична основа.
Батков не е идеалният собственик на Левски, но аз не виждам негова алтернатива на този етап. Времето за входящи трансфери беше през лятото, уви, Батков не рискува, но дали купуването на един скъп играч щеше да помогне за подобряване на трагичното състояние, в което бяха останалите? Сега е решил да продава - нищо против. И без това има само 15 мача до края. От друга страна пък, виждаме за какви пари продаваме наистина добри и ценни за клуба играчи. Въобще, нещата са сложни и не мога да разбера лекотата, с която толкова много хора са оплюват Батков. Разбирам да има критика, но не разбирам постоянното плюене и оплакване.

Съгласна съм с теб.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 18:34

parvanoff написа:anti78, така-първият преди да дойде на проби е играл в Катар-едно, ще се съгласиш предполагам, никакво първенство. Преди това е играл в Ница, по-точно почти не е играл и за 8 мача има 1 гол-това за нападател мисля е малко а? Последният му силен сезон е бил 2006-2007-т.е. 2 години преди да дойде в България-нормално е мисля наште да видят в какво състояние е. Другото е било изнудване от негова страна-той ако е бил в добро състояние щеше да иска да се пробва. Показателно е колко мача има в един посредствен турски отбор и то без гол-така, май тоя не е толкова добър, колкото си мислиш.
Минаваме на втория-не пише на линка, затова ще добавя. Последните 2 отбора са му в Израел-не смятам, че тези отбори са много по-класни от нашите отбори. Справка касиеса, както и мачовете, които сме играли с такива отбори! Преди това 2 години е играл в френска втора лига. Та Левски би Оксер и Марсилия-тези от 2-ра лига едва ли са по-добри от тях-май и тоя не е сигурно, че е толкова добър.
Третият-пак нищо не пише в линка, който ми даде, затова ще допълня отново. Последнит му сезон няма да коментирам-ако за теб 3-та френска е по-добра от А-група, за мен няма място за сравнение даже-естествено в полза на нашата футболна група. Преди това е играл във Ферол-тогава, когато е ирал този клуб също е бил в 3-тия ешалон в Испания. Още по преди това във втородвизионни френски отбори. Сам виждаш, че и тоя не е някакъв супер герой. Давай другите имена и тях да ги обсъдим ;)
Достанич искаше този сърбин http://www.soccerway.com/players/dejan-lekic/84374/

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 20 яну 2010 18:52

Аз па се чудя нещо друго. Що досега нито един Футболист излязъл от Левски не е успял да се наложи в голям Западно-Европейски отбор? На какво се дължи това?
Още помня как през далечната 2002 година, най-голямата за онези времена звезда на Левски - Георги Иванов беше продаден за умопомрачителните за Батков 4,1 милиона Долара, а накрая като отиде да играе в РЕН, дори не можеше да си намери място и на резерваната скамейка на този пропаднал Френски отбор, дето веднъж на 10 години достига до Зона УЕФА във Френската Първа лига и вечно се бори за оцеляване.

Та се чудя щом най-голямата звезда на Левски не ставаше дори и за РЕН, на какво се дължиии това? Някой има ли обяснение. За всичко това мене много ме е яд, когато се налага да гледам Националния отбор на България и дори откровено да си призная след 1998-ма година, когато се свърши със Златното Поколение на България аз винаги съм бил АНТИ-ФЕН на Националния Отбор, защото не мога да понасям да гледам, не само да подкрепям, но дори да гледам хора, които до вчера са играли за ЦЕСЕКА и са мразили Левски! Ето затова през последните 10 години винаги съм бил настроен АНТИ-Националния отбор на България! И винаги съм се радвал на провалите на Националния отбор! Защото там играят Футболисти, които не мога да понасям дори да ги виждам и ме боли много!

Питам докога ще продължава това? Кога най-после ще излезе от Левски поне една истинска Звезда, която ще се наложи в Европейския и Световен Футбол?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 яну 2010 19:02

"Вече казах на шефовете си в Левски, че искам да вземем Лекич", каза Достанич пред вестник "Курир". "Едва ли обаче това ще се случи, тъй като Деян вече струва няколко милиона, а ние нямаме толкова пари".
Лекич дойде в Цървена звезда през лятото от Земун срещу 75 000 евро. Според transfermarkt.de цената му към момента е 850 000 евро. Роденият на 7 юни 1985 г. нападател е висок 193 см. Има 8 гола за Цървена звезда - 5 в първенството и 3 в предварителните кръгове на Лига Европа.

Дали струва няколко милиона? Взехме Гошо Христов като голмайстор на А-група, а не дадохме милиони за него-този дали ги заслужава? Според мен сръбското първенство си е на нашето ниво-моето мнение е, че за такъв играч тези пари са си направо грях... Ако некой го беше видял в Земун е друг въпрос вече. Но ето, че стигаме до един от проблемите в Левски-слаба скаутска мрежа... Има си първенства, които са люпилня на таланти и сръбското е едно от тях. Мое мнение.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

kono
Контакти:

Мнениеот kono » 20 яну 2010 19:29

киану,казваш че нито един футболист на ЛЕВСКИ не може да пробие в европа.за тебе не е ли пробив шампион в бундеслигата-Мариан христов???апропо същата година журналята и познай кой избраха за футболист на годината

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 яну 2010 19:31

Keanu^Reeves написа:Аз па се чудя нещо друго. Що досега нито един Футболист излязъл от Левски не е успял да се наложи в голям Западно-Европейски отбор? На какво се дължи това?
Още помня как през далечната 2002 година, най-голямата за онези времена звезда на Левски - Георги Иванов беше продаден за умопомрачителните за Батков 4,1 милиона Долара, а накрая като отиде да играе в РЕН, дори не можеше да си намери място и на резерваната скамейка на този пропаднал Френски отбор, дето веднъж на 10 години достига до Зона УЕФА във Френската Първа лига и вечно се бори за оцеляване.

Та се чудя щом най-голямата звезда на Левски не ставаше дори и за РЕН, на какво се дължиии това? Някой има ли обяснение. За всичко това мене много ме е яд, когато се налага да гледам Националния отбор на България и дори откровено да си призная след 1998-ма година, когато се свърши със Златното Поколение на България аз винаги съм бил АНТИ-ФЕН на Националния Отбор, защото не мога да понасям да гледам, не само да подкрепям, но дори да гледам хора, които до вчера са играли за ЦЕСЕКА и са мразили Левски! Ето затова през последните 10 години винаги съм бил настроен АНТИ-Националния отбор на България! И винаги съм се радвал на провалите на Националния отбор! Защото там играят Футболисти, които не мога да понасям дори да ги виждам и ме боли много!

Питам докога ще продължава това? Кога най-после ще излезе от Левски поне една истинска Звезда, която ще се наложи в Европейския и Световен Футбол?

Аз,пък за такива неща не се кахъря.Живота и без това е достатъчно стресов,че да си загубя съня,заради това,че Гонзо,Домо или който и да е там не се е наложил някъде си.Имам си обяснение,но с какво ми помага това?Предпочитам да се концентрирам върху моя отбор.Футболистите на Левски са такива,докато са в Левски.Оттам нататък-всеки за себе си.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Архив”