Йън Райт: Фъргюсън направи грешка, че продаде Тевес

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Re: Йън Райт: Фъргюсън направи грешка, че продаде Тевес

Мнениеот Vojdek » 19 яну 2010 19:58

deepblue1963 написа:1.Питам "специалистите" по Бербатов:Кое от това,което е казал Райт не е вярно?
2.Добре,той е "пишман" специалист.А ние в коя треньорска школа се "изучихме"?Той бил в "сянката" на Кантона.За сметка на това,ние Кантона го слагаме в малкия си джоб,нали?
3.Тук някои са на принципа:щом пише срещу Бербатов,значи е "боклук",а щом пише про-Бербатов,значи е страшен "разбирач",ако ще да е параджията от селското училище.
4.Ако ще сравняваме Райт с някого,защо не го сравните с вашия любимец Бербатов?Бих казал-нито му е на мачовете,нито му е на головете.А вие как мислите?

Мисля, че последното ти изказване е страшно несъстоятелно.
Ian Wright - Career Total 501 244 За Англия - 33 (9) Общо:
534 мача, 253 гола
Berbatov - Career total 434 194 За България - 76 (48) Общо:
510 мача 242 гола

А пред Бербо има още 3-4 години футбол на топ ниво.Я сега ми кажи ти какво мислиш?

А и да, освен ако не е грешка в превода на момчето с авторските новини, дали не е трябвало да знае мосю Райт, че Тевез никога не е бил собственост на Юнайтед, че да го продават?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 яну 2010 21:10

Vojdek написа:
deepblue1963 написа:1.Питам "специалистите" по Бербатов:Кое от това,което е казал Райт не е вярно?
2.Добре,той е "пишман" специалист.А ние в коя треньорска школа се "изучихме"?Той бил в "сянката" на Кантона.За сметка на това,ние Кантона го слагаме в малкия си джоб,нали?
3.Тук някои са на принципа:щом пише срещу Бербатов,значи е "боклук",а щом пише про-Бербатов,значи е страшен "разбирач",ако ще да е параджията от селското училище.
4.Ако ще сравняваме Райт с някого,защо не го сравните с вашия любимец Бербатов?Бих казал-нито му е на мачовете,нито му е на головете.А вие как мислите?

Мисля, че последното ти изказване е страшно несъстоятелно.
Ian Wright - Career Total 501 244 За Англия - 33 (9) Общо:
534 мача, 253 гола
Berbatov - Career total 434 194 За България - 76 (48) Общо:
510 мача 242 гола

А пред Бербо има още 3-4 години футбол на топ ниво.Я сега ми кажи ти какво мислиш?

А и да, освен ако не е грешка в превода на момчето с авторските новини, дали не е трябвало да знае мосю Райт, че Тевез никога не е бил собственост на Юнайтед, че да го продават?

Не знам откъде си взел тази статистика,но ето ти още една:
"Wright’s professional career spanned 15 years, during which he made 526 appearances scoring 313 goals. "(526 мача,313 гола).Да не говорим кой къде си е играл мачовете и е вкарвал головете,нали?
Обаче:"In 2000 he was given an MBE for Services to Football."(през 2000г. става "рицар на Британската Империя"-сър).Не е като да станеш "Мъж №1 на България",нали?Какво ще кажеш?Има и още:"Golden Boot 1991, 1992".Златна обувка за 1991,1992.Как е?Къде е Бербатов?За националните отбори изобщо да не подхващаме темата,защото 33 мача за Англия са мноооого по-стойностни от 76 мача за България.Ще ти подскажа още малко:Салваторе Скилачи-16 мача за Италия,7 гола(6 от тях на Световното '90-бронзов медал).Така,че приключваме с национала.
Точните думи на Иън Райт:
""For me, Dimitar Berbatov, who has replaced Tevez, has not done enough at United to suggest he was worth the £32m paid to Spurs.
"Maybe the money men at United thought there was no place for both when it came to balancing the wage bill. Maybe manager Alex Ferguson thought he couldn't balance the team properly with both - but I know which one I'd have picked."
Превеждам:
За мен,Д.Бербатов,който замени Тевес,не е направил достатъчно в Юнайтед,за да покаже,че си струва 32млн. лири,платени на Шпорите.Може би хората с парите в Юнайтед решиха,че няма място за двамата,когато трябваше да се направят сметките.Може би мениджърът Алекс Фергюсън реши,че няма да може да балансира тима и с двамата,но аз знам кого бих избрал(Тевес,защото по-нагоре пише,че Тевес не спира да вкарва).
Не знам откъде се е появил цитата в началото на темата.Междувпрочем,Райт има и позитивни изказвания за Бербатов,така че не е Бербомразец с черни очила,какъвто се опитват да го изкарат някои тук.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 яну 2010 22:27

Леле.....10 страници, от които поне половината мнения са един куп глупости.....и криво разбран патриотизъм.... :lol:
Не виждам, защо се оспорва факта, че Тевез е с две класи над Бербатов като футболист......да се твърди обратното.....е серизона липса на футболна култура !

П.П.
Който пък твърди, че Тевез не бил техничен........по добре да смени спорта ! :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 19 яну 2010 22:48

deepblue1963 написа:
"Wright’s professional career spanned 15 years, during which he made 526 appearances scoring 313 goals. "(526 мача,313 гола).Да не говорим кой къде си е играл мачовете и е вкарвал головете,нали?
Обаче:"In 2000 he was given an MBE for Services to Football."(през 2000г. става "рицар на Британската Империя"-сър).Не е като да станеш "Мъж №1 на България",нали?Какво ще кажеш?Има и още:"Golden Boot 1991, 1992".Златна обувка за 1991,1992.Как е?Къде е Бербатов?За националните отбори изобщо да не подхващаме темата,защото 33 мача за Англия са мноооого по-стойностни от 76 мача за България.Ще ти подскажа още малко:Салваторе Скилачи-16 мача за Италия,7 гола(6 от тях на Световното '90-бронзов медал).Така,че приключваме с национала.
""For me, Dimitar Berbatov, who has replaced Tevez, has not done enough at United to suggest he was worth the £32m paid to Spurs.
"Maybe the money men at United thought there was no place for both when it came to balancing the wage bill. Maybe manager Alex Ferguson thought he couldn't balance the team properly with both - but I know which one I'd have picked."
Превеждам:
За мен,Д.Бербатов,който замени Тевес,не е направил достатъчно в Юнайтед,за да покаже,че си струва 32млн. лири,платени на Шпорите.Може би хората с парите в Юнайтед решиха,че няма място за двамата,когато трябваше да се направят сметките.Може би мениджърът Алекс Фергюсън реши,че няма да може да балансира тима и с двамата,но аз знам кого бих избрал(Тевес,защото по-нагоре пише,че Тевес не спира да вкарва).
Не знам откъде се е появил цитата в началото на темата.Междувпрочем,Райт има и позитивни изказвания за Бербатов,така че не е Бербомразец с черни очила,какъвто се опитват да го изкарат някои тук.

:shock: Странното е, че аз не намирам тая статистика, която показваш ти, но няма значение, Бербатов ще го надмине.По голове.Що за глупост бе това с рицарството?Понеже в България, няма такова нещо, затова не го е взел Бербата.А, ако го имаше, дали Райт щеше да го получи?Какво има да говорим, кой къде е игра и е вкарвал головете си?Последно, когато проверих е по-сложно с Байер Леверкузен да вкараш на Манчестър, отколкото с Арсенал.Безмислица пълна.
Поначало, това сравнение, което предложи не става за обсъждане.По тази логика трябва да сравним Пеле с Марадона, какво като са от различни поколения?И откога 33 мача за Англия са по-стойностни от 76 за България, аз явно съм с погрешно разбиране, ама колкото повече мачове за националния отбор(който и да е той) толкова по-добре?Или?Ти си измислил как да сравняваш 33 с 76 и да изкараш 33 повече?
Я да видиме според L'Équipe, кой е взел златната обувка през споменатите от теб години -
1991–92 Scotland Ally McCoist Rangers Scottish Premier Division 34
1992–93 Scotland Ally McCoist Rangers Scottish Premier Division 34
:mrgreen: Райт да не си е сменял името?Значи и статистиката за головете на черното момче може да не ти е вярна?А относно Скилачи, и 16 мача ли са повече от 76?А защо ми го привеждаш за пример него?Защо не приведем Ибрахимович за националните отбори?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 яну 2010 01:21

Vojdek написа:
deepblue1963 написа:
Превеждам:

:shock: Странното е, че аз не намирам тая статистика, която показваш ти, но няма значение, Бербатов ще го надмине.По голове.Що за глупост бе това с рицарството?Понеже в България, няма такова нещо, затова не го е взел Бербата.А, ако го имаше, дали Райт щеше да го получи?Какво има да говорим, кой къде е игра и е вкарвал головете си?Последно, когато проверих е по-сложно с Байер Леверкузен да вкараш на Манчестър, отколкото с Арсенал.Безмислица пълна.
Поначало, това сравнение, което предложи не става за обсъждане.По тази логика трябва да сравним Пеле с Марадона, какво като са от различни поколения?И откога 33 мача за Англия са по-стойностни от 76 за България, аз явно съм с погрешно разбиране, ама колкото повече мачове за националния отбор(който и да е той) толкова по-добре?Или?Ти си измислил как да сравняваш 33 с 76 и да изкараш 33 повече?
Я да видиме според L'Équipe, кой е взел златната обувка през споменатите от теб години -
1991–92 Scotland Ally McCoist Rangers Scottish Premier Division 34
1992–93 Scotland Ally McCoist Rangers Scottish Premier Division 34
:mrgreen: Райт да не си е сменял името?Значи и статистиката за головете на черното момче може да не ти е вярна?А относно Скилачи, и 16 мача ли са повече от 76?А защо ми го привеждаш за пример него?Защо не приведем Ибрахимович за националните отбори?

1."Golden Boot (leading scorer in English First Division Championship (old)) (1991-92)"-Голмайстор на Първа английска дивизия(старото име на Премиършип).Сега ще си вземеш ли Али Маккойст и зеленото "човече" обратно?
2.Ние нямаме "рицар",но си имаме нашите ордени.Бербатов да е спечелил някой от тях?Припомни ми,че не се сещам.
3.Много по-трудно е да влезеш в националния отбор на Англия,камо ли да направиш 33 мача,отколкото да си български национал и не си прави труда да ме убедиш в обратното.Скилачи има скромните 16 мача и още по-скромните 7 гола,обаче 6 от тях на световното Италия'90,с които изведе Италия до бронзовия медал.А Бербатов със 76 мача и 48 гола докъде изведе България?Ти ми кажи.
4.Ето откъде е статистиката:
http://www.talkfootball.co.uk/guides/fo ... right.html
Ако имаш претенции към достоверността-обърни се към тях.
5.По въпроса за това,къде е по-трудно:сега нали играе в Англия,дали ще стане 2-кратен голмайстор на Премиършип(както Райт)?Ти как мислиш?Аз се обзалагам,че няма.
6.Бербатов сигурно ще надмине и:сър Боби Чарлтън,Зико,Ромарио,Раул,Фьолер,Румениге,Кройф,Ван Бастен и др. по голове с националната фанелка.Това прави ли го по-голям от тях?Ти как мислиш?
Всичко това го написах в отговор на коментари от рода:"абе къв е тоя Райт,че ще коментира "великия" Бербо".Ето такъв е Иън Райт.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 20 яну 2010 02:40

Стига с тоя Бербатов ! Това , че е най големият трансферен провал на МЮ вече и пигнгвините в Антарктида го знаят , но в България на доста хора това не им е ясно . Какво значи да сме патриоти ?!? Това да подкрепяш сляпо нещо или някой само , защото е българско ли ?
Вземете пример от deepblue1963 , сигурен съм , че нито завижда на Бербатов , нито го мрази , човекът просто е реалист !
Сбъркана фенщина е да кажеш , че този играч е по добър от Руни , Роналдо , Тевез и т.н. Просто фактите сами говорят , а не някакви английски " тъпи и пияни " футболисти и журналисти ?
Какво става ако някой клуб плати за играч 30 млн. Евро ? Еми чака някакви резултати от него и след като те не идват , то това не е провал ....... това е грандиозен провал . Най - нормалното нещо , което може да стане е Бербатов да си тръгне лятото , но пак изкача проблем ! Кой ще е този ентусиаст , който ще извади да речем 24-5 млн Евро за мързелив играч , който вкарва по 7 гола на полусезон на отбори като Хъл , Улвс , Бърни , Мърнли и т.н. Еми никой ! Това е отговора !
И САФ ще го защитава докрай , защото ако започне и той да го критикува , това означава да каже :
Еми съжалявам , но току що забих 30 млн Евро за играч , който струва 10 . Сгреших - Това е думата , която САФ не обича да използва ама никак .
Вземете сухата статиска от началото на този сезон . Бербатов няма нито един важен и решителен гол този сезон .
Миналата година отбеляза гол на Челси в 88 мин , когато сините от Лондон така или иначе правеха бойкот на Сколари .
4 гола в ШЛ , два от които от засада срещу Олборг и Реинджърс и т.н.
Еми не става , не знам какво толкова го защитавате !?!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 20 яну 2010 09:12

deepblue1963 написа:1."Golden Boot (leading scorer in English First Division Championship (old)) (1991-92)"-Голмайстор на Първа английска дивизия(старото име на Премиършип).Сега ще си вземеш ли Али Маккойст и зеленото "човече" обратно?
2.Ние нямаме "рицар",но си имаме нашите ордени.Бербатов да е спечелил някой от тях?Припомни ми,че не се сещам.
3.Много по-трудно е да влезеш в националния отбор на Англия,камо ли да направиш 33 мача,отколкото да си български национал и не си прави труда да ме убедиш в обратното.Скилачи има скромните 16 мача и още по-скромните 7 гола,обаче 6 от тях на световното Италия'90,с които изведе Италия до бронзовия медал.А Бербатов със 76 мача и 48 гола докъде изведе България?Ти ми кажи.
4.Ето откъде е статистиката:
http://www.talkfootball.co.uk/guides/fo ... right.html
Ако имаш претенции към достоверността-обърни се към тях.
5.По въпроса за това,къде е по-трудно:сега нали играе в Англия,дали ще стане 2-кратен голмайстор на Премиършип(както Райт)?Ти как мислиш?Аз се обзалагам,че няма.
6.Бербатов сигурно ще надмине и:сър Боби Чарлтън,Зико,Ромарио,Раул,Фьолер,Румениге,Кройф,Ван Бастен и др. по голове с националната фанелка.Това прави ли го по-голям от тях?Ти как мислиш?
Всичко това го написах в отговор на коментари от рода:"абе къв е тоя Райт,че ще коментира "великия" Бербо".Ето такъв е Иън Райт.

Виж сега, не искам да се заяждам.Казах ти че е безмислено да сравняваш футболисти от различни времена.Дай да сравня Райт със Стоичков?Тогава дали ще трябва да му вярвам на Ицето за всичко което каже?По въпроса дали Бербатов ще стане или не голмайстор - времето ще покаже.Ако стане ще трябва да си прибираш post-a. ;) Ето ти и статистиката от сайта :
1984 - 1985 Greenwich Borough Unknown (?)
1985 - 1991 Crystal Palace 225 (89)
1991 - 1998 Arsenal 221 (128)
1998 - 1999 West Ham United 22 (9)
1999 Nottingham Forest (Loan) 10 (5)
1999 - 2000 Celtic 8 (3)
2000 Burnley 15 (4)
1989 – 1992 England B Team 3 (0)
1991 – 1998 England 33 (9)
Смятам и не стигам до 313 гола.Не знам, може да имат някаква грешка в сайта.

А моята теза за Райт е, че не може човек да коментира нещо с което не е запознат.Тевез не е бил собственост на Юнайтед, следователно Фъргюсън не го е продал, нали така?Все едно Румяна Йелева да я питат за Аденският залив...
За златната обувка съм съгласен(ама да беше пояснил, че става въпрос за английското първенство, че докато намеря сайта на франчулята се озорих...) :mrgreen: .
За националните отбори няма да споря, ако ти смяташ че е по-трудно да играеш в италианският или английският и да вкарваш, отколкото в българският, значи няма да се разберем, а няма защо да спамим.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 20 яну 2010 11:05

Бербатов наистина не е за Юнайтед. Липсват му хъс и смелост. За сравнение - в Тотнъм и Байер Леверкузен беше любимец на феновете. Аз лично предпочитам Бербатов да играе в малко по-малък отбор, като Тотнъм или Астън Вила, и да е сред най-големите звезди на отбора, отколкото в Юнайтед, но да е сред най-слабите в отбора ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 яну 2010 11:24

xWarden написа:Бербатов наистина не е за Юнайтед. Липсват му хъс и смелост. За сравнение - в Тотнъм и Байер Леверкузен беше любимец на феновете. Аз лично предпочитам Бербатов да играе в малко по-малък отбор, като Тотнъм или Астън Вила, и да е сред най-големите звезди на отбора, отколкото в Юнайтед, но да е сред най-слабите в отбора ;)

Пусти пари...Заради тях Макманаман и Оуен търкаха пейката на Реал М,а бяха звезди в Ливърпул.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 21 яну 2010 01:39

Гигс: Знаем качествата на Тевес, не ни липсва

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс твърди, че английските шампиони не съжаляват за освобождаването на Карлос Тевес, въпреки че аржентинският национал ги наказа с двата си гола в снощния двубой от Купата на Лигата.

36-годишното крило на "червените дяволи" заяви, че сър Алекс Фъргюсън и останалите играчи са наясно с качествата на аржентинския нападател, но отрече да има съжаление при английския шампион.

"Няма съжаление! Карлос е добър играч и много добър изпълнител на 11-метрови наказателни удари. Ако има шанс, той бележи. Ние знаем какво може Карлос, но той избра да отиде в Сити. Точка! Ние си имаме достатъчно качествени играчи и вече показахме това", заяви един от най-опитните играчи на "червените дяволи".

Върни се в “Манчестър Ю”