Vojdek написа:deepblue1963 написа:1.Питам "специалистите" по Бербатов:Кое от това,което е казал Райт не е вярно?
2.Добре,той е "пишман" специалист.А ние в коя треньорска школа се "изучихме"?Той бил в "сянката" на Кантона.За сметка на това,ние Кантона го слагаме в малкия си джоб,нали?
3.Тук някои са на принципа:щом пише срещу Бербатов,значи е "боклук",а щом пише про-Бербатов,значи е страшен "разбирач",ако ще да е параджията от селското училище.
4.Ако ще сравняваме Райт с някого,защо не го сравните с вашия любимец Бербатов?Бих казал-нито му е на мачовете,нито му е на головете.А вие как мислите?
Мисля, че последното ти изказване е страшно несъстоятелно.
Ian Wright - Career Total 501 244 За Англия - 33 (9) Общо:
534 мача, 253 гола
Berbatov - Career total 434 194 За България - 76 (48) Общо:
510 мача 242 гола
А пред Бербо има още 3-4 години футбол на топ ниво.Я сега ми кажи ти какво мислиш?
А и да, освен ако не е грешка в превода на момчето с авторските новини, дали не е трябвало да знае мосю Райт, че Тевез никога не е бил собственост на Юнайтед, че да го продават?
Не знам откъде си взел тази статистика,но ето ти още една:
"Wright’s professional career spanned 15 years, during which he made 526 appearances scoring 313 goals. "(526 мача,313 гола).Да не говорим кой къде си е играл мачовете и е вкарвал головете,нали?
Обаче:"In 2000 he was given an MBE for Services to Football."(през 2000г. става "рицар на Британската Империя"-сър).Не е като да станеш "Мъж №1 на България",нали?Какво ще кажеш?Има и още:"Golden Boot 1991, 1992".Златна обувка за 1991,1992.Как е?Къде е Бербатов?За националните отбори изобщо да не подхващаме темата,защото 33 мача за Англия са мноооого по-стойностни от 76 мача за България.Ще ти подскажа още малко:Салваторе Скилачи-16 мача за Италия,7 гола(6 от тях на Световното '90-бронзов медал).Така,че приключваме с национала.
Точните думи на Иън Райт:
""For me, Dimitar Berbatov, who has replaced Tevez, has not done enough at United to suggest he was worth the £32m paid to Spurs.
"Maybe the money men at United thought there was no place for both when it came to balancing the wage bill. Maybe manager Alex Ferguson thought he couldn't balance the team properly with both - but I know which one I'd have picked."
Превеждам:
За мен,Д.Бербатов,който замени Тевес,не е направил достатъчно в Юнайтед,за да покаже,че си струва 32млн. лири,платени на Шпорите.Може би хората с парите в Юнайтед решиха,че няма място за двамата,когато трябваше да се направят сметките.Може би мениджърът Алекс Фергюсън реши,че няма да може да балансира тима и с двамата,но аз знам кого бих избрал(Тевес,защото по-нагоре пише,че Тевес не спира да вкарва).
Не знам откъде се е появил цитата в началото на темата.Междувпрочем,Райт има и позитивни изказвания за Бербатов,така че не е Бербомразец с черни очила,какъвто се опитват да го изкарат някои тук.