GOLEADOR написа:Бъди конкретен,от какво точно си недоволен.Примерно създаде се нова лига и ЦСКА е виновен за това?Или не е виновен за лигата,в какво обвиняваш тогава ЦСКА?
Лигата няма никакво значение, това си е същото първенство, независимо как ще го наречеш и в какъв формат се провежда. В нищо не обвинявам ЦСКА, този клуб не съществува вече. Не обвинявам и ЦСКА-София -- собствениците искат да печелят повече, с "вярната" публика зад гърба си, потенциала на столицата и всички предимства, които предоставя марката ЦСКА. Това е нормално и естествено за един стопански субект в която и да е икономическа реалност.
Недоволен съм, че държавата с лека ръка опрощава дълг към НАП. Недоволен съм, че един клуб неправомерно играе в елита и се представя за друг клуб, но пък не понася тежестите на този клуб. Това прави състезанието нечестно. Недоволен съм, че това става с активното съдействие на организацията, чиято основна цел е да съблюдава състезанието да е честно. Недоволен съм, че българския фен, доколкото го е имало -- е просто един жалък и долнопробен глорихънтър, чиято основна цел са положителни емоции на всяка цена.