Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 16 авг 2017 23:35

yavorescu написа:
gihuelo написа:теб какво те бърка,,че са ни излъгали? :) Нали теб не са :) Да не си съпричастен? :)

Бърка ме, че българския футбол затъва бързо и сигурно заради такива долни врътки и измами. То не само футбола затъва, ама нали това е футболен форум...

ЦСКА бе докаран до фалит от политико-икономическата мафия, която за целта използва протежетата си от Титан. По-голямо престъпление от това във футбола не знам да има.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2017 23:35

demon777 написа:
1982 написа:А, пробвали се да излъжат ...... за тях няма проблем да твърдят каквото си поискат, вие и гък не смеете да кажете, "великата публика", ама аз като го кажа, скачате одмах. :lol: :lol: :lol: :lol:

Само да ти кажа, че "лъженето" продължава, защото сте завели дело в КАС, където продължавате да настоявате, че сте ..... Литекс с ново име. И УЕФА е трябвало да ви пусне, защото нямало нов клуб.

Абе и за мен нямаше проблем преди 10-12г да лъжа курфите че ще съм с тях цял живот ама ако беше вярно щях да имам харем.

Остави това с лъгането, за друго иде реч .....

Аз от цялата ви работа разбрах едно - вие за нищо гък не смеете да кажете на Ганчев и сие ...... всеки, като ви каже, че сте Литекс, скачате и пишете за хейтъри, плюене и т.н., ама пустият Ганчев като каже, че сте Литекс, няма проблем, един глас против не се е чул ..... е това не мога да разбера, тази покорност, каквото и да направи ГГ, той е прав, ние трябва да мълчим и да се съгласяваме .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 16 авг 2017 23:36

yavorescu написа:
gihuelo написа:теб какво те бърка,,че са ни излъгали? :) Нали теб не са :) Да не си съпричастен? :)

Бърка ме, че българския футбол затъва бързо и сигурно заради такива долни врътки и измами. То не само футбола затъва, ама нали това е футболен форум...

Сините нали не ги правят врътки ... сигурно таз година ще мачкат в шампионската

Хубаво де какво тря да направим/?
Ти можеш ли да застанеш пред нас и да скандираш да ти дам колата си щот на тебе по ти приляга?
И аз кво да изляза и да ти дам ключовете ли?
Последна промяна от demon777 на 16 авг 2017 23:38, променено общо 1 път.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2017 23:36

yavorescu написа:

Футболът у нас се унищожава от футболните босове - нарциси, които си направиха лични клубове - проекти, без фенска маса.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 авг 2017 23:36

yavorescu написа:

Бъди конкретен,от какво точно си недоволен.Примерно създаде се нова лига и ЦСКА е виновен за това?Или не е виновен за лигата,в какво обвиняваш тогава ЦСКА?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 авг 2017 23:39

GOLEADOR написа:Mи много просто,влизаш в сайта на ОСК ЦСКА и виждаш кой е отбора развиващ футбола в ЦСКА и готово.Лъжат ви вика.....

Като е толкова просто, защо вашите адвокати не посъветваха УЕФА и КАС да направят точно това? Защо изписаха десетки страници с аргументи (повечето от тях убедителни), че ЦСКА-София е Литекс? Защо БФС не издава лицензи спрямо това кой клуб в кое ОСК членува? Защо в нормативните документи на УЕФА и БФС няма нито една думичка за ОСК? Ако ЦСКА-София напусне ОСК ЦСКА, какво следва? Ако ОСК ЦСКА се закрие, какво следва? Отговорът на последните два въпроса е "нищо".

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2017 23:40

demon777 написа:
yavorescu написа:

Сините нали не ги правят врътки ... сигурно таз година ще мачкат в шампионската

Хубаво де какво тря да направим/?
Ти можеш ли да застанеш пред нас и да скандираш да ти дам колата си щот на тебе по ти приляга?
И аз кво да изляза и да ти дам ключовете ли?

Спас и Домусчиев врътки не правят. Много честни са, законите не нарушават.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 авг 2017 23:53

yavorescu написа:
GOLEADOR написа:Mи много просто,влизаш в сайта на ОСК ЦСКА и виждаш кой е отбора развиващ футбола в ЦСКА и готово.Лъжат ви вика.....

Като е толкова просто, защо вашите адвокати не посъветваха УЕФА и КАС да направят точно това? Защо изписаха десетки страници с аргументи (повечето от тях убедителни), че ЦСКА-София е Литекс? Защо БФС не издава лицензи спрямо това кой клуб в кое ОСК членува? Защо в нормативните документи на УЕФА и БФС няма нито една думичка за ОСК? Ако ЦСКА-София напусне ОСК ЦСКА, какво следва? Ако ОСК ЦСКА се закрие, какво следва? Отговорът на последните два въпроса е "нищо".

Ние сме парламентарна република,за нашия парламент ОСК значи много.УЕФА и ФИФА тези закони не ги касаят.Както виждаш,те са двуличници,ние нямаме история в техния сайт (УЕФА),а Дунав има.Адвокатите действат в УЕФА по техните правила,сега когато се разпределят базите ще се позоват на нашите правила - членството в ОСК и ще вземат базите.Въпроса ти за БФС не го разбирам,какво общо има членството на даден отбор в ОСК с БФС?
Ако ЦСКА-София напусне ОСК ЦСКА просто няма да е отбора който развива футбола в ЦСКА,ще стане някакъв проект на някой си.Ако пък ОСК се закрие,тогава всеки може да си направи клуб ЦСКА по даден спорт който е фалирал и всички ще могат да претендират ,че те са отбора който възражда даден спорт в ЦСКА,Левски или там който отбор си избереш.За това няма възроден клуб по какъвто и да е спорт в ЦСКА (или Левски) който да не е член на ОСК ЦСКА (или ОСК Левски )!
И не на последно място,защото гледам се правиш,че не важно:Единствено и само членовете на ОСК „ЦСКА” имат право да използват запазената марка и оригиналното лого на клуба.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 авг 2017 00:03

GOLEADOR написа:Бъди конкретен,от какво точно си недоволен.Примерно създаде се нова лига и ЦСКА е виновен за това?Или не е виновен за лигата,в какво обвиняваш тогава ЦСКА?

Лигата няма никакво значение, това си е същото първенство, независимо как ще го наречеш и в какъв формат се провежда. В нищо не обвинявам ЦСКА, този клуб не съществува вече. Не обвинявам и ЦСКА-София -- собствениците искат да печелят повече, с "вярната" публика зад гърба си, потенциала на столицата и всички предимства, които предоставя марката ЦСКА. Това е нормално и естествено за един стопански субект в която и да е икономическа реалност.

Недоволен съм, че държавата с лека ръка опрощава дълг към НАП. Недоволен съм, че един клуб неправомерно играе в елита и се представя за друг клуб, но пък не понася тежестите на този клуб. Това прави състезанието нечестно. Недоволен съм, че това става с активното съдействие на организацията, чиято основна цел е да съблюдава състезанието да е честно. Недоволен съм, че българския фен, доколкото го е имало -- е просто един жалък и долнопробен глорихънтър, чиято основна цел са положителни емоции на всяка цена.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 авг 2017 00:05

Това са пълни глупости, само заглавието видях и натам не съм и чел ...... ГГ никога не е искал да купува ЦСКА, той винаги е искал да го фалира и да докара Литекс на негово място. ГГ не обича да плаща, той обича безплатно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”