/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Warped
Контакти:

Re: Делио Роси е новият треньор на Левски

Мнениеот Warped » 08 авг 2017 08:45

modor написа:
Warped написа:Роси кога ще сложи парафа, да не би да се разминал нещо с България...

Тук е вече. Утре ще подписва :)

Нямах търпение вече :) :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
BL1914
Контакти:

Мнениеот BL1914 » 08 авг 2017 11:52

Колеги, аз искам да спомена нещо важно, което до момента може би отбягва на всички. Не знам дали четохте вчера интервюто на Божинов в което той сподели мнението си за Де Роси. На мен лично ми направи впечатление факта, че тренировките при него били тежки, че треньора не контактува от близо с играчите, че не иска да е техен приятел и т.н. Все неща в този ред на мисли. Та се замислих - да не стане така, че нашите хубостници да го бойкотират? Дано се окажа лош пророк. Че едно време Йоканович май по същата схема го изиграха Гаджев и компания.
България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по-малко, но само един Левски футболен тим!

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 08 авг 2017 11:55

Уважаеми представители на медиите, днес, 08.08, от 17:30 часа в залата за пресконференции на ДЮШ на стадион „Vivacom Арена – Георги Аспарухов“ ще бъде представен официално новият старши-треньор на ПФК ЛЕВСКИ Делио Роси.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2017 12:32

На мен ми е много любопитно кой ли ще е новият българин в щаба? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 авг 2017 12:38

Къде са писали, че ще има нов българин? До колкото помня питаха Краси Иванов дали Букраев остава, но той не отговори.

Иначе лошо впечатление прави това, че не говори английски. Не е излизал от Италия и е важно футболистите като дойдат в дадена страна, да учат езика, но малко от малко да знаеше базов английски...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 авг 2017 12:42

Букарев говори английски и италиански език.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 авг 2017 12:56

Serafim написа:Къде са писали, че ще има нов българин? До колкото помня питаха Краси Иванов дали Букраев остава, но той не отговори.

Иначе лошо впечатление прави това, че не говори английски. Не е излизал от Италия и е важно футболистите като дойдат в дадена страна, да учат езика, но малко от малко да знаеше базов английски...

Видяхме Стоичков с "базовия английски". И "базовия руски".
Айде нема нужда. :mrgreen: :mrgreen: По-добре с преводач.
Люпко Петрович научи ли български за толкова време???
ПП. И Вутов поназнайва "талянски". :mrgreen:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 авг 2017 13:02

Защо да не се появи и Ники Илиев в щаба му или изобщо в клуба? Възпитан човек, бяга от интригите доколкото може. Според мен знае италиански. 2 години там като футболист, после завършва школата в Коверчано... От легендите на БГ футбола един от малкото, които не се заровиха в ла*на
110 години любов!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 авг 2017 13:24

groti написа:Защо да не се появи и Ники Илиев в щаба му или изобщо в клуба? Възпитан човек, бяга от интригите доколкото може. Според мен знае италиански. 2 години там като футболист, после завършва школата в Коверчано... От легендите на БГ футбола един от малкото, които не се заровиха в ла*на

На Илиев му е забранено от лекарите да се занимава със стресови работи. Проблеми със сърцето. А и от член на УС на клуба да падне до пом.треньор... :?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 авг 2017 14:05

blue avalanche написа:
Serafim написа:Къде са писали, че ще има нов българин? До колкото помня питаха Краси Иванов дали Букраев остава, но той не отговори.

Видяхме Стоичков с "базовия английски". И "базовия руски".
Айде нема нужда. :mrgreen: :mrgreen: По-добре с преводач.
Люпко Петрович научи ли български за толкова време???
ПП. И Вутов поназнайва "талянски". :mrgreen:

Петрович не мисля, че знае какъвто и да е друг език. Това си е за него и си останал до това ниво, именно заради желанието за развитие в някои конкретни области. Езика е много важен за треньорите. Преводачи - за 6 месеца - ок. После трябва да започват да говорят. Особено треньорите. Но при италианците е много трудно това. Не знам защо първо никак не им се отдава английския, второ нямат никакво желание да го учат и говорят.

Върни се в “Левски”