modor написа:Warped написа:Роси кога ще сложи парафа, да не би да се разминал нещо с България...
Тук е вече. Утре ще подписва
Нямах търпение вече

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Warped написа:Роси кога ще сложи парафа, да не би да се разминал нещо с България...
Тук е вече. Утре ще подписва
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Serafim написа:Къде са писали, че ще има нов българин? До колкото помня питаха Краси Иванов дали Букраев остава, но той не отговори.
Иначе лошо впечатление прави това, че не говори английски. Не е излизал от Италия и е важно футболистите като дойдат в дадена страна, да учат езика, но малко от малко да знаеше базов английски...
groti написа:Защо да не се появи и Ники Илиев в щаба му или изобщо в клуба? Възпитан човек, бяга от интригите доколкото може. Според мен знае италиански. 2 години там като футболист, после завършва школата в Коверчано... От легендите на БГ футбола един от малкото, които не се заровиха в ла*на
blue avalanche написа:Serafim написа:Къде са писали, че ще има нов българин? До колкото помня питаха Краси Иванов дали Букраев остава, но той не отговори.
Иначе лошо впечатление прави това, че не говори английски. Не е излизал от Италия и е важно футболистите като дойдат в дадена страна, да учат езика, но малко от малко да знаеше базов английски...
Видяхме Стоичков с "базовия английски". И "базовия руски".
Айде нема нужда.![]()
По-добре с преводач.
Люпко Петрович научи ли български за толкова време???
ПП. И Вутов поназнайва "талянски".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта