Ozzimozzi написа:1982 написа:Ozzimozzi написа:1982 написа:Остави ме мен, кажи защо толкова ти боде очите, като се напише за кражбите на ГГ от КТБ ?? Всеки път скачаш като Матросов, стане ли дума, неслучайно попитах ти фен на ГГ ли си ??!
Остави ти тез работи. Кажи сега сериозно те питам, кога ще поведеш българите, да изметем мутрите от страната? Вярвам в теб!
Уау, като сте толкова ербапи, кога вие ще поведете българския народ срещу далаверите на Домуса, че за неговите много пищите гледам ??! Ама като се отвори дума за вашата любима мутра, обръщате плочата и почвате да ехидничите.
Домуса може да го споменаваме чат пат, но не сеем фекалии във всяка тема на форума, оплаквайки се от всичко и отричайки всичко. Та така драги ми борецо, кога ще вадиш пищовите и ще хващаш гората?
Чат-пат го били споменавали, муахахахха ....... нон-стоп пищите срещу него, и то не от вчера, айде, давайте, поведете вие народа, не ми обяснявай на мен какво да правя, припознавач.
п.п.: даже бяхте писали доноси до Господари на ефира, че да правят репортаж за фирмите, които участват в търга от негова страна ..... да не говорим за декларациите ви срещу Домусчиев, те не бяха една и две .... като стане дума за него, сте големи борци срещу мутрите, хахахха .... иначе ми ехидничиш тук.