Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 07 авг 2017 12:25

Ozzimozzi написа:
1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:Остави ме мен, кажи защо толкова ти боде очите, като се напише за кражбите на ГГ от КТБ ?? Всеки път скачаш като Матросов, стане ли дума, неслучайно попитах ти фен на ГГ ли си ??!

Остави ти тез работи. Кажи сега сериозно те питам, кога ще поведеш българите, да изметем мутрите от страната? Вярвам в теб!

Уау, като сте толкова ербапи, кога вие ще поведете българския народ срещу далаверите на Домуса, че за неговите много пищите гледам ??! Ама като се отвори дума за вашата любима мутра, обръщате плочата и почвате да ехидничите.

Домуса може да го споменаваме чат пат, но не сеем фекалии във всяка тема на форума, оплаквайки се от всичко и отричайки всичко. Та така драги ми борецо, кога ще вадиш пищовите и ще хващаш гората?

Чат-пат го били споменавали, муахахахха ....... нон-стоп пищите срещу него, и то не от вчера, айде, давайте, поведете вие народа, не ми обяснявай на мен какво да правя, припознавач.

п.п.: даже бяхте писали доноси до Господари на ефира, че да правят репортаж за фирмите, които участват в търга от негова страна ..... да не говорим за декларациите ви срещу Домусчиев, те не бяха една и две .... като стане дума за него, сте големи борци срещу мутрите, хахахха .... иначе ми ехидничиш тук.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 авг 2017 12:32

1982 написа:
GOLEADOR написа:Да кажеш на член на семейството,че се прави на някой друг е нелепо!

Какви членове, какви семейства, това е селският Литекс, който просто си смени името и адреса ??! .......

Е,ти какво ще кажеш е ясно.А си признал,че семейството е важно и всичките ти тези отиват на вятъра.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2017 13:09

Не го казвам аз, а фактите. Моето мнение няма значение. Аджеба, вашето ръководство твърди абсолютно същото, даже е завело дело в КАС срещу УЕФА, за да докаже, че не сте нов клуб, а Литекс, който просто ползва "термина ЦСКА" с "маркетингови цели". :lol: :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 07 авг 2017 13:17

Кашчей написа:
Alexx написа:
GOLEADOR написа:Срамно е,че ръководството се опитва да излъже УЕФА по такъв долен начин,измиването на този срам става само с купуване на активите на фалиралото дружество.Тогава кой каквото и да разправя ще е все едно.8 000 000 и ЦСКА ще бъде отново при феновете си - ЧЕСТ!

Ти разбра ли,че търговската марка не е актив?

Актив е, нематериален. Тя дава право на легитимация, на продажби с логото на фирмата. Друг е въпросът, че чужда ТМ може да се използва само срещу заплатен лиценз, а съм убеден, че такъв от страна на ПФК ЦСКА АД не е издаван. Още по-друг е въпросът, защо никой не протестира срещу това незаконно използване на ТМ ЦСКА от "ЦСКА-София".

Таке е грешка е моя за което се извинявам. Ала търговската марка не носи история и идентичност.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2017 13:21

На теория може и да е актив, но на практика не е никакъв актив, защото в джунгла, като Булгаристан, явно притежаванате й не носи никакви специфични права ...... "ребрандираният" Литекс от над година извършва търговска дейност с въпросната марка и без да я притежава ....

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 авг 2017 13:22

С тази игра Каранга ще бъде продаден през зимата !
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 авг 2017 13:39

1982 написа:Не го казвам аз, а фактите. Моето мнение няма значение. Аджеба, вашето ръководство твърди абсолютно същото, даже е завело дело в КАС срещу УЕФА, за да докаже, че не сте нов клуб, а Литекс, който просто ползва "термина ЦСКА" с "маркетингови цели". :lol: :lol: :lol:

Е,това вече го дъвкахме.Те самите казват,че така лъжат УЕФА (факт,срамен сам по себе си).Аз казах какво може да измие това петно и да приключи въпроса кой кой е.8 000 000 за а-е на ПФК ЦСКА!После кой какво разправя няма никакво значение.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2017 15:11

Никой никого не лъже, защото това го има на официални документи, да ти пускам ли пак лиценза ви, на когото ясно е записано всичко ?!?!

И да те питам, като за вас са срамни тези действия на ръководството ви, защо мълчите ?? Защо не настоявате да оттеглят този срамен иск от КАС ?? Въобще смеете ли за нещо да възразите на мутрата от Микре ??!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 авг 2017 16:51

miro_rz написа:С тази игра Каранга ще бъде продаден през зимата !

Няма .Градът отбор за шампион нищо че нямат право на евротурнири още две години .

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 авг 2017 17:08

1982 написа:Никой никого не лъже, защото това го има на официални документи, да ти пускам ли пак лиценза ви, на когото ясно е записано всичко ?!?!

И да те питам, като за вас са срамни тези действия на ръководството ви, защо мълчите ?? Защо не настоявате да оттеглят този срамен иск от КАС ?? Въобще смеете ли за нещо да възразите на мутрата от Микре ??!

Сам виждаш коя е голямата цел в момента.Ако тя не се изпълни и си затраем тогава може да имаш някакви претенции към нас.Сега,че са лъгали УЕФА е срамно - факт,както и ,че УЕФА се държи двулично с нас също е факт.Няма как да накараш феновете да застанат на страната на двуличника,виж обаче ГГ не плати ли 8 000 000 за а-е на ПФК ЦСКА - това вече е друга бира.Тогава очаквай протести.Както и ако се платят тези пари , аз очаквам да се държите в тази тема тихичко и да минавате покрай нея на пръсти. ;)

Върни се в “ЦСКА”