шивача написа:И колкото и да го приемате като заяждане от мен, но не Роси, а Капело да дойде при вас пак ще се провалите. Това е гарантирано!
Предполагам говориш от личен опит. Така, както вие се провалихте със Симони. Нали?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
шивача написа:И колкото и да го приемате като заяждане от мен, но не Роси, а Капело да дойде при вас пак ще се провалите. Това е гарантирано!
blue avalanche написа:Bobby1177 написа:
Чудя се за треньорските изпълнения в Левски - толкова не се ли намери някой за без пари да изкопира подреждането и мотивацията от Люпко, напр., и да я приложи на практика? Толкова ли са важни индивидуалните качества на треньора? А казваха, че Люпко заспивал на тренировки... И как може Тъпчо или който и да е да не попият поне малко и да приложат същото на практика? Значи нямат никакъв респект пред футболистите и играят някакви игрички, така излиза...
Само Левски!
Защото футболът не е "копи - пейст".
Защото футболът не е "едно си баба знае - едно си бае".
Защото другите отбори се променят(футболисти, треньори, схеми) и НЕ МОЖЕ така, както си играл в един мач срещу Верея, например, в следващите 10-15 мача срещу Верея да играеш по СЪЩИЯ начин!!!![]()
А защо не вземат всички отбори в света да "изкопират" по 1 CD на Моуриньо, например, и изобщо да не назначават треньори???
blue avalanche написа:шивача написа:И колкото и да го приемате като заяждане от мен, но не Роси, а Капело да дойде при вас пак ще се провалите. Това е гарантирано!
Предполагам говориш от личен опит. Така, както вие се провалихте със Симони. Нали?
Bobby1177 написа:blue avalanche написа:Bobby1177 написа:
Чудя се за треньорските изпълнения в Левски - толкова не се ли намери някой за без пари да изкопира подреждането и мотивацията от Люпко, напр., и да я приложи на практика? Толкова ли са важни индивидуалните качества на треньора? А казваха, че Люпко заспивал на тренировки... И как може Тъпчо или който и да е да не попият поне малко и да приложат същото на практика? Значи нямат никакъв респект пред футболистите и играят някакви игрички, така излиза...
Само Левски!
Защото футболът не е "копи - пейст".
Защото футболът не е "едно си баба знае - едно си бае".
Защото другите отбори се променят(футболисти, треньори, схеми) и НЕ МОЖЕ така, както си играл в един мач срещу Верея, например, в следващите 10-15 мача срещу Верея да играеш по СЪЩИЯ начин!!!![]()
А защо не вземат всички отбори в света да "изкопират" по 1 CD на Моуриньо, например, и изобщо да не назначават треньори???
Прав си, въпросът ми е малко реторичен.
Но имах предвид, че в бедни (закъсали финансово) отбори като нас, при толкова ''помощници'' на добри треньори, как не се намери един, който да ''прихване'' и да продължи делото?
Как може един заспиващ старец като Люпко да е по-добър от Тъпчо и Жадното, взети заедно? Това ми е малко трудно да си обясня, но явно има защо
Измежду Грант и Роси, аз съм за Роси, а най-добре звучеше французина, но може и той да не се е съгласил да идва към Бг...
Само Левски
modor написа:mikata написа:Има слух,че продължават и с другите сектори на стадиона
Предполагам че и те ще бъдат без козирки
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:За кво са ви козирки, чадърите са по-евтини.
ChuckNorris написа:Аз лично не бих се зарадвал на италиански треньор, ако ще и да е Делио Роси. В България са се подвизавали италиански треньори и футболисти и това, което показаха е, че такива хора не могат да виреят у нас. Тактики и т.н. глупости са само за чесане на езиците. Психологически не вярвам да се адаптира Роси, още повече, че никога не е водил отбор извън Италия. За мен французина е най-добрата опция. В краен случай и Грант, но Роси ще е грешен избор при така протеклите обстоятелства.
modor написа:rhaegar написа:За кво са ви козирки, чадърите са по-евтини.
Ама чичко полицай не те пуска с него.
шивача написа:Определено Роси е по-добрият вариант за вас то Грант. Но мен ми е интересно защо тези трансфери и смяна на треньор се случват в хода на първенството?! Иначе самото идване на такъв треньор е добре за целия ни смешен футбол. И колкото и да го приемате като заяждане от мен, но не Роси, а Капело да дойде при вас пак ще се провалите. Това е гарантирано! Но и аз да бях на ваше място щях да се зарадвам на треньора и Обертан- доказани имена.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта