Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 02 авг 2017 16:40

шивача написа:И колкото и да го приемате като заяждане от мен, но не Роси, а Капело да дойде при вас пак ще се провалите. Това е гарантирано!

Предполагам говориш от личен опит. Така, както вие се провалихте със Симони. Нали?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 авг 2017 16:54

blue avalanche написа:
Bobby1177 написа:
Чудя се за треньорските изпълнения в Левски - толкова не се ли намери някой за без пари да изкопира подреждането и мотивацията от Люпко, напр., и да я приложи на практика? Толкова ли са важни индивидуалните качества на треньора? А казваха, че Люпко заспивал на тренировки... И как може Тъпчо или който и да е да не попият поне малко и да приложат същото на практика? Значи нямат никакъв респект пред футболистите и играят някакви игрички, така излиза...
Само Левски!

Защото футболът не е "копи - пейст".
Защото футболът не е "едно си баба знае - едно си бае".
Защото другите отбори се променят(футболисти, треньори, схеми) и НЕ МОЖЕ така, както си играл в един мач срещу Верея, например, в следващите 10-15 мача срещу Верея да играеш по СЪЩИЯ начин!!! ;)
А защо не вземат всички отбори в света да "изкопират" по 1 CD на Моуриньо, например, и изобщо да не назначават треньори???

Bobby1177, опитай се да пееш като Павароти, да рисуваш като Леонадрдо, да тичаш като Болт, да боксираш като Тайсън, да играеш футбол като Гунди... и сам ще си отговориш дали може така. С гледане на става. Най- важни са индивидуалните качества на изпълнителя. Дали певец, художник, атлет, боксьор или футболист, в случая треньор. Трябва да го носиш вътре в себе си. Да ти е дар от Господ. Нямаш ли сплав от талант, трудолюбие и постоянство не можеш да постигнеш нищо запомящо се.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 авг 2017 17:24

blue avalanche написа:
шивача написа:И колкото и да го приемате като заяждане от мен, но не Роси, а Капело да дойде при вас пак ще се провалите. Това е гарантирано!

Предполагам говориш от личен опит. Така, както вие се провалихте със Симони. Нали?

Не точно, щото при Катуци(Бог да го прости) играехме добър футбол. Просто при вас нещата така са "постлани" , че да си тръгват на*рани
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 02 авг 2017 17:48

Bobby1177 написа:
blue avalanche написа:
Bobby1177 написа:
Чудя се за треньорските изпълнения в Левски - толкова не се ли намери някой за без пари да изкопира подреждането и мотивацията от Люпко, напр., и да я приложи на практика? Толкова ли са важни индивидуалните качества на треньора? А казваха, че Люпко заспивал на тренировки... И как може Тъпчо или който и да е да не попият поне малко и да приложат същото на практика? Значи нямат никакъв респект пред футболистите и играят някакви игрички, така излиза...
Само Левски!

Защото футболът не е "копи - пейст".
Защото футболът не е "едно си баба знае - едно си бае".
Защото другите отбори се променят(футболисти, треньори, схеми) и НЕ МОЖЕ така, както си играл в един мач срещу Верея, например, в следващите 10-15 мача срещу Верея да играеш по СЪЩИЯ начин!!! ;)
А защо не вземат всички отбори в света да "изкопират" по 1 CD на Моуриньо, например, и изобщо да не назначават треньори???

Прав си, въпросът ми е малко реторичен.
Но имах предвид, че в бедни (закъсали финансово) отбори като нас, при толкова ''помощници'' на добри треньори, как не се намери един, който да ''прихване'' и да продължи делото?
Как може един заспиващ старец като Люпко да е по-добър от Тъпчо и Жадното, взети заедно? Това ми е малко трудно да си обясня, но явно има защо :)
Измежду Грант и Роси, аз съм за Роси, а най-добре звучеше французина, но може и той да не се е съгласил да идва към Бг...
Само Левски

Странен въпрос. Някои качества не се сумират. Например няколко души притежаващи ниска степен на образование, квалификация, опит, знания и умения няма да се изравнят с един високо образован, квалифициран, опитен, знаещ, умеещ, ... Всеки за себе си може да повиши способностите си. Но може и да не успее да ги повиши. Човешките възможности са ограничени. Някои хора не могат да се развиват над определено ниво в дадени области. Например някои треньори.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 02 авг 2017 17:49

modor написа:
mikata написа:Има слух,че продължават и с другите сектори на стадиона :o

Предполагам че и те ще бъдат без козирки :lol:

Защо не само козирки? :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 авг 2017 17:51

За кво са ви козирки, чадърите са по-евтини. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 авг 2017 17:56

rhaegar написа:За кво са ви козирки, чадърите са по-евтини. :lol:

Ама чичко полицай не те пуска с него. :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 02 авг 2017 17:58

ChuckNorris написа:Аз лично не бих се зарадвал на италиански треньор, ако ще и да е Делио Роси. В България са се подвизавали италиански треньори и футболисти и това, което показаха е, че такива хора не могат да виреят у нас. Тактики и т.н. глупости са само за чесане на езиците. Психологически не вярвам да се адаптира Роси, още повече, че никога не е водил отбор извън Италия. За мен французина е най-добрата опция. В краен случай и Грант, но Роси ще е грешен избор при така протеклите обстоятелства.

Бихте ли обяснили с какво статистиката Ви трябва да потвърди изказаното мнение? Поне достатъчно представителна ли е? Всъщност в случая става въпрос за професионална реализация на един човек в една страна. С кои качества французинът превъзхожда италианеца?
P.S. Доскоро български треньори не бяха работили в Казахстан. Вече няколко години трима се представят сравнително добре. Единият даже много добре. Преди това той не беше работил в чужбина. А в България кариерата му бележеше спад.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 02 авг 2017 18:00

modor написа:
rhaegar написа:За кво са ви козирки, чадърите са по-евтини. :lol:

Ама чичко полицай не те пуска с него. :lol:

Една свастика би могла да се използва и като дъждобран. Но индийска - с точки.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 02 авг 2017 18:04

шивача написа:Определено Роси е по-добрият вариант за вас то Грант. Но мен ми е интересно защо тези трансфери и смяна на треньор се случват в хода на първенството?! Иначе самото идване на такъв треньор е добре за целия ни смешен футбол. И колкото и да го приемате като заяждане от мен, но не Роси, а Капело да дойде при вас пак ще се провалите. Това е гарантирано! Но и аз да бях на ваше място щях да се зарадвам на треньора и Обертан- доказани имена.

И за да се поддържа тонуса на форумите.

Върни се в “Левски”