Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот groti » 01 авг 2017 18:57

Кашчей написа:
groti написа:
Кашчей написа:
Приемаме, че догодина сте шампиони, мачкате и влизате в групите. Там ви се падат отново Барса, Челси и евентуално Рома(хипотетично). За да вземете 15 млн. евра какво трябва да постигнете като резултати срещу тези отбори (оставям настрана 1-2 милиона за участието, които ви се полагат)? Лично ти, вярваш ли, че с този състав сте способни на такъв подвиг?

Гарантираните приходи от влизане в ШЛ са 12.7 млн евро :) Не знам откъде измисли 1-2 млн???
http://www.totalsportek.com/money/uefa- ... ize-money/

И тук не включваме приходи от билети и прочие и прочие, които няма да са малки

Стара ми е информацията явно, а и не се ровя в наградните фондове, защото лично не ме засягат. Като го чета това, значи някои са спечелили около 14.2 млн само от участие в групите и 3 равни, без да броим останалите, преди групите и участието в 1/16 финал за ЛЕ. :o :shock:

Много стара ти е информацията, защото последните години все така беше. Аз затова в друга тема твърдях, че това делене на богати и бедни се задълбочава от участието на 4тия от една държава в групите на ШЛ и минаването през иглени уши на шампиона на друга. А, в ЛЕ парите до съвсем скоро хич не бяха големи.
Реално за тези другите скоро казаха че бюджетът им е 30 млн .. дали евро или лева вече не знам.
Та така.. аз си мисля, че в Левски моментът е всичко или нищо. Или се давим или излизаме от блатото. В момента газехме навътре и потъвахме бавно.
110 години любов!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 авг 2017 19:01

Живко6461 написа:
Кашчей написа:[offtopic]
groti написа:
Кашчей написа:
Живко6461 написа:1. Как си представяте изплащането на дългове без силен отбор, който играе много добре, печели победи, титли, купи и се представя добре в ЕКТ? Дълговете се изплащат с пари. Които трябва да се печелят. Имате ли идеи за финансови източи? Приходите трябва да бъдат по-големи от разходите.

Другото не искам да го коментирам и затова съм оставил само този абзац:
-Вярваш ли си, ама сериозно, че като играете редовно в ШЛ, дай Боже и да я спечелите, дълговете ще бъдат изчистени? Реал, като я печелят редовно, имат ли дългове или са изчистили всичко? За такава хегемония трябват и класни играчи, а те струват пари-и за трансфер, и за заплати, а това са разходи, които трябва да бъдат направени предварително, и да се повтарят във времето с нарастване на сумите. Освен чисто спортно-техническите разходи клубът ви има и разходи "публика с лошо поведение", които не са никак малко и трябва да бъдат ограничени до минимум, дори спрени, но това съм сигурен, че няма да стане.
Иначе успех в правилното харчене на пари, които засега уж нямате достатъчно!

Аз пък съм на мнението на Живко. Без инвестиции няма начин да имаме успехи. Докато чакаме да върнем милионите с мачове в А група и 1-2 противника в ЛЕ може да останем със същата бройка фенове, като на Славия.
Ако догодина влезнем в ШЛ (съвсем условно говорим) и приберем 15 млн евро - 5 да вземе тоя дето дърпа конците, 5 да се дадат за отбора (заплати + нови трансфери) и 5 да отидат за погасяване на заеми пак ще погасим повече отколкото за 4-5 години кретане.
[/offtopic]
Приемаме, че догодина сте шампиони, мачкате и влизате в групите. Там ви се падат отново Барса, Челси и евентуално Рома(хипотетично). За да вземете 15 млн. евра какво трябва да постигнете като резултати срещу тези отбори (оставям настрана 1-2 милиона за участието, които ви се полагат)? Лично ти, вярваш ли, че с този състав сте способни на такъв подвиг?

Като редови левскар благодаря и за това пожелание! Въпреки елементите на ирония.
Вероятността "Левски", ако влезе в групите на ШЛ, да постигне успешни резултати със сегашния състав е минимална. Но самото добро представяне и особено хипотетичното влизане в тези групи ще генерира сериозни финансови приходи. Чрез които съставът би могъл да става още по-добър. Подобен успешен пример имаме в България. Макар и остро критикуван от почти всички страни.

Справка -"Розенборг".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 авг 2017 19:05

Интересни последни страници - не се коментира кое място ще заемем, а какви ще са съперниците ни догодина в групите на ШЛ. 8-)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 авг 2017 19:15

Според мен не е сигурен нито един от двамата. Медиите тръбят повече за Грант, защото израелецът дойде в България за преговори. Разликата в заплатите няма да е голяма, ще има други детаили, които да определят новия наставник. Рискуваме и с двамата, въпросът е да се получи. Не си правя илюзии за шампионска титла, но е важно да атакуваме групите на ЛЕ и да направим успешен поход (повече от 8 мача) в ЕКТ. ;) Задължително трябват стабилни приходи другото лято! Сега най-важно е да се направи отбор!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 авг 2017 19:16

NOMER14 написа:Интересни последни страници - не се коментира кое място ще заемем, а какви ще са съперниците ни догодина в групите на ШЛ. 8-)

Еми... стягате селекция, с която да бутнете лудите от върха и е естествено да се коментира това :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2017 19:21

NOMER14 написа:Интересни последни страници - не се коментира кое място ще заемем, а какви ще са съперниците ни догодина в групите на ШЛ. 8-)

ххахахахаха, ми мИчтаем, какво друго ни остава?!

Иначе по темата... аз си казах мнението въобще не е невъзможно да влезем с българи и трима класни чужденеца+добър треньор. И обратното, напълно е възможно с 9 чужденеца и ...недобър треньор, нищо да не направим. Ключовите фрази тук са "добър треньор" и до трима "качествени легионера", т.е. от ранга на Жо, Гари, Гара или нещо подобно. Те не бяха супер известни, но играха много добре за "Левски". Но без добър треньор ПРОСТО НЕ СТАВА. А освен треньор, най-ценното вложение е... ВРЕМЕ!/търпение. Досега ги нямахме. Има достатъчно примери за нетолкова добри футболисти с добър треньор, постигали успехи. "Левски" по времето на Мъри беше такъв пример. Спарта Прага - също. За БАТЕ е ясно. Обратни примери също има доста - веднага се сещам за Клуж отпреди няколко години - скъпи футболисти, нелош треньор, два сезона иху-аху, фалит и дотам! От тази година Малмьо и Рейнджърс!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 01 авг 2017 19:29

Верно ставаме сапунка.Сега и италианеца дошъл за преговори,Спасчо какво се е напекал толкова,ще вземе някой да му повярва,че е тръгнал да ни оправя,много ми е странно тия 250хил.евро за които се спекулира от къде ще ги вадим,но всичко е една мъгла според мен!

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 авг 2017 19:35

Да няма сега от два стола на земята !
След като има договорка с единият какво прави другият тук ?
Пак всичко се прави по типично български . :(
Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 авг 2017 19:36

Не бързайте! После и французина трябва да пристигне на преговори.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 авг 2017 19:36

Бързате да смятате тия 67 Хил, сякаш е пито и платено, а е твърде вероятно това да е сума, при титла, купа, влизане в ШЛ и още куп условности. И пак - това е сума, която дори и Домусчиев не би извадил току така.

Върни се в “Левски”