Кашчей написа:groti написа:Кашчей написа:
Приемаме, че догодина сте шампиони, мачкате и влизате в групите. Там ви се падат отново Барса, Челси и евентуално Рома(хипотетично). За да вземете 15 млн. евра какво трябва да постигнете като резултати срещу тези отбори (оставям настрана 1-2 милиона за участието, които ви се полагат)? Лично ти, вярваш ли, че с този състав сте способни на такъв подвиг?
Гарантираните приходи от влизане в ШЛ са 12.7 млн евроНе знам откъде измисли 1-2 млн???
http://www.totalsportek.com/money/uefa- ... ize-money/
И тук не включваме приходи от билети и прочие и прочие, които няма да са малки
Стара ми е информацията явно, а и не се ровя в наградните фондове, защото лично не ме засягат. Като го чета това, значи някои са спечелили около 14.2 млн само от участие в групите и 3 равни, без да броим останалите, преди групите и участието в 1/16 финал за ЛЕ.![]()
Много стара ти е информацията, защото последните години все така беше. Аз затова в друга тема твърдях, че това делене на богати и бедни се задълбочава от участието на 4тия от една държава в групите на ШЛ и минаването през иглени уши на шампиона на друга. А, в ЛЕ парите до съвсем скоро хич не бяха големи.
Реално за тези другите скоро казаха че бюджетът им е 30 млн .. дали евро или лева вече не знам.
Та така.. аз си мисля, че в Левски моментът е всичко или нищо. Или се давим или излизаме от блатото. В момента газехме навътре и потъвахме бавно.