Swap deal for Coutinho?! No way
This made me chuckle.
The Daily Express are reporting that Liverpool have asked for Rafinha or Andre Gomes as part of a deal to sell Philippe Coutinho.
Philippe Coutinho celebrates after Liverpool beat Leicester City 2-1 in Premier League Asia Trophy final on July 22, 2017
(Image: Photo by Stanley Chou/Getty Images ))
1) What part of ‘he’s not for sale’ do they not understand?
2) With respect to Rafinha/Gomes, they don’t exactly represent a fair swap..
Come on, you can do better than that.
Barcelona are expected to return with an £80m bid for Coutinho - which will be turned down flat by Liverpool.
14:14JOE RIMMER
Watch - Klopp talks Coutinho future
If you’re worried about Coutinho, and I know a lot of you are, judging by social media, let Jurgen Klopp’s words soothe your fears.
The Reds boss seems confident that he will stay.That’s good enough for me.
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Thsmith написа:venomcho написа:Нормално да пуснат Джан ако наистина Кейта е подсигурен - все пак някой от халфовете трябва да остане на сухо и колкото на мен да ми се иска да е най-дървеният от тях, Емрето сега е шанса да му се вземе некой лев, неслучайно досега не подписва, а и ако от Юве му обещават титулярно място, като не взеха Матич - пътник е
Абе не е баш така. Вие играете вероятно най-изтощителния футбол. Миналата година преди началото на сезона прогнозирах, че около коледа ще свършите бензина и познах. Сега с още повече мачове и същия стил на игра, няма да е по различно ако не използвате по широк състав. Не може да тичаш до пръсване всеки мач и да го правиш по 2 пъти на седмица с един и същ състав.
Специално за миналата година не мисля ,че си прав . Не можеш да търчиш като кон 2 пъти в седмица с един и същ състав , да така е , но миналата година имахме по един мач на седмица . Малшанс беше заминаването на Мане за тая пуста скапана тенекиена купа в Африка , хроничната контузия на Хендо дето му изигра лоша шега точно в ключов момент , завръщането на контузеният Джан и Коутиньо дето 1 месец бяха кошмарни докато влезнат в форма и станат машини отново и не на последно място липсите на Ловрен и Клайн за някоя и друга седмица .
Сега чета, че може да отправим оферта за Ван Дайк, ама само,ако Саутхмптън ни го предложат. Поредната простотия, ако наистина е вярно. Нямам думи.Момчето само поиска трансфер и сега ние просто ще го бастисаме.
kadett1 написа:Сега чета, че може да отправим оферта за Ван Дайк, ама само,ако Саутхмптън ни го предложат. Поредната простотия, ако наистина е вярно. Нямам думи.Момчето само поиска трансфер и сега ние просто ще го бастисаме.
Естествено! Когато публично пред целия свят си заявил, че нямаш интерес към играча и с това си избегнал наказание е "добре" да не се правиш на ***** само 2 седмици след това, плюейки на казаното и ставайки за смях на цяла Европа! Писна ми сагата с шибания Ван Дайк - Клоп си е изгубил ума, ако даде 70 млн. за тоя сякаш не може да купи някой стабилен защитник от Бундеслигата или Калчото.
- dNelbandian
- Контакти:
an4o_321 написа:kadett1 написа:Сега чета, че може да отправим оферта за Ван Дайк, ама само,ако Саутхмптън ни го предложат. Поредната простотия, ако наистина е вярно. Нямам думи.Момчето само поиска трансфер и сега ние просто ще го бастисаме.
Естествено! Когато публично пред целия свят си заявил, че нямаш интерес към играча и с това си избегнал наказание е "добре" да не се правиш на ***** само 2 седмици след това, плюейки на казаното и ставайки за смях на цяла Европа! Писна ми сагата с шибания Ван Дайк - Клоп си е изгубил ума, ако даде 70 млн. за тоя сякаш не може да купи някой стабилен защитник от Бундеслигата или Калчото.
Кого го боли к*ра кой какво е казъл, ако в крайна сметка си постигнеш целта.
А това за наказанието въобще не е така. Дори след като се извинихме Сонтон не си оттеглиха жалбата. И извинението няма нищо общо с това, че не ни няказаха, а това че нямаше доказателства.
И като за последно. Преди няколко години ПСЖ на официалната си страница обявиха, че нямат интерес към Тиаго Силва поради подобен рязвой като нашия. И познай, след 1 месец го купиха. Така като гледаш някой интересува ли го това нещо? Ами не.
Не виждам и някой да им се смее.
Ще е по-смешно, ако не го вземем, ако питаш мен.
Винаги са ме "впечатлявали" такива таблички със сравнения на играчи от различни първенства..
Какво общо имат Реал и Барса със Светците, стила, който изповядват самите отбори, противниците с които играят и съотборниците на сравняваните играчи...
Единствено има смисъл от включването на Алдервейлд, като пред него изпъква само с играта с глава, но по други важни компоненти изостава
Какво общо имат Реал и Барса със Светците, стила, който изповядват самите отбори, противниците с които играят и съотборниците на сравняваните играчи...
Единствено има смисъл от включването на Алдервейлд, като пред него изпъква само с играта с глава, но по други важни компоненти изостава
venomcho написа:Винаги са ме "впечатлявали" такива таблички със сравнения на играчи от различни първенства..
Реших да я споделя чисто информативно, нито съм казал, че е на нивото на тези футболисти, нито смея да го твърдя. Смятам, че поне загатва за неговия потенциал.
[rimg]https://media.giphy.com/media/26wkyFPRXX6fbvHqM/giphy.gif[/rimg]
- slash1912
- Контакти:
Сигурно ще го вземем.От една страна стоят 70 милиона,а от друга-футболист,нежелаещ да играе повече в Саутхямптън.Тия трябва да са луди да го държат при това положение-хем губят колосални пари,хем футболиста .Едно към едно е ситуацията на Модрич в Тотнъм,преди да отиде в Реал.
Според някои източници сме направили нова оферта за Кейта 83 мил.евро.
Според някои източници сме направили нова оферта за Кейта 83 мил.евро.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
nakaTa_7 написа:Реших да я споделя чисто информативно, нито съм казал, че е на нивото на тези футболисти, нито смея да го твърдя. Смятам, че поне загатва за неговия потенциал.
[offtopic]А, не, аз нищо към тебе - за хората, които ги сглобяват, просто им се чудя[/offtopic]