Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

jelew73
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот jelew73 » 24 юли 2017 16:38

Swap deal for Coutinho?! No way

This made me chuckle.

The Daily Express are reporting that Liverpool have asked for Rafinha or Andre Gomes as part of a deal to sell Philippe Coutinho.

Philippe Coutinho celebrates after Liverpool beat Leicester City 2-1 in Premier League Asia Trophy final on July 22, 2017
(Image: Photo by Stanley Chou/Getty Images ))
1) What part of ‘he’s not for sale’ do they not understand?

2) With respect to Rafinha/Gomes, they don’t exactly represent a fair swap..

Come on, you can do better than that.

Barcelona are expected to return with an £80m bid for Coutinho - which will be turned down flat by Liverpool.

14:14JOE RIMMER
Watch - Klopp talks Coutinho future

If you’re worried about Coutinho, and I know a lot of you are, judging by social media, let Jurgen Klopp’s words soothe your fears.

The Reds boss seems confident that he will stay.That’s good enough for me.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 24 юли 2017 17:18

Thsmith написа:
venomcho написа:Нормално да пуснат Джан ако наистина Кейта е подсигурен - все пак някой от халфовете трябва да остане на сухо и колкото на мен да ми се иска да е най-дървеният от тях, Емрето сега е шанса да му се вземе некой лев, неслучайно досега не подписва, а и ако от Юве му обещават титулярно място, като не взеха Матич - пътник е

Абе не е баш така. Вие играете вероятно най-изтощителния футбол. Миналата година преди началото на сезона прогнозирах, че около коледа ще свършите бензина и познах. Сега с още повече мачове и същия стил на игра, няма да е по различно ако не използвате по широк състав. Не може да тичаш до пръсване всеки мач и да го правиш по 2 пъти на седмица с един и същ състав.

Специално за миналата година не мисля ,че си прав . Не можеш да търчиш като кон 2 пъти в седмица с един и същ състав , да така е , но миналата година имахме по един мач на седмица . Малшанс беше заминаването на Мане за тая пуста скапана тенекиена купа в Африка , хроничната контузия на Хендо дето му изигра лоша шега точно в ключов момент , завръщането на контузеният Джан и Коутиньо дето 1 месец бяха кошмарни докато влезнат в форма и станат машини отново и не на последно място липсите на Ловрен и Клайн за някоя и друга седмица .

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 24 юли 2017 18:56

Сега чета, че може да отправим оферта за Ван Дайк, ама само,ако Саутхмптън ни го предложат. Поредната простотия, ако наистина е вярно. Нямам думи.Момчето само поиска трансфер и сега ние просто ще го бастисаме.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 24 юли 2017 20:04

kadett1 написа:Сега чета, че може да отправим оферта за Ван Дайк, ама само,ако Саутхмптън ни го предложат. Поредната простотия, ако наистина е вярно. Нямам думи.Момчето само поиска трансфер и сега ние просто ще го бастисаме.

Естествено! Когато публично пред целия свят си заявил, че нямаш интерес към играча и с това си избегнал наказание е "добре" да не се правиш на ***** само 2 седмици след това, плюейки на казаното и ставайки за смях на цяла Европа! Писна ми сагата с шибания Ван Дайк - Клоп си е изгубил ума, ако даде 70 млн. за тоя сякаш не може да купи някой стабилен защитник от Бундеслигата или Калчото.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 24 юли 2017 20:45

an4o_321 написа:
kadett1 написа:Сега чета, че може да отправим оферта за Ван Дайк, ама само,ако Саутхмптън ни го предложат. Поредната простотия, ако наистина е вярно. Нямам думи.Момчето само поиска трансфер и сега ние просто ще го бастисаме.

Естествено! Когато публично пред целия свят си заявил, че нямаш интерес към играча и с това си избегнал наказание е "добре" да не се правиш на ***** само 2 седмици след това, плюейки на казаното и ставайки за смях на цяла Европа! Писна ми сагата с шибания Ван Дайк - Клоп си е изгубил ума, ако даде 70 млн. за тоя сякаш не може да купи някой стабилен защитник от Бундеслигата или Калчото.

Кого го боли к*ра кой какво е казъл, ако в крайна сметка си постигнеш целта.
А това за наказанието въобще не е така. Дори след като се извинихме Сонтон не си оттеглиха жалбата. И извинението няма нищо общо с това, че не ни няказаха, а това че нямаше доказателства.
И като за последно. Преди няколко години ПСЖ на официалната си страница обявиха, че нямат интерес към Тиаго Силва поради подобен рязвой като нашия. И познай, след 1 месец го купиха. Така като гледаш някой интересува ли го това нещо? Ами не.
Не виждам и някой да им се смее.
Ще е по-смешно, ако не го вземем, ако питаш мен.

nakaTa_7
Контакти:

Мнениеот nakaTa_7 » 24 юли 2017 21:48

Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/26wkyFPRXX6fbvHqM/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 24 юли 2017 22:36

Винаги са ме "впечатлявали" такива таблички със сравнения на играчи от различни първенства..
Какво общо имат Реал и Барса със Светците, стила, който изповядват самите отбори, противниците с които играят и съотборниците на сравняваните играчи...
Единствено има смисъл от включването на Алдервейлд, като пред него изпъква само с играта с глава, но по други важни компоненти изостава

nakaTa_7
Контакти:

Мнениеот nakaTa_7 » 24 юли 2017 22:45

venomcho написа:Винаги са ме "впечатлявали" такива таблички със сравнения на играчи от различни първенства..
Какво общо имат Реал и Барса със Светците, стила, който изповядват самите отбори, противниците с които играят и съотборниците на сравняваните играчи...
Единствено има смисъл от включването на Алдервейлд, като пред него изпъква само с играта с глава, но по други важни компоненти изостава

Реших да я споделя чисто информативно, нито съм казал, че е на нивото на тези футболисти, нито смея да го твърдя. Смятам, че поне загатва за неговия потенциал.
[rimg]https://media.giphy.com/media/26wkyFPRXX6fbvHqM/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 юли 2017 23:07

Сигурно ще го вземем.От една страна стоят 70 милиона,а от друга-футболист,нежелаещ да играе повече в Саутхямптън.Тия трябва да са луди да го държат при това положение-хем губят колосални пари,хем футболиста .Едно към едно е ситуацията на Модрич в Тотнъм,преди да отиде в Реал.
Според някои източници сме направили нова оферта за Кейта 83 мил.евро.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 25 юли 2017 09:27

nakaTa_7 написа:Реших да я споделя чисто информативно, нито съм казал, че е на нивото на тези футболисти, нито смея да го твърдя. Смятам, че поне загатва за неговия потенциал.

[offtopic]А, не, аз нищо към тебе - за хората, които ги сглобяват, просто им се чудя[/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”