Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот шивача » 21 юли 2017 23:23

Popokatepetal написа:
шивача написа:
sin4ec написа:
шивача написа:
sin4ec написа:И аз мисля, че няма да го завърши, но да видим. Може би е време справедливостта да бъде възстановена, макар че пропуснатото вече ойде у ряката.

Логиката сочи още в мача с ювето да се издъните. Но там нещата май няма да опрат само до възможностите на терена?!
Иначе ще ми много любопитно, ако завършите хикс как ще процедират шефове и фенове :?

Логиката сочи в този мач да бием. Но не е важно толкова как ще свършим, а как ще стоим на терена.
Ако не бием, не знам кой как ще реагира. Моето мнение е известно-една груба грешка и несправедливост отпреди година и три месеца костваше на отбора много във всяко едно отношение.
Реално погледнато това е и единствената смислена опция. По-добре късно, отколкото никога.

И ще биете, щото Локото си взе точките в Търново...Поне така се шушука. Имах предвид, ако мача се играе няма логика да биете, всъщност като изключа някой от новаците, надали има друг отбор в момента, който можете да биете като гости!

Класика! Ние винаги бием само ако ни пуснат. Чорбата може и да умре, но чорбаризма е по-жив от всякога.

Не, вие биете щото сте машини. Европейски машини :lol: Дано Локто ви скочи и да ви качи на тройка, щото те не изпускат като хайдуците и да си завиеш един фишек и ти си знаеш де да си го денеш :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 21 юли 2017 23:29

шивача написа:
Popokatepetal написа:
шивача написа:
sin4ec написа:
шивача написа:
sin4ec написа:И аз мисля, че няма да го завърши, но да видим. Може би е време справедливостта да бъде възстановена, макар че пропуснатото вече ойде у ряката.

Логиката сочи още в мача с ювето да се издъните. Но там нещата май няма да опрат само до възможностите на терена?!
Иначе ще ми много любопитно, ако завършите хикс как ще процедират шефове и фенове :?

Логиката сочи в този мач да бием. Но не е важно толкова как ще свършим, а как ще стоим на терена.
Ако не бием, не знам кой как ще реагира. Моето мнение е известно-една груба грешка и несправедливост отпреди година и три месеца костваше на отбора много във всяко едно отношение.
Реално погледнато това е и единствената смислена опция. По-добре късно, отколкото никога.

И ще биете, щото Локото си взе точките в Търново...Поне така се шушука. Имах предвид, ако мача се играе няма логика да биете, всъщност като изключа някой от новаците, надали има друг отбор в момента, който можете да биете като гости!

Класика! Ние винаги бием само ако ни пуснат. Чорбата може и да умре, но чорбаризма е по-жив от всякога.

Не, вие биете щото сте машини. Европейски машини :lol: Дано Локто ви скочи и да ви качи на тройка, щото те не изпускат като хайдуците и да си завиеш един фишек и ти си знаеш де да си го денеш :lol:

Локото са толкова умрели, че тази година ще са в баражите за оцеляване. ;) За добро или за зло следващите няколко мача Левски ще ги вземе. Което няма да промени факта, че от Жадното треньор не става.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 юли 2017 23:34

popokutepetel написа:
шивача написа:
Popokatepetal написа:
шивача написа:
sin4ec написа:
шивача написа:Логиката сочи още в мача с ювето да се издъните. Но там нещата май няма да опрат само до възможностите на терена?!

Локото са толкова умрели, че тази година ще са в баражите за оцеляване. ;) За добро или за зло следващите няколко мача Левски ще ги вземе. Което няма да промени факта, че от Жадното треньор не става.

Локото може да всякакви, ама такива мачове ги играят за публиката и се раздават на макс. Не съм им гледал нито мача с Етър, нито контролите, но за сметка на това съм гледал вас. От това което съм видял не сте в позиция дори Витоша да говорите че ще биете, защото сте катастрофално скандални

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 21 юли 2017 23:38

шивача написа:
popokutepetel написа:
шивача написа:
Popokatepetal написа:
шивача написа:
sin4ec написа: Логиката сочи в този мач да бием. Но не е важно толкова как ще свършим, а как ще стоим на терена.

Локото може да всякакви, ама такива мачове ги играят за публиката и се раздават на макс. Не съм им гледал нито мача с Етър, нито контролите, но за сметка на това съм гледал вас. От това което съм видял не сте в позиция дори Витоша да говорите че ще биете, защото сте катастрофално скандални

Доста грешна и субективна преценка. Въпреки на пръв поглед безобразната игра срещу Хайдук ако отбора играе на същото ниво или малко дръпне напред буферите ще бъдат отнесени с резултат. По простата причина, че ако Левски е класа под Хайдук те са три класи надолу. И с надъхване и хвърляне няма да стане. Имаха един Камбуров, който ги държеше на повърхността. Е, вече го нямат.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 22 юли 2017 00:56

Аз ще си кажа пак, че желая Захари Сираков за треньор, пък нека другите пак да си въртят изтърканата плоча с Херо, или Мъри. Ако не е той поне да е Велев, защото едва ли има шанс да се надявам за Ясен Петров. А за Стоев съм на мнение, че с тези играчи, би успял да направи колектив, както направи с едни други, които бяха доста под настоящите във всяко отношение. Но за него се колебая заради прекаленото му несериозно поведение след като губехме мач. Пътища много, а пак сме на кръстопът, благодарение на човека с пръстите. Поне за куклен театър става. За сервитьор - едва ли.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 юли 2017 04:13

Player написа:Аз ще си кажа пак, че желая Захари Сираков за треньор, пък нека другите пак да си въртят изтърканата плоча с Херо, или Мъри. Ако не е той поне да е Велев, защото едва ли има шанс да се надявам за Ясен Петров. А за Стоев съм на мнение, че с тези играчи, би успял да направи колектив, както направи с едни други, които бяха доста под настоящите във всяко отношение. Но за него се колебая заради прекаленото му несериозно поведение след като губехме мач. Пътища много, а пак сме на кръстопът, благодарение на човека с пръстите. Поне за куклен театър става. За сервитьор - едва ли.

Правилно. Ако не друго при липсата на алтернатива винаги може да влезе да поиграе. И без това по 1 време мислех, че смята да играе докато навърши стандартна пенсионна възраст.

Захари Сираков бил ли е треньор някъде? И както и да е, човек се учи ако трябва и в движение, но той самия изявявал ли е желание да бъде такъв на Герена въобще? Нищо против него нямам, даже ме кефи, просто питам.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 22 юли 2017 07:14

groti написа:Новият не е ли Якимов, който ни мъчи години преди Роко?

Аз мисля, че Петър Пеев е новия кондиционен треньор. Екимов е част от екипа.
Извинявам се, ако греша!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 22 юли 2017 07:19

mikata написа:Борбата за третото място с Ботев и Морето ще е жестока, Лудогорец и тирето няма как да ги стигнем!

Господин Митов не се бори за второ място, ти го пренасочваш към третото.
Господин Митов се бори само за титлата. Докрай, докато има теоретическа възможност. Дори и при разлика в точките, изразяваща се с двуцифрено число той продължава борбата. Вместо да си подаде оставката.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 юли 2017 09:03

popokutepetel написа:
шивача написа:
popokutepetel написа:
шивача написа:
Popokatepetal написа:
шивача написа:И ще биете, щото Локото си взе точките в Търново...Поне така се шушука. Имах предвид, ако мача се играе няма логика да биете, всъщност като изключа някой от новаците, надали има друг отбор в момента, който можете да биете като гости!

Доста грешна и субективна преценка. Въпреки на пръв поглед безобразната игра срещу Хайдук ако отбора играе на същото ниво или малко дръпне напред буферите ще бъдат отнесени с резултат. По простата причина, че ако Левски е класа под Хайдук те са три класи надолу. И с надъхване и хвърляне няма да стане. Имаха един Камбуров, който ги държеше на повърхността. Е, вече го нямат.

[offtopic]Субективно погледнато си за хоспитализация. Дано ми е грешна преценката, но....като се знам рядко бъркам :cry:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 юли 2017 09:08

Живко6461 написа:
mikata написа:Борбата за третото място с Ботев и Морето ще е жестока, Лудогорец и тирето няма как да ги стигнем!

Господин Митов не се бори за второ място, ти го пренасочваш към третото.
Господин Митов се бори само за титлата. Докрай, докато има теоретическа възможност. Дори и при разлика в точките, изразяваща се с двуцифрено число той продължава борбата. Вместо да си подаде оставката.

Няма по нагъл от митов!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”