Popokatepetal написа:шивача написа:sin4ec написа:шивача написа:sin4ec написа:И аз мисля, че няма да го завърши, но да видим. Може би е време справедливостта да бъде възстановена, макар че пропуснатото вече ойде у ряката.
Логиката сочи още в мача с ювето да се издъните. Но там нещата май няма да опрат само до възможностите на терена?!
Иначе ще ми много любопитно, ако завършите хикс как ще процедират шефове и фенове
Логиката сочи в този мач да бием. Но не е важно толкова как ще свършим, а как ще стоим на терена.
Ако не бием, не знам кой как ще реагира. Моето мнение е известно-една груба грешка и несправедливост отпреди година и три месеца костваше на отбора много във всяко едно отношение.
Реално погледнато това е и единствената смислена опция. По-добре късно, отколкото никога.
И ще биете, щото Локото си взе точките в Търново...Поне така се шушука. Имах предвид, ако мача се играе няма логика да биете, всъщност като изключа някой от новаците, надали има друг отбор в момента, който можете да биете като гости!
Класика! Ние винаги бием само ако ни пуснат. Чорбата може и да умре, но чорбаризма е по-жив от всякога.
Не, вие биете щото сте машини. Европейски машини