Въндев пред завръщане в Локо ПД!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

petef
Контакти:

Re: Въндев пред завръщане в Локо ПД!

Мнениеот petef » 18 яну 2010 16:49

И кой юноша на левски играе като титуляр в момента? Шнорхела ама и той не играе редовно.

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 18 яну 2010 17:11

Стига глупости изместихте темата.
Въндев след катастрофата е много слаб и ак отиде в Локо ще се провали
лудия им треньор няма да го чака и да му се кланя затва че е бил добър преди 2 г.
Тромав е в момента,муден,с 2 думи ако не беше слаб дали Данчо Лечков би го изпуснал?Задайте си въпроса и сами може да си отговорите.

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 18 яну 2010 17:12

Сливен да слезнат малко на земята!това че там се гради нещо сериозно и има предпоставки за успехи в бъдещето не променя факта че за момента още нищо не са постигнали!имате терени стадион и всичко но ДЮШ има да се развива още много!отделно и като фенска маса положението е повече от критично все съм си мислил че след толкова години отстъствие от А група сега хората в Сливен ще горят да футбол но уви!
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 18 яну 2010 17:14

каква катастрофа :o нещо не съм наясно тука
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 18 яну 2010 18:42

Paco_1912 написа:каква катастрофа :o нещо не съм наясно тука

Въндев катастрофира по пътя Пловдив – Сливен

Дата: 2009-04-27 16:06:35

Нападателят на Сливен Явор Въндев е катастрофирал заедно със семейството си.
Пътният инцидент е станал след срещата между Ботев и отбора на потърпевшия в четвъртък. Тогава Въндев е взел семейството си, съобщи Ринг ТВ.
За щастие Въндев и близките му не са пострадали сериозно. Въпреки това бившият атакуващ футболист на Локомотив (Пд) пропуска днешната среща на Сливен с Черноморец.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 яну 2010 19:18

south_division написа:
petef написа:Сливен има стабилно настояще и многообещаващо бъдеще със солиден президент,солидна база,проспериращ треньор и млади,талантливи играчи излизащи основно от родната школа(какъвто е и Въндев).

Пич само не ми казвай, че Костовците Янев и Стоянов, както и Чавдаров са ваши и вие сте ги направили футболисти.Друга тема е те всъщност какви точно футболисти са.И само ми кажи защо голям град като Сливен няма повеч от 20-30 деца и юноши в школата си а преобладават момчета от други градове.И защо невероятната ви школа няма на всеки набор отбор, а събира 91+92 , 93+94 и т.н.И последно защо от бившите набори 86,87.88,89,90 има общо 3 или 4 човека подписали договори.
Ако говорим за продуктивност сте доста назад от водещите в това отношение - Левски, Литекс, Славия, Пирин,Ботев и т.н
За това,че играят сборно някои набори си прав :) Но не е само в Сливен е така,по-скоро се замисли колко школи имат отделен отбор за всеки набор-доста малко...Затова,че само 3-4 са подписали от предишни набори ще ти обясня защо е така-да кажем,че от тези 5 набора има от всеки по 3-ма,които се отличават и стават/като имаме напредвид че 3-ма са доста малко като бройка,но хайде/...Това са 15 млади играча,е как всичките да подпишат договори,това си е отбор и половина,да не говорим за играчите от мъжкия отбор,с тях бройката на играчи с проф.договор става над 30...Също така ти мислиш ли,че всеки юноша на Сливен може и трябва да носи екипа на отбора в мъжете,не всички стават за такъв отбор,затова някои се продават или пускат под наем в други отбори...Всичко е много ясно,Гонзо преди време беше обяснил почти като мен сега затова в удебелен шлифт :)

По темата-мисля,че на Въндев мястото му е в Локо и направи голяма грешка като отиде в Сливен миналата година,когато Лечков и компания бяха в подем в началото на миналото първенство...Дано сега се върне при тях обратно

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 19 яну 2010 02:53

petef написа:
aisogludingfioler написа:
petef написа:Сливен има стабилно настояще и многообещаващо бъдеще със солиден президент,солидна база,проспериращ треньор и млади,талантливи играчи излизащи основно от родната школа(какъвто е и Въндев).

Не знам откъде изкара, че само от родната школа излизат. :roll: Виктор Петаков, Мартин Ковачев са тръгнали от дивия Югозапад, Ямуков е от Казанлък, Ивелин Янев е тръгнал от Нафтата, Стефан Киков и Николай Димитров са юноши на Ботев Пд, Апостолов е от Берое, Филип Филипов от Латекса, Деян Христов от Черноморец, а Караматев е от Асеновец. :roll: А тия футболисти дето изредих не е като да кажеш, че са твърди резерви. Даже повечето са титуляри и основни играчи в Сливен. :oops:

От части си прав.Ама имаме голям брой играчи от ДЮШ в отбора и резервите и доста продадени.А вие само мачове продавате. :lol: :lol: А смешният ви стадион не може да се доближи дори до тренировачните ни.Да не говорим за треньора и президента ви. :lol: :lol: :lol:

Леко не съм локомотивец, ама нищо. :lol:

petef написа:И кой юноша на левски играе като титуляр в момента? Шнорхела ама и той не играе редовно.

Ако броим последните 7-8 мача от есенния полусезон юношите, или поне тези които са тръгнали от школата и редовно играеха за Левски са 4. ;)

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 19 яну 2010 14:19

Стига спорове!Излишни са!Ясно е,че Пирин и Пловдив(казвам Пловдив,защото Ботев и Локо ги обиграват пловдивските играчи) са най-продуктивни.В Пирин се залага на юноши,в Пловдив също,но най-вече там се изграждат играчи...Само за последните години се сещам за няколко играчи,които са станали добри именно в Пловдив и са отишли в София-Веско Минев,Данчо Минев,Данчо Милиев,Саидходжа,Митко Илиев,Балдовалиев,Златински,Пасков,Котев,Тунчев,Р.Петров,Стоян Колев,Камбуров,Горанов,А.Попов,Тимонов,Манчев,Данчо Тодоров,Алекс(Кривия)...Сигурно има и още ама в момента не мога да се сетя...Кажете ми кой друг град прозивежда всяка година ЗАДЪЛЖИТЕЛНО поне по 2-3ма качествени играчи освен Пловдив?

Koлкото до Въндев-надявам се да се върне,защото ни трябва и някой,който веднъж е успял с Локо,за да мотивира и другите да повярват в успеха.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 19 яну 2010 17:03

theprideofplovdiv написа:Стига спорове!Излишни са!Ясно е,че Пирин и Пловдив(казвам Пловдив,защото Ботев и Локо ги обиграват пловдивските играчи) са най-продуктивни.В Пирин се залага на юноши,в Пловдив също,но най-вече там се изграждат играчи...Само за последните години се сещам за няколко играчи,които са станали добри именно в Пловдив и са отишли в София-Веско Минев,Данчо Минев,Данчо Милиев,Саидходжа,Митко Илиев,Балдовалиев,Златински,Пасков,Котев,Тунчев,Р.Петров,Стоян Колев,Камбуров,Горанов,А.Попов,Тимонов,Манчев,Данчо Тодоров,Алекс(Кривия)...Сигурно има и още ама в момента не мога да се сетя...Кажете ми кой друг град прозивежда всяка година ЗАДЪЛЖИТЕЛНО поне по 2-3ма качествени играчи освен Пловдив?

Koлкото до Въндев-надявам се да се върне,защото ни трябва и някой,който веднъж е успял с Локо,за да мотивира и другите да повярват в успеха.

Прав си. Градовете дали най-много таланти и известни играчи са Благоевград и Пловдив. ;) В Пловдив специално Марица чупи всички откъм таланти.

Върни се в “Локо Пловдив”