Въндев пред завръщане в Локо ПД!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Въндев пред завръщане в Локо ПД!
И кой юноша на левски играе като титуляр в момента? Шнорхела ама и той не играе редовно.
Стига глупости изместихте темата.
Въндев след катастрофата е много слаб и ак отиде в Локо ще се провали
лудия им треньор няма да го чака и да му се кланя затва че е бил добър преди 2 г.
Тромав е в момента,муден,с 2 думи ако не беше слаб дали Данчо Лечков би го изпуснал?Задайте си въпроса и сами може да си отговорите.
Въндев след катастрофата е много слаб и ак отиде в Локо ще се провали
лудия им треньор няма да го чака и да му се кланя затва че е бил добър преди 2 г.
Тромав е в момента,муден,с 2 думи ако не беше слаб дали Данчо Лечков би го изпуснал?Задайте си въпроса и сами може да си отговорите.
Сливен да слезнат малко на земята!това че там се гради нещо сериозно и има предпоставки за успехи в бъдещето не променя факта че за момента още нищо не са постигнали!имате терени стадион и всичко но ДЮШ има да се развива още много!отделно и като фенска маса положението е повече от критично все съм си мислил че след толкова години отстъствие от А група сега хората в Сливен ще горят да футбол но уви!
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
каква катастрофа
нещо не съм наясно тука

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
Paco_1912 написа:каква катастрофанещо не съм наясно тука
Въндев катастрофира по пътя Пловдив – Сливен
Дата: 2009-04-27 16:06:35
Нападателят на Сливен Явор Въндев е катастрофирал заедно със семейството си.
Пътният инцидент е станал след срещата между Ботев и отбора на потърпевшия в четвъртък. Тогава Въндев е взел семейството си, съобщи Ринг ТВ.
За щастие Въндев и близките му не са пострадали сериозно. Въпреки това бившият атакуващ футболист на Локомотив (Пд) пропуска днешната среща на Сливен с Черноморец.
За това,че играят сборно някои набори си правsouth_division написа:petef написа:Сливен има стабилно настояще и многообещаващо бъдеще със солиден президент,солидна база,проспериращ треньор и млади,талантливи играчи излизащи основно от родната школа(какъвто е и Въндев).
Пич само не ми казвай, че Костовците Янев и Стоянов, както и Чавдаров са ваши и вие сте ги направили футболисти.Друга тема е те всъщност какви точно футболисти са.И само ми кажи защо голям град като Сливен няма повеч от 20-30 деца и юноши в школата си а преобладават момчета от други градове.И защо невероятната ви школа няма на всеки набор отбор, а събира 91+92 , 93+94 и т.н.И последно защо от бившите набори 86,87.88,89,90 има общо 3 или 4 човека подписали договори.
Ако говорим за продуктивност сте доста назад от водещите в това отношение - Левски, Литекс, Славия, Пирин,Ботев и т.н

По темата-мисля,че на Въндев мястото му е в Локо и направи голяма грешка като отиде в Сливен миналата година,когато Лечков и компания бяха в подем в началото на миналото първенство...Дано сега се върне при тях обратно
- aisogludingfioler
- Контакти:
petef написа:aisogludingfioler написа:petef написа:Сливен има стабилно настояще и многообещаващо бъдеще със солиден президент,солидна база,проспериращ треньор и млади,талантливи играчи излизащи основно от родната школа(какъвто е и Въндев).
Не знам откъде изкара, че само от родната школа излизат.Виктор Петаков, Мартин Ковачев са тръгнали от дивия Югозапад, Ямуков е от Казанлък, Ивелин Янев е тръгнал от Нафтата, Стефан Киков и Николай Димитров са юноши на Ботев Пд, Апостолов е от Берое, Филип Филипов от Латекса, Деян Христов от Черноморец, а Караматев е от Асеновец.
А тия футболисти дето изредих не е като да кажеш, че са твърди резерви. Даже повечето са титуляри и основни играчи в Сливен.
От части си прав.Ама имаме голям брой играчи от ДЮШ в отбора и резервите и доста продадени.А вие само мачове продавате.![]()
А смешният ви стадион не може да се доближи дори до тренировачните ни.Да не говорим за треньора и президента ви.
![]()
![]()
Леко не съм локомотивец, ама нищо.

petef написа:И кой юноша на левски играе като титуляр в момента? Шнорхела ама и той не играе редовно.
Ако броим последните 7-8 мача от есенния полусезон юношите, или поне тези които са тръгнали от школата и редовно играеха за Левски са 4.

-
- Контакти:
Стига спорове!Излишни са!Ясно е,че Пирин и Пловдив(казвам Пловдив,защото Ботев и Локо ги обиграват пловдивските играчи) са най-продуктивни.В Пирин се залага на юноши,в Пловдив също,но най-вече там се изграждат играчи...Само за последните години се сещам за няколко играчи,които са станали добри именно в Пловдив и са отишли в София-Веско Минев,Данчо Минев,Данчо Милиев,Саидходжа,Митко Илиев,Балдовалиев,Златински,Пасков,Котев,Тунчев,Р.Петров,Стоян Колев,Камбуров,Горанов,А.Попов,Тимонов,Манчев,Данчо Тодоров,Алекс(Кривия)...Сигурно има и още ама в момента не мога да се сетя...Кажете ми кой друг град прозивежда всяка година ЗАДЪЛЖИТЕЛНО поне по 2-3ма качествени играчи освен Пловдив?
Koлкото до Въндев-надявам се да се върне,защото ни трябва и някой,който веднъж е успял с Локо,за да мотивира и другите да повярват в успеха.
Koлкото до Въндев-надявам се да се върне,защото ни трябва и някой,който веднъж е успял с Локо,за да мотивира и другите да повярват в успеха.
- aisogludingfioler
- Контакти:
theprideofplovdiv написа:Стига спорове!Излишни са!Ясно е,че Пирин и Пловдив(казвам Пловдив,защото Ботев и Локо ги обиграват пловдивските играчи) са най-продуктивни.В Пирин се залага на юноши,в Пловдив също,но най-вече там се изграждат играчи...Само за последните години се сещам за няколко играчи,които са станали добри именно в Пловдив и са отишли в София-Веско Минев,Данчо Минев,Данчо Милиев,Саидходжа,Митко Илиев,Балдовалиев,Златински,Пасков,Котев,Тунчев,Р.Петров,Стоян Колев,Камбуров,Горанов,А.Попов,Тимонов,Манчев,Данчо Тодоров,Алекс(Кривия)...Сигурно има и още ама в момента не мога да се сетя...Кажете ми кой друг град прозивежда всяка година ЗАДЪЛЖИТЕЛНО поне по 2-3ма качествени играчи освен Пловдив?
Прав си. Градовете дали най-много таланти и известни играчи са Благоевград и Пловдив.