Купа на Конфедерациите 2017 | Русия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Купа на Конфедерациите 2017 | Русия

Мнениеот 1914.1902 » 28 юни 2017 23:50

Нани , Куарешма , Жоао Моутиньо влезнаха като резерви и изпуснаха дузпите си . :roll:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 юни 2017 00:51

Прибрах се около 118-тата минута, колкото да видя двете последователни греди на Чили и повторение на неотсъдената чиста дузпа в тяхна полза. След тези ситуации си викам, че 100% ще загубят при дузпите, но ме изненадаха приятно. Доволен съм!
Последна промяна от Udoji90 на 29 юни 2017 09:57, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 юни 2017 08:28

Пчелиците ме изненадаха много приятно, заради психическата устойчивост и безкомпромисност, която демонстрираха. Един недостатък имат само, ама ще им го простя заради Видал. Същевременно португалците разочароваха заради липсата на дух. За мен неотсъдената дузпа не бе 100%-ва и добре че стана така, че в противен случай нямаше да е ясна развръзката.

Ще ги видим днес моите хора. Дано да се развали прокобата в този турнир от мачовете в 2 поредни дни само в 1-я да завършват така, както ми се иска.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 29 юни 2017 11:30

Е как да не бе 100%- ова? Онзи си го спъна напълно явно. Спокойно можеше да се използва повторението, при положение, че и топката излезе извън игра при ситуацията. Мачът не беше лош и много се радвам, че най- после португалците си намериха майстора. Чили отново доказаха, че имат много корав и обигран отбор, който може да победи всеки. Дано задържат нивото до Световното (но първо да се класират, че малко се клатушкат в квалификациите :) ). За мен чилийците са фаворити на финала, независимо срещу кого ще се изправят.

Днес съм за Мексико, винаги съм им симпатизирал, пък и един техен финал с Чили ще ми е по- интересен, стига толкова европейци.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 юни 2017 12:17

Дузпа си е това с Жозе Фонте и Франсиско Силва, ама днес гледах някакъв малко по-дълъг репортаж и май в една ситуация Андре Силва си го задържаха доста сериозно при един скок в наказателното поле, та и там май трябваше да има дузпа. Тея хора що ли не гледат повторения, като имат възможност за това? :roll: И на Варгас едно излизане сам срещу Патрисио беше от засада, а не я видяха. Ако беше вкарал, се надявам, че щяха да погледнат повторения все пак.
Преди турнира на работа за шоуто залагахме с колегите за краен победител. Сложих на германците аз, щото не ги харесвам много, та ако спечелят, поне парата да взема като утешителна награда. :mrgreen: И сега се получи много готина ситуация, че останаха 2 отбора, които ме кефят, и 1, на който съм заложил. 8-) Португалия ми бъркаха сметките, че хем ме дразнят, хем не заложих за тях, ама вчера Алексис и компания уредиха и тоя въпрос. :lol:
Всъщност аз за Германия малко по инерция си твърдя, че не ме кефят, а всъщност в последните 6-7 години далеч не са ми някакви антипатични. Особено приятен футбол играха на СП 2010, пък и с този млад състав не бих се ядосал да спечелят турнира. И все пак си държа аз на Чили/Мексико (на кантар са ми като симпатии). Така де, само си представете финал между двата тима, коментиран от Ивайло Ангелов! :lol: Това ще е епично направо! :twisted:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 29 юни 2017 18:08

Чили отпаднаха с дузпи на СП 2014 и се справиха ужасно тогава. Сега обаче са задобрели страшно на дузпи. Не просто че го направиха сега, но и няколко пъти на Копата. Явно са си взели бележка. Интересно е дали ще запазят нивото за СП догодина. Някои вече поодъртяха, но по-скоро ще им се получи.

Германия - Мексико може да е от тъп до страшно взривен мач. Като фаворит е по-скоро Мексико. Независимо какво ще стане обаче, младото поколение на Германия изглежда обещаващо.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 юни 2017 21:59

Ударно начало .
Браво на Горецка . 8-)

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 29 юни 2017 22:36

Еми големи са, няма какво да си кривим душата, с "Б" отбора са на финал без никакви проблеми.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 юни 2017 22:41

Мексико са толкова слаби че не мога да разбера как ги смятате за фаворити с/у Германия. Тия едвам биха
Нова Зеландия със страшен късмет. Трябва да са доволни че немците са с Б отбора им защото щеше да има
ново 7/8 на 0 каквото им причиниха на Копа-та Чили!

Върни се в “Футбол - Свят”