Купа на Конфедерациите 2017 | Русия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Купа на Конфедерациите 2017 | Русия
Нани , Куарешма , Жоао Моутиньо влезнаха като резерви и изпуснаха дузпите си . 
- Udoji90
- Контакти:
Прибрах се около 118-тата минута, колкото да видя двете последователни греди на Чили и повторение на неотсъдената чиста дузпа в тяхна полза. След тези ситуации си викам, че 100% ще загубят при дузпите, но ме изненадаха приятно. Доволен съм!
Последна промяна от Udoji90 на 29 юни 2017 09:57, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Пчелиците ме изненадаха много приятно, заради психическата устойчивост и безкомпромисност, която демонстрираха. Един недостатък имат само, ама ще им го простя заради Видал. Същевременно португалците разочароваха заради липсата на дух. За мен неотсъдената дузпа не бе 100%-ва и добре че стана така, че в противен случай нямаше да е ясна развръзката.
Ще ги видим днес моите хора. Дано да се развали прокобата в този турнир от мачовете в 2 поредни дни само в 1-я да завършват така, както ми се иска.
Ще ги видим днес моите хора. Дано да се развали прокобата в този турнир от мачовете в 2 поредни дни само в 1-я да завършват така, както ми се иска.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Е как да не бе 100%- ова? Онзи си го спъна напълно явно. Спокойно можеше да се използва повторението, при положение, че и топката излезе извън игра при ситуацията. Мачът не беше лош и много се радвам, че най- после португалците си намериха майстора. Чили отново доказаха, че имат много корав и обигран отбор, който може да победи всеки. Дано задържат нивото до Световното (но първо да се класират, че малко се клатушкат в квалификациите
). За мен чилийците са фаворити на финала, независимо срещу кого ще се изправят.
Днес съм за Мексико, винаги съм им симпатизирал, пък и един техен финал с Чили ще ми е по- интересен, стига толкова европейци.
Днес съм за Мексико, винаги съм им симпатизирал, пък и един техен финал с Чили ще ми е по- интересен, стига толкова европейци.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Udoji90
- Контакти:
Дузпа си е това с Жозе Фонте и Франсиско Силва, ама днес гледах някакъв малко по-дълъг репортаж и май в една ситуация Андре Силва си го задържаха доста сериозно при един скок в наказателното поле, та и там май трябваше да има дузпа. Тея хора що ли не гледат повторения, като имат възможност за това?
И на Варгас едно излизане сам срещу Патрисио беше от засада, а не я видяха. Ако беше вкарал, се надявам, че щяха да погледнат повторения все пак.
Преди турнира на работа за шоуто залагахме с колегите за краен победител. Сложих на германците аз, щото не ги харесвам много, та ако спечелят, поне парата да взема като утешителна награда.
И сега се получи много готина ситуация, че останаха 2 отбора, които ме кефят, и 1, на който съм заложил.
Португалия ми бъркаха сметките, че хем ме дразнят, хем не заложих за тях, ама вчера Алексис и компания уредиха и тоя въпрос.
Всъщност аз за Германия малко по инерция си твърдя, че не ме кефят, а всъщност в последните 6-7 години далеч не са ми някакви антипатични. Особено приятен футбол играха на СП 2010, пък и с този млад състав не бих се ядосал да спечелят турнира. И все пак си държа аз на Чили/Мексико (на кантар са ми като симпатии). Така де, само си представете финал между двата тима, коментиран от Ивайло Ангелов!
Това ще е епично направо! 
Преди турнира на работа за шоуто залагахме с колегите за краен победител. Сложих на германците аз, щото не ги харесвам много, та ако спечелят, поне парата да взема като утешителна награда.
Всъщност аз за Германия малко по инерция си твърдя, че не ме кефят, а всъщност в последните 6-7 години далеч не са ми някакви антипатични. Особено приятен футбол играха на СП 2010, пък и с този млад състав не бих се ядосал да спечелят турнира. И все пак си държа аз на Чили/Мексико (на кантар са ми като симпатии). Така де, само си представете финал между двата тима, коментиран от Ивайло Ангелов!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Чили отпаднаха с дузпи на СП 2014 и се справиха ужасно тогава. Сега обаче са задобрели страшно на дузпи. Не просто че го направиха сега, но и няколко пъти на Копата. Явно са си взели бележка. Интересно е дали ще запазят нивото за СП догодина. Някои вече поодъртяха, но по-скоро ще им се получи.
Германия - Мексико може да е от тъп до страшно взривен мач. Като фаворит е по-скоро Мексико. Независимо какво ще стане обаче, младото поколение на Германия изглежда обещаващо.
Германия - Мексико може да е от тъп до страшно взривен мач. Като фаворит е по-скоро Мексико. Независимо какво ще стане обаче, младото поколение на Германия изглежда обещаващо.
Ударно начало .
Браво на Горецка .
Браво на Горецка .
Еми големи са, няма какво да си кривим душата, с "Б" отбора са на финал без никакви проблеми.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Мексико са толкова слаби че не мога да разбера как ги смятате за фаворити с/у Германия. Тия едвам биха
Нова Зеландия със страшен късмет. Трябва да са доволни че немците са с Б отбора им защото щеше да има
ново 7/8 на 0 каквото им причиниха на Копа-та Чили!
Нова Зеландия със страшен късмет. Трябва да са доволни че немците са с Б отбора им защото щеше да има
ново 7/8 на 0 каквото им причиниха на Копа-та Чили!