PSvilenov написа:За съжаление , с Жадното дори Бонучи и Компани да играят рамо до рамо в Левски пак ще правят грешки . Александър Александров и Пиргов го доказаха с играта си през първите 12 кръга и коренно различната тотал щета в последните кръгове . Има ги естествено и други фактори като това , че Нар се връщаше в защита или липсата на дефанзивни халфове и не на последно място командването на Йоргата ,но за всичко това отговорността и задължението пак остава на Жадното

А не смяташ ли, човек, че го съдим малко по-строго, отколкото трябва? Аз вече почвам да го съжалявам Ники, като чета тук какво го правим (говоря нарочно в мн.ч., защото и аз съм се изпускал да го съдя остро). Не забравяй и думите на Кокалеску, който в прав текст заяви, че му се месят. Кой не каза. Вероятно е Боримиров. За мен една друга личност, която ми е крайно неприятна, може би също е участник в това - Букарев. Според мен той с Пелето се опитваха да се месят и на Люпко. Просто не случиха на послушко. Освен това, Наско въведе една порочна практика в "Левски", продължена успешно от Гонзо и Пелето, а сега вероятно повтаряна от Дани, да се месят на тренерите. Наско за последно се опита да се меси на Йока и знаем какво стана. Сърбинът му показа, че не си е намерил дипломата на пътя и без да е начело на "Левски", ще работи, като треньор. И го прави успешно, макар и не на най-високо ниво... Искам да кажа, че е сложно. Може би не знаем някои неща от кухнята. И да не забравяме, че той можеше да е човекът, донесъл ни последната ни титла... Макар че, нещата може и да се погледнат и от друга страна и всъщност да се каже, че Стоев можеше да ни я донесе. Вместо това му я поднесохме ние. Ако не друго, Митов си тръгва, но някои от привлечените от него, ако става, той няма с него да си тръгне. С миналия отбор не постигнахме нищо. Да видим с този. Лично мен ме дразни друго. Казаха: няма пари. Буш и Мапуку ще вземат по 15 бона. Казват: повече българи. Мапуку, Буш, Цветкович (така ли беше), Роман, Адениджи, Нар, Яблонски. 7 (СЕДЕМ) чужденци (Йорга е наш брат, не го броя

), от които шест ще бъдат титуляри... Чужденците по правило получават повече пари. Добави Йорга и Симо, и какво свиват парите?
И аз съм скептичен за Митов, но ще му дам шанс. Не, че може нещо да променя. Харесва ли ни или не, той е тренерът.