ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска | 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
342
62%
Равен
93
17%
Победа за Сутиеска
119
21%

Общо гласове: 554

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска |29.06|

Мнениеот metodito » 29 юни 2017 08:22

PSvilenov написа:
За съжаление , с Жадното дори Бонучи и Компани да играят рамо до рамо в Левски пак ще правят грешки . Александър Александров и Пиргов го доказаха с играта си през първите 12 кръга и коренно различната тотал щета в последните кръгове . Има ги естествено и други фактори като това , че Нар се връщаше в защита или липсата на дефанзивни халфове и не на последно място командването на Йоргата ,но за всичко това отговорността и задължението пак остава на Жадното :!:

:roll: А не смяташ ли, човек, че го съдим малко по-строго, отколкото трябва? Аз вече почвам да го съжалявам Ники, като чета тук какво го правим (говоря нарочно в мн.ч., защото и аз съм се изпускал да го съдя остро). Не забравяй и думите на Кокалеску, който в прав текст заяви, че му се месят. Кой не каза. Вероятно е Боримиров. За мен една друга личност, която ми е крайно неприятна, може би също е участник в това - Букарев. Според мен той с Пелето се опитваха да се месят и на Люпко. Просто не случиха на послушко. Освен това, Наско въведе една порочна практика в "Левски", продължена успешно от Гонзо и Пелето, а сега вероятно повтаряна от Дани, да се месят на тренерите. Наско за последно се опита да се меси на Йока и знаем какво стана. Сърбинът му показа, че не си е намерил дипломата на пътя и без да е начело на "Левски", ще работи, като треньор. И го прави успешно, макар и не на най-високо ниво... Искам да кажа, че е сложно. Може би не знаем някои неща от кухнята. И да не забравяме, че той можеше да е човекът, донесъл ни последната ни титла... Макар че, нещата може и да се погледнат и от друга страна и всъщност да се каже, че Стоев можеше да ни я донесе. Вместо това му я поднесохме ние. Ако не друго, Митов си тръгва, но някои от привлечените от него, ако става, той няма с него да си тръгне. С миналия отбор не постигнахме нищо. Да видим с този. Лично мен ме дразни друго. Казаха: няма пари. Буш и Мапуку ще вземат по 15 бона. Казват: повече българи. Мапуку, Буш, Цветкович (така ли беше), Роман, Адениджи, Нар, Яблонски. 7 (СЕДЕМ) чужденци (Йорга е наш брат, не го броя :lol: ), от които шест ще бъдат титуляри... Чужденците по правило получават повече пари. Добави Йорга и Симо, и какво свиват парите?

И аз съм скептичен за Митов, но ще му дам шанс. Не, че може нещо да променя. Харесва ли ни или не, той е тренерът.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 юни 2017 08:40

Добро утро. Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юни 2017 08:54

modor написа:Добро утро. Само Левски!

Добро да е, и утрото, но особено вечерта. 8-)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 юни 2017 09:07

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pfTWtAfZDQs[/youtube]
ИзображениеИзображениеИзображение
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 29 юни 2017 09:09

metodito написа:
PSvilenov написа:
За съжаление , с Жадното дори Бонучи и Компани да играят рамо до рамо в Левски пак ще правят грешки . Александър Александров и Пиргов го доказаха с играта си през първите 12 кръга и коренно различната тотал щета в последните кръгове . Има ги естествено и други фактори като това , че Нар се връщаше в защита или липсата на дефанзивни халфове и не на последно място командването на Йоргата ,но за всичко това отговорността и задължението пак остава на Жадното :!:

:roll: А не смяташ ли, човек, че го съдим малко по-строго, отколкото трябва? Аз вече почвам да го съжалявам Ники, като чета тук какво го правим (говоря нарочно в мн.ч., защото и аз съм се изпускал да го съдя остро). Не забравяй и думите на Кокалеску, който в прав текст заяви, че му се месят. Кой не каза. Вероятно е Боримиров. За мен една друга личност, която ми е крайно неприятна, може би също е участник в това - Букарев. Според мен той с Пелето се опитваха да се месят и на Люпко. Просто не случиха на послушко. Освен това, Наско въведе една порочна практика в "Левски", продължена успешно от Гонзо и Пелето, а сега вероятно повтаряна от Дани, да се месят на тренерите. Наско за последно се опита да се меси на Йока и знаем какво стана. Сърбинът му показа, че не си е намерил дипломата на пътя и без да е начело на "Левски", ще работи, като треньор. И го прави успешно, макар и не на най-високо ниво... Искам да кажа, че е сложно. Може би не знаем някои неща от кухнята. И да не забравяме, че той можеше да е човекът, донесъл ни последната ни титла... Макар че, нещата може и да се погледнат и от друга страна и всъщност да се каже, че Стоев можеше да ни я донесе. Вместо това му я поднесохме ние. Ако не друго, Митов си тръгва, но някои от привлечените от него, ако става, той няма с него да си тръгне. С миналия отбор не постигнахме нищо. Да видим с този. Лично мен ме дразни друго. Казаха: няма пари. Буш и Мапуку ще вземат по 15 бона. Казват: повече българи. Мапуку, Буш, Цветкович (така ли беше), Роман, Адениджи, Нар, Яблонски. 7 (СЕДЕМ) чужденци (Йорга е наш брат, не го броя :lol: ), от които шест ще бъдат титуляри... Чужденците по правило получават повече пари. Добави Йорга и Симо, и какво свиват парите?

И аз съм скептичен за Митов, но ще му дам шанс. Не, че може нещо да променя. Харесва ли ни или не, той е тренерът.

Методи, не съдим Митов. Поне аз. Ние тук, поне аз, не му даваме и не му отнемаме шанса. Това е прерогатив на ръководството. Критикувам го. Заради неспособността му. Доказана и доказвана. В кариерата на старши треньора Николай Митов няма успехи, има само провали. Най-големите са в "Левски". По време и на двата периода. Този човек беше привлечен отново. Този човек беше оставен отново. Споменаваш проблеми "от кухнята". Базираш се на изказвания на други треньори, а може би и на информация, която притежаваш. Допускам, че в предположението на Велев има истина. Няма как да няма намеса. Но в определени допустими граници. Доколкото разбирам се има предвид, че на Митов се диктува почти всичко. Тогава той защо приема да работи при такива условия? Трябва да го уважавам ли? Не, не мога да уважавам човек с характер тип мекотело.
Отново повдигаш въпроса за заплатите. Цитираш точни числа. Може би са достоверни. Няма как да сформираш конкурентоспособен екип без способни изпълнители. А способните трябва да се привличат и задържат. Влияят много фактори. Един от най-важните е заплатата. Важи за всички икономически субекти, включително и за футболните клубове като такива. Ръководството би трябвало непрекъснато да следи разходите. И когато е възможно да ги намалява. В същото време да се стреми да увеличава приходите. Способният екип е един от най-важните фактори, които могат да осигурят големите приходи. Отново важи за всички икономически субекти, включително и за футболните клубове като такива.
Аз не коментирам съотношението българи:чужденци. Приветствам политиката да се дават реални шансове на младите. Когато такива няма трябва да се привличат футболисти от други клубове. Българи и чужденци. Качествени. "Левски" трябва да бъде силен отбор.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юни 2017 09:27

Живко6461 написа:....

Положението с кинтите звучи много сериозно. Ако трябва да избираш: посредствени футболисти (ерго, посредствена игра), но изчистени дългове или като ЦСКА със скъпоплатени и добри чужденци, една-две години иху-аху, и после да ни закрият, кое би избрал?

Между другото, не съм следил, има ли някаква яснота, какво чистим, като дългове?

"Левски" трябва да бъде силен отбор.

Ще е, Живко. Откъдето е текло, пак ще тече. Към момента обаче, обстоятелствата са такива. :|

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 юни 2017 09:30

Живко6461 написа:Явно участието на български отбори в ЕКТ не представлява сериозен интерес. Дори мачът на "Ботев" няма да се предава по нито един телевизионен канал. Няма интерес, няма пари, няма предаване.

Просто на нашите телевизии не им се предават мачове от Тирана и Павлодар .Иначе от Милано и Мадрид с кеф ще пратят екип да лапне командировачни
Последна промяна от ЕМИЛ на 29 юни 2017 09:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 юни 2017 09:31

Успех довечера и само Левски .Каквото стане такова .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юни 2017 09:35

Вероятно на[offtopic]livetv.sx[/offtopic] :roll:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 юни 2017 09:36

Мачът на Дунав - по Евроком. ;)