Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

MilenG35

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот MilenG35 » 26 юни 2017 22:55

maxi1914 написа:До кога ще издържите без титла ?

Без титла казваш? Ние можем да вземем титлата догодина. А вие кога поне картонена купа ще вземете?

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 26 юни 2017 23:05

Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:УЕФА е мафия, тя защитава богатите, които подкупват техните служители. ПлатиМи!

Така е, друго си е вождът Гриша Ганчев, който никога през живота си не е източил няколко десетки милиона от КТБ, които ще върне ..... ама някой друг път. :lol: :lol: :lol:

Друго е черепа, превърнал живота на хиляди българи в истински кошмар!

Или Делиорманеца, който уби БМФ.

Мен да ме видя някога да напиша, че без Черепа няма ЦСКА ??!

Докато ти днес написа, че без Ганчев нямало ЦСКА ...... после кой на кого се кланял.

Кой е човекът немутра, кои са почтените биезнесмени, които биха възродили ЦСКА, които биха дали 320 000 евро на Градев и много милиони на Спрокеловци? Уф, знаеш ли как ще се изразва Градефф на тези парички? Ще има екскурзии из цял свят. Заслужил е човекът, няколко факса е подготвил.

За времето което мина и тепърва ще минава, за парите, които са се дали и тепърва ще се дават, все си мисля, че можеш да си направиш сметката, дали нямаше начин, начин който нямаше да ни разцепи, защото още малко и ще е свирено, кой от къде е.

Също така, да се говори, че без ГГ няма да има ЦСКА, или както друг колега написа, че "и свирки щяли да му правите, ако трябва", няма по-жалко нещо от това!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 юни 2017 23:09

yavorescu написа:
ivo55 написа:
baraba написа:
yavorescu написа:Аз няма да злобея, не съм такъв човек. Решението е логично и очаквано за мен. ...-- местната федерация да се опита да набута свой клуб в ЕКТ против решението на УЕФА...

Ей до това стигнах и ме изгуби на секундата .... няма такъв смях , след като отлично знаем , че именно кашата я забърка нашето си БФС , което НИКОГА до сега не е защитило свой член пред УЕФА или ФИФА , повтарям НИКОГА , за разлика от .... Румънската федерация например :idea:

Мани го Градефф, регна се да ни обяснява как всички освен него не разбират, разбирай че всички трябва да го наемат ;)

Какъв Градев, сериозен ли си? Нямам нищо общо този клоун. Виж кога съм регистриран във форума и къде съм писал основно. Феновете на моя отбор ме познават, някои от тях лично.

БФС не ви защитило... няма по-голяма глупост от това. БФС извърши сериозни нарушения, за да ви пробута в ЕКТ. БФС направи немислими, абсурдни неща, за да ви угоди. Какво и как са обещавали на вашия вожд, какви консултации са правили преди година и сега с УЕФА, нямам никаква представа. Вие си слушайте лъжите на Милко...

Аз лично знам за двама от ръководителите на БФС , които упорито работят против ЦСКА , освен това цялата тази каша я забърка точно един човек пак на ръководен пост в БФС , та не знам по какъв начин ни помага БФС , като на края все в нас остава контрата :roll: Ако намекваш защо се направи така , че ЦСКА да играе в ППЛ направо от В група , това изцяло си е инициатива на БФС , предложиха ни и ние се съгласихме и защо не ? В противен случай щяхме да си извървим пътя през Б група , никакъв проблем , след лудия сезон във В група , с който направихме за смях Елитната А група , вярвам не си толкова глупав , че да не разбереш , как за нас това не е представлявало никакъв проблем ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

skitnik32
Контакти:

въпрос към червените

Мнениеот skitnik32 » 26 юни 2017 23:10

пичове искам да ви питам нещо и се надявам на смислен отговор, а не на вечните ви тъпотии. прочетох надолу в мненията че едва ли не УЕФА трябва да ви върне незабавно, защото дълговете били на Лупи и Титаните и вие /привържениците/ сте нямали нищо общо. та въпросите ми са: 1. по време на двата периода на Лупи и Титан вие не подкрепяхте ли ЦСКА? не се ли кефехте на +16 точки /от който сезон дефакто ви тръгнаха проблемите? или при Титан не се кефехте на 6-те поредни на Тройо? не го ли боготворяхте? не ви ли дозарина комисионера окончтелно,а вие му се кланяхте кат на папа? хаиде да видим има ли някои с 5 грама останало достойнство да ми отговори....

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 26 юни 2017 23:14

MilenG35 написа:
maxi1914 написа:До кога ще издържите без титла ?

Без титла казваш? Ние можем да вземем титлата догодина. А вие кога поне картонена купа ще вземете?

Може, може, ама няма?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юни 2017 23:15

Айде, пак БФС виновно ...... БФС направи всичко възможно да ви набута, издаде ви евролиценз въпреки, че УЕФА ясно им заяви, че няма да направи изключение за вас, заяви ви като евроучастник ..... вие сте уникални наистина.

Днес излиза новина, че Паслар подал жалба срещу списъка на Дора в съда .... и кой виновен ??! ..... Дора, разбира се.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 26 юни 2017 23:20

baraba написа:
yavorescu написа:
ivo55 написа:
baraba написа:
yavorescu написа:Аз няма да злобея, не съм такъв човек. Решението е логично и очаквано за мен. ...-- местната федерация да се опита да набута свой клуб в ЕКТ против решението на УЕФА...

Ей до това стигнах и ме изгуби на секундата .... няма такъв смях , след като отлично знаем , че именно кашата я забърка нашето си БФС , което НИКОГА до сега не е защитило свой член пред УЕФА или ФИФА , повтарям НИКОГА , за разлика от .... Румънската федерация например :idea:

Мани го Градефф, регна се да ни обяснява как всички освен него не разбират, разбирай че всички трябва да го наемат ;)

Какъв Градев, сериозен ли си? Нямам нищо общо този клоун. Виж кога съм регистриран във форума и къде съм писал основно. Феновете на моя отбор ме познават, някои от тях лично.

БФС не ви защитило... няма по-голяма глупост от това. БФС извърши сериозни нарушения, за да ви пробута в ЕКТ. БФС направи немислими, абсурдни неща, за да ви угоди. Какво и как са обещавали на вашия вожд, какви консултации са правили преди година и сега с УЕФА, нямам никаква представа. Вие си слушайте лъжите на Милко...

Аз лично знам за двама от ръководителите на БФС , които упорито работят против ЦСКА , освен това цялата тази каша я забърка точно един човек пак на ръководен пост в БФС , та не знам по какъв начин ни помага БФС , като на края все в нас остава контрата :roll: Ако намекваш защо се направи така , че ЦСКА да играе в ППЛ направо от В група , това изцяло си е инициатива на БФС , предложиха ни и ние се съгласихме и защо не ? В противен случай щяхме да си извървим пътя през Б група , никакъв проблем , след лудия сезон във В група , с който направихме за смях Елитната А група , вярвам не си толкова глупав , че да не разбереш , как за нас това не е представлявало никакъв проблем ;)

Б група как? Пак чрез припознаване или?

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: въпрос към червените

Мнениеот dindan » 26 юни 2017 23:26

Кой балама ще плаща борчове на друг?
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 юни 2017 23:27

eMs1 написа:
Mitata написа:
Кой е човекът немутра, кои са почтените биезнесмени, които биха възродили ЦСКА, които биха дали 320 000 евро на Градев и много милиони на Спрокеловци? Уф, знаеш ли как ще се изразва Градефф на тези парички? Ще има екскурзии из цял свят. Заслужил е човекът, няколко факса е подготвил.

За времето което мина и тепърва ще минава, за парите, които са се дали и тепърва ще се дават, все си мисля, че можеш да си направиш сметката, дали нямаше начин, начин който нямаше да ни разцепи, защото още малко и ще е свирено, кой от къде е.

Също така, да се говори, че без ГГ няма да има ЦСКА, или както друг колега написа, че "и свирки щяли да му правите, ако трябва", няма по-жалко нещо от това!

Добре де, издай тайната, кои са другите начини или другия ГГ?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 26 юни 2017 23:29

baraba написа:Аз лично знам за двама от ръководителите на БФС , които упорито работят против ЦСКА , освен това цялата тази каша я забърка точно един човек пак на ръководен пост в БФС , та не знам по какъв начин ни помага БФС , като на края все в нас остава контрата :roll:

Прав си, че кашата е на БФС, ама не защото работят против вас, точно обратното. Не трябваше изобщо да ви издават лиценз за ЕКТ и нямаше да има драми. Тогава пак ли щяха да са виновни? Вече обясних (не само аз), че за изключение на правилото трябва одобрение от УЕФА. Защо след отказа на УЕФА издадоха лиценза и ви включиха в списъка като лицензиран клуб? Нямаха никакво право, това обърка нещата, точно това и заблуди УЕФА. Защо въобще молят УЕФА за изключение, след като ЦСКА-София е класически, ярък пример за недопускане на изключение?

Ако не бяхте кандидатствали за ЕКТ, щяхте да играете след две години без проблем. Ама не, вие искате приходи от ЕКТ веднага, искате пълни стадиони на европейските мачове и пълно обединение на армейската общност. Пуста алчност. Сега разровичкахте жаравата и е съвсем нормално да има последствия. Надявам се да има последствия за БФС, да се престане със своеволията веднъж завинаги.

Върни се в “ЦСКА”