maxi1914 написа:До кога ще издържите без титла ?
Без титла казваш? Ние можем да вземем титлата догодина. А вие кога поне картонена купа ще вземете?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
maxi1914 написа:До кога ще издържите без титла ?
Mitata написа:1982 написа:Mitata написа:1982 написа:Mitata написа:УЕФА е мафия, тя защитава богатите, които подкупват техните служители. ПлатиМи!
Така е, друго си е вождът Гриша Ганчев, който никога през живота си не е източил няколко десетки милиона от КТБ, които ще върне ..... ама някой друг път.![]()
![]()
Друго е черепа, превърнал живота на хиляди българи в истински кошмар!
Или Делиорманеца, който уби БМФ.
Мен да ме видя някога да напиша, че без Черепа няма ЦСКА ??!
Докато ти днес написа, че без Ганчев нямало ЦСКА ...... после кой на кого се кланял.
Кой е човекът немутра, кои са почтените биезнесмени, които биха възродили ЦСКА, които биха дали 320 000 евро на Градев и много милиони на Спрокеловци? Уф, знаеш ли как ще се изразва Градефф на тези парички? Ще има екскурзии из цял свят. Заслужил е човекът, няколко факса е подготвил.
yavorescu написа:ivo55 написа:baraba написа:yavorescu написа:Аз няма да злобея, не съм такъв човек. Решението е логично и очаквано за мен. ...-- местната федерация да се опита да набута свой клуб в ЕКТ против решението на УЕФА...
Ей до това стигнах и ме изгуби на секундата .... няма такъв смях , след като отлично знаем , че именно кашата я забърка нашето си БФС , което НИКОГА до сега не е защитило свой член пред УЕФА или ФИФА , повтарям НИКОГА , за разлика от .... Румънската федерация например
Мани го Градефф, регна се да ни обяснява как всички освен него не разбират, разбирай че всички трябва да го наемат
Какъв Градев, сериозен ли си? Нямам нищо общо този клоун. Виж кога съм регистриран във форума и къде съм писал основно. Феновете на моя отбор ме познават, някои от тях лично.
БФС не ви защитило... няма по-голяма глупост от това. БФС извърши сериозни нарушения, за да ви пробута в ЕКТ. БФС направи немислими, абсурдни неща, за да ви угоди. Какво и как са обещавали на вашия вожд, какви консултации са правили преди година и сега с УЕФА, нямам никаква представа. Вие си слушайте лъжите на Милко...

MilenG35 написа:maxi1914 написа:До кога ще издържите без титла ?
Без титла казваш? Ние можем да вземем титлата догодина. А вие кога поне картонена купа ще вземете?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
baraba написа:yavorescu написа:ivo55 написа:baraba написа:yavorescu написа:Аз няма да злобея, не съм такъв човек. Решението е логично и очаквано за мен. ...-- местната федерация да се опита да набута свой клуб в ЕКТ против решението на УЕФА...
Ей до това стигнах и ме изгуби на секундата .... няма такъв смях , след като отлично знаем , че именно кашата я забърка нашето си БФС , което НИКОГА до сега не е защитило свой член пред УЕФА или ФИФА , повтарям НИКОГА , за разлика от .... Румънската федерация например
Мани го Градефф, регна се да ни обяснява как всички освен него не разбират, разбирай че всички трябва да го наемат
Какъв Градев, сериозен ли си? Нямам нищо общо този клоун. Виж кога съм регистриран във форума и къде съм писал основно. Феновете на моя отбор ме познават, някои от тях лично.
БФС не ви защитило... няма по-голяма глупост от това. БФС извърши сериозни нарушения, за да ви пробута в ЕКТ. БФС направи немислими, абсурдни неща, за да ви угоди. Какво и как са обещавали на вашия вожд, какви консултации са правили преди година и сега с УЕФА, нямам никаква представа. Вие си слушайте лъжите на Милко...
Аз лично знам за двама от ръководителите на БФС , които упорито работят против ЦСКА , освен това цялата тази каша я забърка точно един човек пак на ръководен пост в БФС , та не знам по какъв начин ни помага БФС , като на края все в нас остава контратаАко намекваш защо се направи така , че ЦСКА да играе в ППЛ направо от В група , това изцяло си е инициатива на БФС , предложиха ни и ние се съгласихме и защо не ? В противен случай щяхме да си извървим пътя през Б група , никакъв проблем , след лудия сезон във В група , с който направихме за смях Елитната А група , вярвам не си толкова глупав , че да не разбереш , как за нас това не е представлявало никакъв проблем
eMs1 написа:Mitata написа:
Кой е човекът немутра, кои са почтените биезнесмени, които биха възродили ЦСКА, които биха дали 320 000 евро на Градев и много милиони на Спрокеловци? Уф, знаеш ли как ще се изразва Градефф на тези парички? Ще има екскурзии из цял свят. Заслужил е човекът, няколко факса е подготвил.
За времето което мина и тепърва ще минава, за парите, които са се дали и тепърва ще се дават, все си мисля, че можеш да си направиш сметката, дали нямаше начин, начин който нямаше да ни разцепи, защото още малко и ще е свирено, кой от къде е.
Също така, да се говори, че без ГГ няма да има ЦСКА, или както друг колега написа, че "и свирки щяли да му правите, ако трябва", няма по-жалко нещо от това!
baraba написа:Аз лично знам за двама от ръководителите на БФС , които упорито работят против ЦСКА , освен това цялата тази каша я забърка точно един човек пак на ръководен пост в БФС , та не знам по какъв начин ни помага БФС , като на края все в нас остава контрата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта