run1973 написа:blue avalanche написа:Ozzimozzi написа:PFC Litex написа:Колко пъти да се сподели, че сайта на УЕФА не е достоверен източник?
Хайде стига глупости! Те в УЕФА така си менкат информацията през няколко часа! Имало е реакция от засегнат/и отбор/и (нормално) и от УЕФА са взели мерки, като още не са ясни последствията. Да вкарваш и изкарваш отбори от жребия не се прави току така. Едва ли знаем всички факти, но предполагам, че УЕФА ще изяснят нещата.
Ами подайте жалба, цитираки сайта на УЕФА, да видим какво ще стане.

Това са глупости.Жалба срещу сайт.
Има документи.Има юристи.Едни по-добри, други не толкова.
Нищо друго не е важно тук.
УЕФА е в правото си да отказва лиценз издаден от федерация, ако има процедура или там как се казва.
А оптимистите не ги закачайте и не ги заяждайте.Случва се. Но не е порок да си оптимист или да бъдеш излъган или подведен от някой.Батков беше същият наивник, работеха го, шантажираха го и той пак си оставаше непоправимия оптимист и вярваше на някой. Но всички знаем как завърши той.
Но пак повтарям това не е порок.И той прикзваше, Ш Лиги,Газпром, титли ,купи, а на края Казанска афера, Тампере,Бате и Иртиш и той фалит.Но това не е подсъдимо, а просто наивно и това, че има хора които като някои тук бяха много информирани, че ЦСКА, ще играе, не са виновни, това не е престъпление, че да ги хулите така.
Преди време ти бях писал,че няма никакъв шанс за " допускане на изключение" ,ако има някой ,който е против. С подадената от Дунав жалба срещу ЦСКА, вие нямахте никакъв шанс. Ваша жалба срещу УЕФА няма практически никакъв шанс, то една жалба на Дунав срещу УЕФА има много високи шансове за успех.
За Т.Батков ,не му е мястото да го коментирам тук,но последното определение ,което бих използвал за него е "наивник" . Все пак говорим за несъмнено най-скъпоплатения адвокат в България. Човек,който е спечелил състоянието си по относително законен начин. Едва ли има друг българин със състояние над 100 млн долара,който не се намесвал в незаконни дейности или е участвал в скандални приватизационни сделки. Никога не е участвал в скандални приватизационни сделки, мутренски изпълнения , в никакъв случай не може да бъде наречен любимец на власт имащите. Успя много успешно да осребри близостта си с М.Чорни. Самия факт ,че беше коляно до коляно с юридическия екип на "Епъл" (същия ,който разгроми "Самсунг")в дело за няколко милиарда, това е все едно да коментираме футболист който е играл финал за ШЛ заедно с Кр.Роналдо. Между другото доколкото знам след като напусна Левски бизнеса му са развива сравнително добре.
Иначе нямам никакво желание да злобея, въпреки че бях първия човек във форума ,който написа какво ще се случи с ЦСКА , и да се подигравам на някои "колеги" от форума,които даже се опитваха да ме иронизират.