Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

yavorescu
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот yavorescu » 19 юни 2017 21:31

Mitata написа:В кой документ на УЕФА/БФС е записано, че наследникът на всеки фалирал клуб задължително трябва да стартира от най-ниско ниво?

В наредбата за лицензиране и в правилника за провеждане на първенствата под егидата на БФС. Хипервръзки към тях има на сайта на БФС. PFC Litex днес пусна връзка към наредбата, аз пуснах вчера или онзи ден, вече не помня.

"Наследник на фалирал клуб" е хлъзгав термин, който не е дефиниран или регламентиран в нито един нормативен документ. Това е нов клуб, който феновете и евентуално спортната общественост възприемат за наследник. Нов клуб започва от най-долното стъпало на футболната пирамида, това е фундаментално правило не само у нас.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 юни 2017 21:32

maxi1914 написа:
Ozzimozzi написа:
maxi1914 написа:Ех очаквах поне една добра новина за ЦСКА -СОФИЯ днес . Но като гледам няма преведени едни 8 милиона . Сега заслужавате да ви махнат и от ППЛ защото правилата са едни и същи . Към документите с лиценза казахте ли на КАС , че сте платили едни 2 % за емблемата или това ви е скрития коз ?
@ БАРАБА ако четеш НАЗДРАВЕ .
@ ТЕО Тони (охраната ) какво ти каза още ? Може би , че ви пускат директно в групите може би ?

Дай сметка на която да се преведат тези пари и веднага ще се случи! :) Брей, че превеждачи, а завеждат дело срещу Мъри за няма и 20 000 лева, само и само за да вземат лиценз тази година! :)

Дам ние заведохме едно дело . А вие заметохте едни 30 мил . и ще съдите УЕФА и БФС е виновно само вие сте света вода не напита .
С теб не искам да комуникирам по простота причина , че ти не вярваше да играете в УЕФА . Коментара ми беше насочен към пророците и наглетците в тази тема . Аз не мога да слагам всички под този знаменател .
ПП - Защо всеки път намаляваш сумата на Мъри ?

Няма замитане! Има фалит с последваща оценка на активите и проведен търг спечелен за 8 000 000 лв. Баба ти Дора обясни каква е процедурата за плащане и какво следва. Днес бях постнал информация тук по въпроса и ако наистина те интересуват тези 8 000 000 лв. кога ще се платят, можеш да я намериш сам. Другото си е заяждане на дребно.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 19 юни 2017 21:36

demon777 написа:
pomiqr272 написа:
Последно се изяснете: Домусчиев се страхува от ЦСКА и сега от ЦСКА-София и работи за затриването им или Домусчиев си умира да прибере 500 хил. лв. за шампионската си титла от ТВ права? Мъкаааа. Смяяяях. Трагедияяяя.

Не случайно на третокласна телевизия като канал-3 и беше забранено да излъчва мачове на ЦСКА в часово време в което се излъчва мач по платената телевизия на Домуса.
В ППЛ ЦСКА пари няма да спечели с които да се развива затова на домуса не му пречим да сме там.

Беше забранено и предходната година и ко?

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 19 юни 2017 21:37

Ozzimozzi написа:
maxi1914 написа:
Ozzimozzi написа:
maxi1914 написа:Ех очаквах поне една добра новина за ЦСКА -СОФИЯ днес . Но като гледам няма преведени едни 8 милиона . Сега заслужавате да ви махнат и от ППЛ защото правилата са едни и същи . Към документите с лиценза казахте ли на КАС , че сте платили едни 2 % за емблемата или това ви е скрития коз ?
@ ТЕО Тони (охраната ) какво ти каза още ? Може би , че ви пускат директно в групите може би ?

Дай сметка на която да се преведат тези пари и веднага ще се случи! :) Брей, че превеждачи, а завеждат дело срещу Мъри за няма и 20 000 лева, само и само за да вземат лиценз тази година! :)

Дам ние заведохме едно дело . А вие заметохте едни 30 мил . и ще съдите УЕФА и БФС е виновно само вие сте света вода не напита .
С теб не искам да комуникирам по простота причина , че ти не вярваше да играете в УЕФА . Коментара ми беше насочен към пророците и наглетците в тази тема . Аз не мога да слагам всички под този знаменател .

Няма замитане! Има фалит с последваща оценка на активите и проведен търг спечелен за 8 000 000 лв. Баба ти Дора обясни каква е процедурата за плащане и какво следва. Днес бях постнал информация тук по въпроса и ако наистина те интересуват тези 8 000 000 лв. кога ще се платят, можеш да я намериш сам. Другото си е заяждане на дребно.

Върнах само 15 стр. на зад . И не съм видял какво инфо си давал . Все пак е разбираемо след целия спам . Ние и с дело и без дело ще платим на Мъри . Но вие определено си спестихте доста пари .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 юни 2017 21:42

maxi1914 написа:
Ozzimozzi написа:
maxi1914 написа:
Ozzimozzi написа:

Върнах само 15 стр. на зад . И не съм видял какво инфо си давал . Все пак е разбираемо след целия спам . Ние и с дело и без дело ще платим на Мъри . Но вие определено си спестихте доста пари .

Ще платите, колкото платихте последната година, след като миналата година е имало подписано признато вземане за пари, които му дължите от 10 години. Та става дума за някаква смешна сума, но завеждате дело за да вземете лиценз.
Ето ти я информацията, след като ти е трудно да я намериш сам, но за сметка на това смело говориш за замитане!
[offtopic]Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева говори пред „Тема Спорт“, след като изготви сметката за разпределение на парите от продажбата на активите на фалиралото дружество. Както е известно, фирмата на червените фенове „Ред Енимълс“, зад която стои Гриша Ганчев, спечели наддаването с оферта за около 8 млн. лева. Милева разясни какво следва оттук насетне.
„Дала съм списъка за публикуване, но той все още не е регистриран и вписан официално в Търговския регистър. След като това стане факт, ще има 14-дневен срок за подаване на жалби срещу списъка. Този срок започва да тече след вписването. Кога обаче ще бъде публикуван в регистъра – не знам“, обясни Милева.
„Жалба може да се внесе от всеки – от длъжника, от кредитор, както и от такива, които не са включени в списъка. Ако има жалби, съдът трябва да ги разгледа. Освен това съдът трябва да одобри и окончателната сметка. След това ще излезе с определение, което също подлежи на вписване. Но и това определение може да се обжалва, като срокът за това е 7-дневен срок“, добави Милева.
„НАП ще получи малко по-малко от 40% от всичките си вземания, но трябва да пляска с ръце. Защото, ако бяха продали само заложените в полза на агенцията емблеми, щяха да вземат само около 2 милиона лева. Докато сега са двойно повече. Така че държавният интерес е защитен много сериозно, макар и не на сто процента. Напълно ще бъдат удовлетворени единствено играчите и служителите“, коментира още синдикът.
„На този етап още е рано да се плащат парите. Те ще станат изискуеми едва след като сметката бъде одобрена окончателно и към нея няма никакви възражения. Може да отнеме още доста време. През есента ще станат 2 години, откакто работя по казуса с ЦСКА, но мисля, че цялата процедура ще приключи, преди да измине този период от време“, добави Милева.[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 юни 2017 21:45

Sstefanov написа:
Ozzimozzi написа:
pomiqr272 написа:
Ozzimozzi написа:
pomiqr272 написа:
Mitata написа:
Кой български клуб, освен ЦСКА плаща наем, повече от милион годишно? А?

40 хил. лв. на месец*12 месеца=на 480 хил. лв. Но дали плаща нещо, защото преди ЦСКА не плащаше?

Не ти е точна информацията. ;)

Пак ли сигурни източници ти го казаха :-D Защото моят е сигурен и е спортен министър :-D

Вероятно имаш това предвид:
"Във връзка с появилите се от вчера информации от Министерството на младежта и спорта сме длъжни да внесем уточнение. Цената, която ЦСКА заплаща месечно по споразумението с ММС за ползването на ст."Българска армия" и базата в Панчарено е 80 000 лева без ДДС. В тези суми не влизат местни данъци и такси. Смятаме, че когато се изнасят данни по споразумение между две страни, най-малкото, което се дължи, е коректност откъм цифрите. Всеки от вас може да сметне, че месечният разход на ЦСКА за ползването на базите е над 100 000 лева."

И казваш да вярваме на вашите "гурута" а не на ММС ? Леле вие сте ебати цирка, честно. И най лошото е че си вярвате. Обаче след одита ви излезе, че през годините не сте плащали нито 1 стотинка за наем.
То след одита излезе, че и вие не плащате, но за сметка на това МВР ви плаща сметките за ток, вода, парно и т.н. с години. Така, че хайде да не се правим на по-католици от папата! ;)

Красимир Иванов

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 юни 2017 21:45

Айде спрете се вече.... лицензи, турнири уефи муефи декларации ... байгън дет са вика ...аааааа!
Айде синичките в синичкото форумче зелените в зеленичкото ний си седим в червеничкото....
Ще Ви стискаме палци по-скоро да се оакате в уефата и да си дойдете на село и туй то....

Квото има да става ще става , ние вие наще и ваще нищо неможем да променим.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 19 юни 2017 21:46

Ozzimozzi написа:
maxi1914 написа:
Ozzimozzi написа:
maxi1914 написа:
Ozzimozzi написа:

Ще платите, колкото платихте последната година, след като миналата година е имало подписано признато вземане за пари, които му дължите от 10 години. Та става дума за някаква смешна сума, но завеждате дело за да вземете лиценз.
Ето ти я информацията, след като ти е трудно да я намериш сам, но за сметка на това смело говориш за замитане!
[offtopic]Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева говори пред „Тема Спорт“, след като изготви сметката за разпределение на парите от продажбата на активите на фалиралото дружество. Както е известно, фирмата на червените фенове „Ред Енимълс“, зад която стои Гриша Ганчев, спечели наддаването с оферта за около 8 млн. лева. Милева разясни какво следва оттук насетне.
„Дала съм списъка за публикуване, но той все още не е регистриран и вписан официално в Търговския регистър. След като това стане факт, ще има 14-дневен срок за подаване на жалби срещу списъка. Този срок започва да тече след вписването. Кога обаче ще бъде публикуван в регистъра – не знам“, обясни Милева.
„Жалба може да се внесе от всеки – от длъжника, от кредитор, както и от такива, които не са включени в списъка. Ако има жалби, съдът трябва да ги разгледа. Освен това съдът трябва да одобри и окончателната сметка. След това ще излезе с определение, което също подлежи на вписване. Но и това определение може да се обжалва, като срокът за това е 7-дневен срок“, добави Милева.
„НАП ще получи малко по-малко от 40% от всичките си вземания, но трябва да пляска с ръце. Защото, ако бяха продали само заложените в полза на агенцията емблеми, щяха да вземат само около 2 милиона лева. Докато сега са двойно повече. Така че държавният интерес е защитен много сериозно, макар и не на сто процента. Напълно ще бъдат удовлетворени единствено играчите и служителите“, коментира още синдикът.
„На този етап още е рано да се плащат парите. Те ще станат изискуеми едва след като сметката бъде одобрена окончателно и към нея няма никакви възражения. Може да отнеме още доста време. През есента ще станат 2 години, откакто работя по казуса с ЦСКА, но мисля, че цялата процедура ще приключи, преди да измине този период от време“, добави Милева.[/offtopic]

Е не сме толкова ларш каквто вас за фамилия Младенови .
ПП - мерси за инфото и не отварям ТС .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 юни 2017 21:49

run1973 написа:
blue avalanche написа:
Ozzimozzi написа:
PFC Litex написа:Колко пъти да се сподели, че сайта на УЕФА не е достоверен източник?

Хайде стига глупости! Те в УЕФА така си менкат информацията през няколко часа! Имало е реакция от засегнат/и отбор/и (нормално) и от УЕФА са взели мерки, като още не са ясни последствията. Да вкарваш и изкарваш отбори от жребия не се прави току така. Едва ли знаем всички факти, но предполагам, че УЕФА ще изяснят нещата.

Ами подайте жалба, цитираки сайта на УЕФА, да видим какво ще стане. :twisted: :twisted:

Това са глупости.Жалба срещу сайт.
Има документи.Има юристи.Едни по-добри, други не толкова.
Нищо друго не е важно тук.
УЕФА е в правото си да отказва лиценз издаден от федерация, ако има процедура или там как се казва.
А оптимистите не ги закачайте и не ги заяждайте.Случва се. Но не е порок да си оптимист или да бъдеш излъган или подведен от някой.Батков беше същият наивник, работеха го, шантажираха го и той пак си оставаше непоправимия оптимист и вярваше на някой. Но всички знаем как завърши той.
Но пак повтарям това не е порок.И той прикзваше, Ш Лиги,Газпром, титли ,купи, а на края Казанска афера, Тампере,Бате и Иртиш и той фалит.Но това не е подсъдимо, а просто наивно и това, че има хора които като някои тук бяха много информирани, че ЦСКА, ще играе, не са виновни, това не е престъпление, че да ги хулите така.

Преди време ти бях писал,че няма никакъв шанс за " допускане на изключение" ,ако има някой ,който е против. С подадената от Дунав жалба срещу ЦСКА, вие нямахте никакъв шанс. Ваша жалба срещу УЕФА няма практически никакъв шанс, то една жалба на Дунав срещу УЕФА има много високи шансове за успех.
За Т.Батков ,не му е мястото да го коментирам тук,но последното определение ,което бих използвал за него е "наивник" . Все пак говорим за несъмнено най-скъпоплатения адвокат в България. Човек,който е спечелил състоянието си по относително законен начин. Едва ли има друг българин със състояние над 100 млн долара,който не се намесвал в незаконни дейности или е участвал в скандални приватизационни сделки. Никога не е участвал в скандални приватизационни сделки, мутренски изпълнения , в никакъв случай не може да бъде наречен любимец на власт имащите. Успя много успешно да осребри близостта си с М.Чорни. Самия факт ,че беше коляно до коляно с юридическия екип на "Епъл" (същия ,който разгроми "Самсунг")в дело за няколко милиарда, това е все едно да коментираме футболист който е играл финал за ШЛ заедно с Кр.Роналдо. Между другото доколкото знам след като напусна Левски бизнеса му са развива сравнително добре.
Иначе нямам никакво желание да злобея, въпреки че бях първия човек във форума ,който написа какво ще се случи с ЦСКА , и да се подигравам на някои "колеги" от форума,които даже се опитваха да ме иронизират.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 юни 2017 21:52

Добре де, манипулаторчета? По-добре ли е стадионът да е даден за вечно ползване без задължение за плащане на наем като някой друг плаща режийните или съласно сключен договор да плащаш яки пари за наем, а когато попуснеш да го направиш, да трупаш дълг, заради който могат да ти отнемат лиценза?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”