Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 13 юни 2017 16:12

гражданин от село написа:
boabbb написа:К'ъв е тоя, дето сме го взели, бре :lol: :lol: Изглежда все едно яде по един път на 2 дена ...

Пестиме от манджа, джуджето нали е стисльо! :mrgreen:

Жужи ще го нахрани :lol:

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 13 юни 2017 16:32

1982 написа:
boabbb написа:Не е било закрито, а обявено в несъстоятелност :!: Като сте много големи радетели за използване на правилни термини, поне не пишете тъпащини :!:

Напротив, май не аз пиша тъпащини ...... на 9-и септември дружеството официално бе ликвидарано и вече не съществува. Провери на съответното място, ако не ми вярваш.

ПФК ЦСКА АД все още не е заличено.
Кога смяташ да спреш с посредствените си провокации?

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 13 юни 2017 17:57

ivo55 написа:
1982 написа:
boabbb написа:Не е било закрито, а обявено в несъстоятелност :!: Като сте много големи радетели за използване на правилни термини, поне не пишете тъпащини :!:

Напротив, май не аз пиша тъпащини ...... на 9-и септември дружеството официално бе ликвидарано и вече не съществува. Провери на съответното място, ако не ми вярваш.

Много си зле. Вече ти писах, че преди ликвидацията се минава през етапи като Осребряване, например. АД то не е ликвидирано и заличено от ТР все още. Даже внася социални осигуровки на един човек ..
Ти си злобно некомпетентно човече. Цесекаромразец.

Ликвидация и несъстоятелност са две много различни неща в ТЗ, но ти нали си компетентен :mrgreen: Ликвидация и заличаване също са различни неща, но ти нали си компетентен! Естествено, че не може да бъде заличено едно дружество, преди да приключи процедурата по осребряване на имуществото (някои я наричат реална продажба на ПФК ЦСКА АД :mrgreen: :mrgreen: )

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 юни 2017 19:16

Стигна слух до мен, че Георги Костадинов може да подпише с нас!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 13 юни 2017 19:24

Teo написа:Стигна слух до мен, че Георги Костадинов може да подпише с нас!

Айде нЕма нужда...
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2017 19:42

boabbb написа:
1982 написа:Че не беше ли Литекс Комерс собственик на ЦСКА-София, докато клубът бе в Ловеч и се казваше Литекс ??! ;) ;) Интересно как тогава можеше от въпросното дружество да се наливат директно пари в клуба, а сега било много сложно и глупаво да се извадят 8 млн. от някое от Литекс дружествата?! :lol: :lol:

И, като стана дума за Литекс Моторс ...

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2017/03/28/2943699_liteks_motors_trugna_kum_falit/

Да ви звучи познато ??!

Пак глупости от тебе :lol: Линка ти е стандартна процедура на всеки инвеститор, на когото му представят "сметка" , че трябва да си плати всички кредити от дадена банка, която "много стабилната" КФН така е проверявала, че след няколко месеца фалира :!: Защото в КТБ освен пощенски кутии, имаше и реални кредитори, които сега трябва да платят всичко накуп ... Естествено, ти няма как да го знаеш това, защото си тъп трол

Първо, от Литекс Моторс се иска да плати единствено собствените си кредити, нищо повече, не пиши глупости на квадрат. Неплащайки кредитите си, Литекс Моторс по нищо не се отличава от "пощенските кутии", за които говориш ...... една фирма, заграбила милиони и не върнала после нищо.

Второ, значи за теб е глупости да вземеш едни купища милиони и после да не ги върнеш, така ли ??! Ми то КТБ точно така бе източена, но за вас, припознавачите, това са нормални неща явно ..... "стандартна процедура на всеки инвеститор", хахаха :lol: ..... за такива "стандартни процедури", моето момче, в белите държави се ходи зад едни решетки .....
Последна промяна от 1982 на 13 юни 2017 19:55, променено общо 2 пъти.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2017 19:48

ivo55 написа:
1982 написа:

Много си зле. Вече ти писах, че преди ликвидацията се минава през етапи като Осребряване, например. АД то не е ликвидирано и заличено от ТР все още. Даже внася социални осигуровки на един човек ..
Ти си злобно некомпетентно човече. Цесекаромразец.

Това е последният етап от процедурата, ловешки, дружеството е с прекратена дейност и в момента се разпродава каквото може от активите му, за да се удоволетворят до някаква степен кредиторите, след което се слага и точката. Но това дружество вече не функционира, процедурата по оздравяване вече е минало, такова няма да има, и процесът е необратим.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 юни 2017 19:49

Teo написа:Стигна слух до мен, че Георги Костадинов може да подпише с нас!

И аз чух подобен слух! Честно казано имаме нужда от такъв човек в средата на терена, ако наистина Бумал иска да си ходи! Костадинов има талант и при по-добър треньор и отбор, може би ще го развие! Ако го развие, ще стане по-добър от Дяков на делиорманци, а последният е постоянен титуляр в Лц!
С други думи, ще е грехота ако го изпуснем, при това е без пари! Въпросът е как ще го приемат феновете, щото е играл за Левски?! Въпреки, че последните се отнесоха с него, като с парцал! Та едва ли симпатизира на Геренци! :)
Последна промяна от CSKA 78 на 13 юни 2017 20:01, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2017 19:52

Just1948 написа:
1982 написа:

ПФК ЦСКА АД все още не е заличено.
Кога смяташ да спреш с посредствените си провокации?

Формалното заличаване е единствено въпрос на време, чака се краят на процедурата с търга, за да бъде осъществено. Но на практика дружеството "умря" на 9-и септември, когато съдът постанови прекратяване на дейността му ...... останалото са формалности, смеете се на Кашчей, че е буквояд, но в момента точно вие сте такива. :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 юни 2017 20:00

Станаха ясни първите съперници на "червените" в Австрия

ЦСКА ще вземе участие в тристранен блиц турнир по време на лагера в Австрия. Той ще се проведе на 18 юни, като трите отбора ще изиграят помежду си по едно полувреме. Съперници на армейците ще са азербайджанският Карабах и австрийският Вакер (Инсбрук). Карабах е шампион на своята страна, а в последните три сезона е редовен участник в груповата фаза на Лига Европа. Вакер играе в австрийската "Ерсте лига", която е второто ниво на футбола в алпийската страна. В току-що завършилия шампионат отборът финишира на четвърта позиция.
В следващите дни ще бъдат обявени и съперниците, с които възпитаниците на Стамен Белчев ще премерят сили на 21 и 24 юни.

http://www.novsport.com/news2404261_1040.html
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”