гражданин от село написа:boabbb написа:К'ъв е тоя, дето сме го взели, бре![]()
Изглежда все едно яде по един път на 2 дена ...
Пестиме от манджа, джуджето нали е стисльо!
Жужи ще го нахрани

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
гражданин от село написа:boabbb написа:К'ъв е тоя, дето сме го взели, бре![]()
Изглежда все едно яде по един път на 2 дена ...
Пестиме от манджа, джуджето нали е стисльо!
1982 написа:boabbb написа:Не е било закрито, а обявено в несъстоятелностКато сте много големи радетели за използване на правилни термини, поне не пишете тъпащини
Напротив, май не аз пиша тъпащини ...... на 9-и септември дружеството официално бе ликвидарано и вече не съществува. Провери на съответното място, ако не ми вярваш.
ivo55 написа:1982 написа:boabbb написа:Не е било закрито, а обявено в несъстоятелностКато сте много големи радетели за използване на правилни термини, поне не пишете тъпащини
Напротив, май не аз пиша тъпащини ...... на 9-и септември дружеството официално бе ликвидарано и вече не съществува. Провери на съответното място, ако не ми вярваш.
Много си зле. Вече ти писах, че преди ликвидацията се минава през етапи като Осребряване, например. АД то не е ликвидирано и заличено от ТР все още. Даже внася социални осигуровки на един човек ..
Ти си злобно некомпетентно човече. Цесекаромразец.
Teo написа:Стигна слух до мен, че Георги Костадинов може да подпише с нас!
boabbb написа:1982 написа:Че не беше ли Литекс Комерс собственик на ЦСКА-София, докато клубът бе в Ловеч и се казваше Литекс ??!![]()
Интересно как тогава можеше от въпросното дружество да се наливат директно пари в клуба, а сега било много сложно и глупаво да се извадят 8 млн. от някое от Литекс дружествата?!
![]()
![]()
И, като стана дума за Литекс Моторс ...
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2017/03/28/2943699_liteks_motors_trugna_kum_falit/
Да ви звучи познато ??!
Пак глупости от тебеЛинка ти е стандартна процедура на всеки инвеститор, на когото му представят "сметка" , че трябва да си плати всички кредити от дадена банка, която "много стабилната" КФН така е проверявала, че след няколко месеца фалира
Защото в КТБ освен пощенски кутии, имаше и реални кредитори, които сега трябва да платят всичко накуп ... Естествено, ти няма как да го знаеш това, защото си тъп трол
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ivo55 написа:1982 написа:boabbb написа:Не е било закрито, а обявено в несъстоятелностКато сте много големи радетели за използване на правилни термини, поне не пишете тъпащини
Много си зле. Вече ти писах, че преди ликвидацията се минава през етапи като Осребряване, например. АД то не е ликвидирано и заличено от ТР все още. Даже внася социални осигуровки на един човек ..
Ти си злобно некомпетентно човече. Цесекаромразец.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Teo написа:Стигна слух до мен, че Георги Костадинов може да подпише с нас!
Just1948 написа:1982 написа:boabbb написа:Не е било закрито, а обявено в несъстоятелностКато сте много големи радетели за използване на правилни термини, поне не пишете тъпащини
ПФК ЦСКА АД все още не е заличено.
Кога смяташ да спреш с посредствените си провокации?
Станаха ясни първите съперници на "червените" в Австрия
ЦСКА ще вземе участие в тристранен блиц турнир по време на лагера в Австрия. Той ще се проведе на 18 юни, като трите отбора ще изиграят помежду си по едно полувреме. Съперници на армейците ще са азербайджанският Карабах и австрийският Вакер (Инсбрук). Карабах е шампион на своята страна, а в последните три сезона е редовен участник в груповата фаза на Лига Европа. Вакер играе в австрийската "Ерсте лига", която е второто ниво на футбола в алпийската страна. В току-що завършилия шампионат отборът финишира на четвърта позиция.
В следващите дни ще бъдат обявени и съперниците, с които възпитаниците на Стамен Белчев ще премерят сили на 21 и 24 юни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта