Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот язе » 09 юни 2017 08:13

Thsmith написа:

Ортодоксална грънци. По документи може, но колкото и да ти е неприятно, Българина грам не се интересува от религия и я ползва само за оправдание за някой празник и ядене/пиене : )

Във вертепите които посещаваш, няма шанс да срещнеш някой религиозен. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 юни 2017 08:47

Thsmith написа:
pampi написа: :lol:
Смити,Смити, оля се с тази пропаганда на еврогейски ценности... :lol:
Мъка ти е, протестантче англосаксонско, ама България е православна и винаги ще остане православна...

Ортодоксална грънци. По документи може, но колкото и да ти е неприятно, Българина грам не се интересува от религия и я ползва само за оправдание за някой празник и ядене/пиене : )

---
И какво точно лошо съм писал за Орбан?

Ех, Смити, събуди се момко, "...поради что се срамиш да се наречеш
българин и не четеш, и не говориш но своя език?..." За Българина, драги ми Смити, знаеш толкоз, колкото и за икономиката , тоест - нищо! :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Колкото до Орбан, време е да го ашладисаш, как си позволява той, да се пъне на вашия гуру, водач и най-вече спонсор Сорос... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2017 09:07

Смити, и каква е разликата между 3000 км със самолет в Русия и Германия ( не, че в Германия има подобни разстояния ) :lol: :lol: Още повече, че това е разстоянието между най-далечните градове - Екатерининбург и Калининград, там кой знае колко мачове няма да има :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юни 2017 10:45

pampi написа:
Thsmith написа:
pampi написа:
Смити,Смити, оля се с тази пропаганда на еврогейски ценности...
Мъка ти е, протестантче англосаксонско, ама България е православна и винаги ще остане православна...

---
И какво точно лошо съм писал за Орбан?

Ех, Смити, събуди се момко, "...поради что се срамиш да се наречеш
българин и не четеш, и не говориш но своя език?..." За Българина, драги ми Смити, знаеш толкоз, колкото и за икономиката , тоест - нищо! :lol:

Колкото до Орбан, време е да го ашладисаш, как си позволява той, да се пъне на вашия гуру, водач и най-вече спонсор Сорос... :lol:

Ей, нямаш мира. Просто не можеш да не покажеш колко си прост. :lol:

Знам, че мисленето не ти е силната страна, но пробвай поне веднъж. Аз гурута левичари нямам, няма и да имам. Нито пък имам гурута, които защитават малцинства и извратеняци, а и като цяло нямам гурута. Поне като избираш някой млрд за анатемосване и свързване с близки до моите виждания, пробвай с Кох, а не с този червен дявол.
Намери поне един пост с мой положителни думи за Сорос и ще млъкна. Да ама не можеш.

--
Кво ми постваш снимки на една шепа лицемери? Пак с глупостите от вратата.
Да си религиозен не означава да отидеш един път в годината на църква, нали ти е ясно? Колко божи заръки спазваш? Има ли хора, които ги спазват и посещават редовно църквите? Аз опашка пред църква съм виждал само на великден :lol:
Ако спазвам твоя идиотски начин на водене на спор, колко му е да ти пусна две снимки от два клуба? Хората мърсуват и грам не ги интересува ортодоксалните измишльотини. Или може да нарушаваш всички "заповеди" и да извършваш всички грехове, да не ти пука за религиозните измишльотини през 364 дни от годината, да не постиш и изобщо нищо от този род, но да се биеш в гърдите какъв християнин си, пардон... забравих, че не е християнин, а "православен" :lol: :lol: :lol: :lol:

Смешно е...

boabbb написа:Смити, и каква е разликата между 3000 км със самолет в Русия и Германия ( не, че в Германия има подобни разстояния ) Още повече, че това е разстоянието между най-далечните градове - Екатерининбург и Калининград Кьонигсберг ( 8-) ), там кой знае колко мачове няма да има :|

Със самолет може и да няма голяма разлика, но някак си не ми се вярва, че всичко ще се метне на самолет от агитките.
С влак или кола определено има разлика...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 юни 2017 17:02

Кьонигсберг ще е като нарамиш кремъклийката, запишеш се във Вермахта и идеш да го преименуваш.

Ма като ти знам мерака да нарамваш пушка....
И в Русия дороги нема, само с конь се пътува.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юни 2017 23:30

fcb_bg написа:Кьонигсберг ще е като нарамиш кремъклийката, запишеш се във Вермахта и идеш да го преименуваш.

ааа без такива : 0 Не съм по маршируването аз, предпочитам да изчакам армагана само : 0

Или да чакаме новото разпадане и новия Горби 8-)

--
Шегувах се, просто очаквах някой от двамата пъпеши да скочи и да се майтапя с тях, но не скочиха на кукичката този път, а може би просто не загряха какво е Кьонигсберг :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 юни 2017 14:11

Thsmith написа:Шегувах се, просто очаквах някой от двамата пъпеши да скочи и да се майтапя с тях, но не скочиха на кукичката този път, а може би просто не загряха какво е Кьонигсберг :lol:

Ти на картофения бос, картофи искаш да продаваш май, а 8-) Моето патенце, ти си като прочетена книга на Роберт Кийосаки за нас 8-) Не го ли разбра това 8-) Вие либералите сте ни ясни до болка и толкова предсказуеми, че няма накъде повече 8-) Стегни се и се вземи в ръце, докато не е станало късно 8-) Млад си, все още имаш някакви илюзорни шансове да влезеш в правия път и правата вяра 8-) Считай, че ти даваме последен шанс 8-) Търпението ни не е безгранично и не трябва да злоупотребяваш с него 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 юни 2017 16:23

CTAHKO написа:
Thsmith написа:Шегувах се, просто очаквах някой от двамата пъпеши да скочи и да се майтапя с тях, но не скочиха на кукичката този път, а може би просто не загряха какво е Кьонигсберг :lol:

Ти на картофения бос, картофи искаш да продаваш май, а 8-) Моето патенце, ти си като прочетена книга на Роберт Кийосаки за нас 8-) Не го ли разбра това 8-) Вие либералите сте ни ясни до болка и толкова предсказуеми, че няма накъде повече 8-) Стегни се и се вземи в ръце, докато не е станало късно 8-) Млад си, все още имаш някакви илюзорни шансове да влезеш в правия път и правата вяра 8-) Считай, че ти даваме последен шанс 8-) Търпението ни не е безгранично и не трябва да злоупотребяваш с него 8-)

Благодаря Мохамедке, но исляма не ме интересува. Дръж си го за теб и си развивай ислямския комунизъм.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 11 юни 2017 12:13

CTAHKO написа:Ти на картофения бос, картофи искаш да продаваш май, а 8-) Моето патенце, ти си като прочетена книга на Роберт Кийосаки за нас 8-) Не го ли разбра това 8-) Вие либералите сте ни ясни до болка и толкова предсказуеми, че няма накъде повече 8-) Стегни се и се вземи в ръце, докато не е станало късно 8-) Млад си, все още имаш някакви илюзорни шансове да влезеш в правия път и правата вяра 8-) Считай, че ти даваме последен шанс 8-) Търпението ни не е безгранично и не трябва да злоупотребяваш с него 8-)

Благороден, както винаги- истински аристократ! 8-) Но... какво можем да направим ние? Не бъдете нетърпелив- да оставим детето, да се наиграе с пишката си и... да се надяваме, че това няма да се превърне в мания, водеща до полипишково заиграване. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 юни 2017 12:59

Thsmith написа:
fcb_bg написа:Кьонигсберг ще е като нарамиш кремъклийката, запишеш се във Вермахта и идеш да го преименуваш.

ааа без такива : 0 Не съм по маршируването аз, предпочитам да изчакам армагана само : 0

Или да чакаме новото разпадане и новия Горби 8-)

--
Шегувах се, просто очаквах някой от двамата пъпеши да скочи и да се майтапя с тях, но не скочиха на кукичката този път, а може би просто не загряха какво е Кьонигсберг :lol:

Бе ти си една шега на природата, майтап на мирозданието... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”