pampi написа:Thsmith написа:pampi написа:
Смити,Смити, оля се с тази пропаганда на еврогейски ценности...
Мъка ти е, протестантче англосаксонско, ама България е православна и винаги ще остане православна...
Ортодоксална грънци. По документи може, но колкото и да ти е неприятно, Българина грам не се интересува от религия и я ползва само за оправдание за някой празник и ядене/пиене : )
---
И какво точно лошо съм писал за Орбан?
Ех, Смити, събуди се момко, "...поради что се срамиш да се наречеш
българин и не четеш, и не говориш но своя език?..." За Българина, драги ми Смити, знаеш толкоз, колкото и за икономиката , тоест - нищо!
Колкото до Орбан, време е да го ашладисаш, как си позволява той, да се пъне на вашия гуру, водач и най-вече спонсор Сорос...

Ей, нямаш мира. Просто не можеш да не покажеш колко си прост.
Знам, че мисленето не ти е силната страна, но пробвай поне веднъж. Аз гурута левичари нямам, няма и да имам. Нито пък имам гурута, които защитават малцинства и извратеняци, а и като цяло нямам гурута. Поне като избираш някой млрд за анатемосване и свързване с близки до моите виждания, пробвай с Кох, а не с този червен дявол.
Намери поне един пост с мой положителни думи за Сорос и ще млъкна. Да ама не можеш.
--
Кво ми постваш снимки на една шепа лицемери? Пак с глупостите от вратата.
Да си религиозен не означава да отидеш един път в годината на църква, нали ти е ясно? Колко божи заръки спазваш? Има ли хора, които ги спазват и посещават редовно църквите? Аз опашка пред църква съм виждал само на великден
Ако спазвам твоя идиотски начин на водене на спор, колко му е да ти пусна две снимки от два клуба? Хората мърсуват и грам не ги интересува ортодоксалните измишльотини. Или може да нарушаваш всички "заповеди" и да извършваш всички грехове, да не ти пука за религиозните измишльотини през 364 дни от годината, да не постиш и изобщо нищо от този род, но да се биеш в гърдите какъв християнин си, пардон... забравих, че не е християнин, а "православен"
Смешно е...
boabbb написа:Смити, и каква е разликата между 3000 км със самолет в Русия и Германия ( не, че в Германия има подобни разстояния ) Още повече, че това е разстоянието между най-далечните градове - Екатерининбург и
Калининград Кьонигсберг (

), там кой знае колко мачове няма да има

Със самолет може и да няма голяма разлика, но някак си не ми се вярва, че всичко ще се метне на самолет от агитките.
С влак или кола определено има разлика...