Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Bogomil
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Bogomil » 09 юни 2017 11:07

Какъв страх, като изключим мафиотските циркове с дришата лига, всичко си е по старо му - Лудогорец протоколно си ви бият като маче у дирек, със или без Гришата, както си беше в последните години, без значение - Литекс или ЦСКА :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 юни 2017 11:07

Teo написа:Обжалването започна още миналата седмица, ама за вас индианците е хубаво да ви замазват очите с кал и невидение.

Тео, никъде няма ОФИЦИАЛНО подадена молба. Според мен отново ви правят на маймуни :oops:
Джуджето цепи стинката на 14 и надали ще хвърли 20-30 хил на вятъра. Но не се притеснявай от това, положението ще бъде замазано с подходящ трансфер. Пък има и нещо друго, което не се споменава-ако уефа ви признае новия клуб за наследник на ЦСКА, тогава има още една година наказание за изтърпяване. Едната я изтърпяхме с взимането на купата!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 юни 2017 11:12

Аланколу, ако Домуса не го беше страх, нямаше да се меси в търга за емблемата и да играе с 3 (ТРИ) фирми на него!
Ако не го беше страх, нямаше да продължава да играе в първенството с подизпълнители и да плаща по 40 бона за победа и по 20 за хикс срещу ЦСКА!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2017 11:35

Аз също съм на мнение, че Домусчиев се страхува, в противен случай щеше да има мач за суперкупата на България.
Изображение

Bogomil
Контакти:

Мнениеот Bogomil » 09 юни 2017 11:39

Е от какво точно се страхува, да не вземе гришевото ЦСКА да го измести от първото място?

ХАХАХАХАХА.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 09 юни 2017 12:03

Кто бългaрин ви пожелaвaм успеx, в обжaлвaнето, зaщото Гришковия отбор покaзвa силa и възможност зa добри игри в ЕКТ!
Нaел aмерикaнскa aдвокaтскa фирмa? - нямa лошо! Но много пaри ще се изръсят тaм...И aко не успее?...Ще зприличa нa инвестициятa нa Лупи - не че не я одобрявax, 2008 г. - но трябвa успеx, зa дa избие пaрите!
A aко не успее...пaк се сещaм, кaк двa пъти Гришкaтa зярaзa своя Литекс...
И не, днес нямa дa пишa кaто цесекр, въпреки че пaк збелязвaм подлъгвaния и изxвърляния от Гришктa...или негови съветници ;)
Дaно все пaк успее, зaщото преди всичко сме бългaри!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Я,sportnamasa.com ????

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2017 12:08

eMs1 написа:
CSKA 78 написа:
eMs1 написа:
GOLEADOR написа:
Днес в Лозана ще бъде подадена жалбата от ЦСКА, касаеща лиценза за евротурнирите. "Червените" са наели силен адвокат.....

Другото няма смисъл да се коментира, но ми е интересно, колко да е силен тоя адвокат, колко вдига от лежанка, дърпа автобус със зъби ли, не са уточнили :mrgreen: :mrgreen:

Ако питаш дали е по-силен от теб?! Ами...със сигурност е по-силен, нали установихме, че ти си само форумен юрист! :lol: Мога да ти кажа, че е известен, не колкото теб във форумните среди, но достатъчно да спечели обжалването в КАС! :mrgreen:

Дали това питам?!?
Мисля, че отдавна се установи, че ти и чуството за хумор сте несъвместими, но поне продължаваш със завидна упоритост да ни го доказваш. :lol:

ВЕрно ли т`ва?! И кой те излъга, че имаш чувство за хумор?! Трябва да е бил някой твой близък, затова си толкова заблуден! Между другото в горния текст не съм проявявал чувство за хумор! Почти всичко(за да не кажа всичко) си отговаря на истината! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Я,sportnamasa.com ????

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2017 12:10

petko.h.markov написа:"Ръководството на ЦСКА е взело решение да обжалва спирането си от участие в евротурнирите в Спортния арбитражен съд в Лозана.

Ангажирана да движи делото на "червените" е американска адвокатска кантора, научи Нова телевизия от свой източник, близък до КАС."

Уточнението"близък до КАС",прави информацията достоверна!

Е, щом ти коментираш, това е достатъчно да направи информацията недостоверна, нали?! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 09 юни 2017 12:11

PFC Litex написа:Аз също съм на мнение, че Домусчиев се страхува, в противен случай щеше да има мач за суперкупата на България.

:lol: :lol: :lol: съжaлявaм, но товa беше смешно...още повече нaписaно от фен нa Литекс!? - с кого дa игрaеше Домусa - с Литекс нa Гришкaтa и Стоилов, или с вече зaкритото ЦСКA нa Ицко Янев?...
И aз мисля, че не Домусa се е уплaши от отборa нa ЦСКA, a Стойкaс Стоилaс се уплaши, дa не вземе дa се предстaви повече от достойно отборa нa Ицко, тa дa не може дa си пробутa гaрaнтирaщия му рaботa отбор нa Литекс! ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2017 12:12

Ирония бате, ирония ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”