Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Какъв страх, като изключим мафиотските циркове с дришата лига, всичко си е по старо му - Лудогорец протоколно си ви бият като маче у дирек, със или без Гришата, както си беше в последните години, без значение - Литекс или ЦСКА 

Teo написа:Обжалването започна още миналата седмица, ама за вас индианците е хубаво да ви замазват очите с кал и невидение.
Тео, никъде няма ОФИЦИАЛНО подадена молба. Според мен отново ви правят на маймуни

Джуджето цепи стинката на 14 и надали ще хвърли 20-30 хил на вятъра. Но не се притеснявай от това, положението ще бъде замазано с подходящ трансфер. Пък има и нещо друго, което не се споменава-ако уефа ви признае новия клуб за наследник на ЦСКА, тогава има още една година наказание за изтърпяване. Едната я изтърпяхме с взимането на купата!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Аланколу, ако Домуса не го беше страх, нямаше да се меси в търга за емблемата и да играе с 3 (ТРИ) фирми на него!
Ако не го беше страх, нямаше да продължава да играе в първенството с подизпълнители и да плаща по 40 бона за победа и по 20 за хикс срещу ЦСКА!
Ако не го беше страх, нямаше да продължава да играе в първенството с подизпълнители и да плаща по 40 бона за победа и по 20 за хикс срещу ЦСКА!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Аз също съм на мнение, че Домусчиев се страхува, в противен случай щеше да има мач за суперкупата на България.

Е от какво точно се страхува, да не вземе гришевото ЦСКА да го измести от първото място?
ХАХАХАХАХА.
ХАХАХАХАХА.
Кто бългaрин ви пожелaвaм успеx, в обжaлвaнето, зaщото Гришковия отбор покaзвa силa и възможност зa добри игри в ЕКТ!
Нaел aмерикaнскa aдвокaтскa фирмa? - нямa лошо! Но много пaри ще се изръсят тaм...И aко не успее?...Ще зприличa нa инвестициятa нa Лупи - не че не я одобрявax, 2008 г. - но трябвa успеx, зa дa избие пaрите!
A aко не успее...пaк се сещaм, кaк двa пъти Гришкaтa зярaзa своя Литекс...
И не, днес нямa дa пишa кaто цесекр, въпреки че пaк збелязвaм подлъгвaния и изxвърляния от Гришктa...или негови съветници
Дaно все пaк успее, зaщото преди всичко сме бългaри!!!
Нaел aмерикaнскa aдвокaтскa фирмa? - нямa лошо! Но много пaри ще се изръсят тaм...И aко не успее?...Ще зприличa нa инвестициятa нa Лупи - не че не я одобрявax, 2008 г. - но трябвa успеx, зa дa избие пaрите!
A aко не успее...пaк се сещaм, кaк двa пъти Гришкaтa зярaзa своя Литекс...
И не, днес нямa дa пишa кaто цесекр, въпреки че пaк збелязвaм подлъгвaния и изxвърляния от Гришктa...или негови съветници

Дaно все пaк успее, зaщото преди всичко сме бългaри!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Re: Я,sportnamasa.com ????
eMs1 написа:CSKA 78 написа:eMs1 написа:GOLEADOR написа:Днес в Лозана ще бъде подадена жалбата от ЦСКА, касаеща лиценза за евротурнирите. "Червените" са наели силен адвокат.....
Другото няма смисъл да се коментира, но ми е интересно, колко да е силен тоя адвокат, колко вдига от лежанка, дърпа автобус със зъби ли, не са уточнили![]()
Ако питаш дали е по-силен от теб?! Ами...със сигурност е по-силен, нали установихме, че ти си само форумен юрист!Мога да ти кажа, че е известен, не колкото теб във форумните среди, но достатъчно да спечели обжалването в КАС!
Дали това питам?!?
Мисля, че отдавна се установи, че ти и чуството за хумор сте несъвместими, но поне продължаваш със завидна упоритост да ни го доказваш.
ВЕрно ли т`ва?! И кой те излъга, че имаш чувство за хумор?! Трябва да е бил някой твой близък, затова си толкова заблуден! Между другото в горния текст не съм проявявал чувство за хумор! Почти всичко(за да не кажа всичко) си отговаря на истината!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Re: Я,sportnamasa.com ????
petko.h.markov написа:"Ръководството на ЦСКА е взело решение да обжалва спирането си от участие в евротурнирите в Спортния арбитражен съд в Лозана.
Ангажирана да движи делото на "червените" е американска адвокатска кантора, научи Нова телевизия от свой източник, близък до КАС."
Уточнението"близък до КАС",прави информацията достоверна!
Е, щом ти коментираш, това е достатъчно да направи информацията недостоверна, нали?!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
PFC Litex написа:Аз също съм на мнение, че Домусчиев се страхува, в противен случай щеше да има мач за суперкупата на България.

И aз мисля, че не Домусa се е уплaши от отборa нa ЦСКA, a Стойкaс Стоилaс се уплaши, дa не вземе дa се предстaви повече от достойно отборa нa Ицко, тa дa не може дa си пробутa гaрaнтирaщия му рaботa отбор нa Литекс!

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?