metodito написа:
Споменавайки Краев... абе, в последно време не виждам хейтванията по Божо тука. Или сме в изчаквателна позиция? Очаквам, ако остане, Митов да започне да го пуска на бека, както правят с Роман. Колкото се може по-далеч от вратата. Сакън да не вкара!А някой забеляза ли, че при 2-0 (за ЦСКА-София), Митов върна още по-назад Краев? Случайност? С гола си срещу заралии, той отново показа, че е НАПАДАТЕЛ! Но при положение, че слагат Прохазка на бека, а Мехди за дефанзивен халф... И още нещо. Бях споменал преди за това, че с Роман на бека нямаме спечелен мач (ако не е така, някой да ми припомни) и след това, той бива слаган там НАЙ-ВЕЧЕ във важните мачове. Защо ли?
Аз, пък, забелязах, че нещо не лобираш за Гаджев. Що така изостави "приятеля" си??? Дали защото не го искат и в 4-та английска лига?

Това, че Краев е вкарал някакъв гол сензация ли е? Все едно аз, като ремонтирам една помпа на кораба и да се бия по гърдите.
В този ред на мисли, то оставаше и да не вкара. След като му я сложиха на главата.