Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2017 12:14

metodito написа:
Споменавайки Краев... абе, в последно време не виждам хейтванията по Божо тука. Или сме в изчаквателна позиция? Очаквам, ако остане, Митов да започне да го пуска на бека, както правят с Роман. Колкото се може по-далеч от вратата. Сакън да не вкара! :evil: А някой забеляза ли, че при 2-0 (за ЦСКА-София), Митов върна още по-назад Краев? Случайност? С гола си срещу заралии, той отново показа, че е НАПАДАТЕЛ! Но при положение, че слагат Прохазка на бека, а Мехди за дефанзивен халф... И още нещо. Бях споменал преди за това, че с Роман на бека нямаме спечелен мач (ако не е така, някой да ми припомни) и след това, той бива слаган там НАЙ-ВЕЧЕ във важните мачове. Защо ли?

Аз, пък, забелязах, че нещо не лобираш за Гаджев. Що така изостави "приятеля" си??? Дали защото не го искат и в 4-та английска лига? :mrgreen:
Това, че Краев е вкарал някакъв гол сензация ли е? Все едно аз, като ремонтирам една помпа на кораба и да се бия по гърдите.
В този ред на мисли, то оставаше и да не вкара. След като му я сложиха на главата. :mrgreen:

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 08 юни 2017 12:20

delqnski47 написа:
zap_lv написа: Имаше 1 румънец ,с немско име ,който беше в Литекс треньор ,но ги заряза заради по-голям клуб. Той е подходящ избор за мене ,ако се сменя Митов.

Регекампф.

Същия .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2017 12:23

blue avalanche написа:...

Човек, определено понякога втрещяваш с някакви изцепки. Не знам вчерашен ли си или какво, ма... lol...

И какво за Гаджев?

Ако си сменил помпата в критичен за кораба момент, много ясно, че ще бъде отбелязано. Краев не се е тупал в гърдите! А ако смениш помпата в 11 критичнi моментa и някои от пасажерите на кораба те псуват, значи има нещо МНОГО СБЪРКАНО в тези пасажери.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2017 12:50

metodito написа:

Човек, определено понякога втрещяваш с някакви изцепки. Не знам вчерашен ли си или какво, ма... lol...

И какво за Гаджев?

Ако си сменил помпата в критичен за кораба момент, много ясно, че ще бъде отбелязано. Краев не се е тупал в гърдите! А ако смениш помпата в 11 критичнi моментa и някои от пасажерите на кораба те псуват, значи има нещо МНОГО СБЪРКАНО в тези пасажери.

На мен ми се плаща, за да я сменям във ВСЯКАКВИ моменти!
Краев не се тупа по гърдите. Ти си в ролята на негов глашатай! Все едно си му агент. Или импресарио.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 08 юни 2017 13:04

metodito написа:

...

Повредата и последващият ремонт на една помпа не трябва да създават критичен момент за кораба. Ако една помпа се поврежда 11 пъти за едно плаване това би трябвало да предизвика съответни изводи за нивото на техническото обслужване, ремонта и експлоатацията на техниката, респ. за нивото на техническия персонал. Ако броят на повредите е в рамките на допустимото то всеки ремонт трябва да се приема като част от ежедневните мероприятия на кораба и да се отчита само в дневника, т.е. в статистиката. Пътниците, ако ги има на кораба, не би трябвало да разбират, че се ремонтира помпа.
Отбелязването, респ. неотбелязването на гол в дадена ситуация от утвърден нападател не би трябвало да предизвикава генерални изводи за качествата на нападателя. Особено ако ситуацията е в мач със съперник, чието ниво не отговаря на историята, амбициите и дори временното класиране на отбора, в който играе този нападател. По-скоро дискусията би трябвало да бъде защо не са отбелязани повече голове, защо не е постигната убедителна победа, .... Защо повредата на помпата предизвика паника сред екипажа, капитана, пътниците, ръководството на компанията?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2017 13:06

blue avalanche написа:На мен ми се плаща, за да я сменям във ВСЯКАКВИ моменти!
Краев не се тупа по гърдите. Ти си в ролята на негов глашатай! Все едно си му агент. Или импресарио.

"Глашатай"? Сигурен ли си, че знаеш какво имаш предвид. Аз се кефя на малкия, защото смятам, че е най-добрия млад играч у нас. Защото неведнъж е заявявал какво е за него "Левски". Защото е наистина много добър играч и заслужава похвала. Защото, ако не бяха неговите голове, щяхме вероятно да завършим след "Дунав" (за сравнение, головете му са ни донесли този сезон СЕДЕМ точки. Разликата с русенци е осем, но ако включиш и три асистенции... Освен това, благодарение НА НЕГО ще играем в Европа). И защото той е едно от малкото положителни неща в "Левски".

Ще ми посочиш ли играч под 20-годишна възраст, играещ в А група с повече от десет гола? И колко са те?
Колко са играчите под 20 години в топ отборите на Континента с над 10 гола. И виж кои са. А колко от тях играят в центъра на терена. Това, че се троли по Краев, въобще не ме учудва! Нищо не ме учудва вече от хора, които искат да събличат Бурабия, от хора, които търпят Митов и Боримиров, но не Краев и Гаджев/Мечката.
Последна промяна от metodito на 08 юни 2017 13:14, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2017 13:07

Живко6461 написа:...?

Пич, не се излагай, знаеш какво имам предвид.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 юни 2017 13:11

Респект за Божката!
.... Чисти срамотии са да го сравнявате с ... помпа, ... па била тя и корабна :)
:mrgreen:
М/у другото оня ден я засука майсторски, ... не си кривете душата, щото един друг от метър и половина не уцели вратата и то при далеч по-лесна ситуация.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 08 юни 2017 13:12

metodito написа:
Живко6461 написа:...?

Пич, не се излагай, знаеш какво имам предвид.

Свързал съм двете ситуации? Би ли посочил с какво се излагам? Може би защото претендирам за коректност и прецизност, а твоите примери не са точно такива?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2017 13:18

[Отбелязването, респ. неотбелязването на гол в дадена ситуация от утвърден нападател не би трябвало да предизвикава генерални изводи за качествата на нападателя.

Изображение

Върни се в “Левски”