Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот CSKA 78 » 06 юни 2017 19:22

icko65 написа:Бъркаш удобно..Лиценза на Литекс си беше за ППЛ.Бяха поканени преди да се роди ЦСКА-София.

Ми...това не е съвсем вярно! Има три дати, на които са подадени документи! Последната е от 29.06. 2016 г., на която дата ЦСКА е вече напълно преобразуван! И защо ли се налага да се подадат нови документи?! Може би, защото няколко дни преди това Изпълкома на БФС узакони новата ППЛ?! :shock: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юни 2017 19:24

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашуй, точно в това се състои уникалната ти глупост! Но ти си заслепен от авиаторския "златен"...чатал, пред който често се кланяш, та се съмнявам да прогледнеш скоро! :lol: :mrgreen:

Като нямаш отговор конкретно, винаги имаш под ръка отговор от рода-абсолютна глупост, нали? Имаш ли идея защо това е глупост, или си пишеш по инерция? Имаш ли идея защо новосъздаден ФК има право да получи професионален лиценз на втората година от основаването си? Не питам за преименуван клуб, какъвто сте вие, а за новосъздаден, за какъвто ви брои УЕФА.

Кашуй, то ако беше така както си рекъл, тогава защо пропускаш първата година?! Как ЦСКА се озова в ППЛ?! Не беше ли пак нов клуб според теб?! Или може би ще кажеш, че БФС са дали лиценз на Литекс?! Само че лицензът беше само за Б групата, а после как ЦСКА се появи в ППЛ?!

ПП Ти остави за какво ни "брои" УЕФА! Според УЕФА имаме забрана за ЕКТ, което какво значи според теб?! Трябва ли ни лиценз за ЕКТ, или не ни трябва?! :o ;) Напъни малко тия сиви гънки, направо са се разплули от мързел! :lol:

Според мен вие никога не сте били нов клуб, а преименуван "Литекс"-това, само това и нищо друго, затова и имахте лиценз и играхте в ППЛ. Какви са критериите на УЕФА при преместване на седалището на съществуващ клуб, извън областта, аз не знам, но ми е странно защо не сезирахте КАС още миналата година, когато УЕФА пак ви показа среден пръст за МШЛ?!
Според УЕФА вие имате не забрана, а недопускане, поради неспазен критерий. Като не ви трябва лиценз за ЕКТ, за чий е тая жалба, която (според теб лично) е заведена в Лозана?!

ПП- Не се притеснявай за моите гънки, те са си добре и ти не можеш да си им критерий!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 юни 2017 19:24

PFC Litex написа:
Teo написа:С мотива, че УЕФА ни смята за "нов клуб", а ние не сме такъв?

УЕФА въвежда ЕИК и му излиза информация, те неразглеждат клубовете според имената им.
Теовци може да име стотици, но Тео с точно определен номер ЕГН е само един.
Според ЕИК на Литекс същите поради трансформацията са прекъснали членството си в БФС.

Я кажи, що приравняваш футболен клуб като фирма?! :mrgreen: :lol:

4o4o77

Мнениеот 4o4o77 » 06 юни 2017 19:24

PFC Litex написа:.... същите поради трансформацията са прекъснали членството си в БФС.

Не трансформацията прекъсва членството а наличието на неспортсменско предимство от нея .
...during this period in order to facilitate its qualification on sporting merit to the detriment of the integrity of a competition...

В тази част позицията на УЕФА е доста уязвима . ЦСКА не се класирал за никъде чрез тези трансформации . Беше сформирана нова лига . Така че ще видим .
Последна промяна от 4o4o77 на 06 юни 2017 19:25, променено общо 1 път.
Нашето тире е във вашето дупе' .

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 юни 2017 19:25

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашуй, точно в това се състои уникалната ти глупост! Но ти си заслепен от авиаторския "златен"...чатал, пред който често се кланяш, та се съмнявам да прогледнеш скоро! :lol: :mrgreen:

Като нямаш отговор конкретно, винаги имаш под ръка отговор от рода-абсолютна глупост, нали? Имаш ли идея защо това е глупост, или си пишеш по инерция? Имаш ли идея защо новосъздаден ФК има право да получи професионален лиценз на втората година от основаването си? Не питам за преименуван клуб, какъвто сте вие, а за новосъздаден, за какъвто ви брои УЕФА.

Кашуй, то ако беше така както си рекъл, тогава защо пропускаш първата година?! Как ЦСКА се озова в ППЛ?! Не беше ли пак нов клуб според теб?! Или може би ще кажеш, че БФС са дали лиценз на Литекс?! Само че лицензът беше само за Б групата, а после как ЦСКА се появи в ППЛ?!

ПП Ти остави за какво ни "брои" УЕФА! Според УЕФА имаме забрана за ЕКТ, което какво значи според теб?! Трябва ли ни лиценз за ЕКТ, или не ни трябва?! :o ;) Напъни малко тия сиви гънки, направо са се разплули от мързел! :lol:

В резултат ПФК ЦСКА-София няма право да кандидатства в УЕФА за лиценз за следващите две издания на европейските клубни турнири (2017/2018 и 2018/2019).

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 06 юни 2017 19:26

CSKA 78 написа:
icko65 написа:Бъркаш удобно..Лиценза на Литекс си беше за ППЛ.Бяха поканени преди да се роди ЦСКА-София.

Ми...това не е съвсем вярно! Има три дати, на които са подадени документи! Последната е от 29.06. 2016 г., на която дата ЦСКА е вече напълно преобразуван! И защо ли се налага да се подадат нови документи?! Може би, защото няколко дни преди това Изпълкома на БФС узакони новата ППЛ?! :shock: :mrgreen:

Ми не е тъй щото лиценза на Литекс беше издаден на 3.06.ЦСКА-София е от 2.06
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 юни 2017 19:26

4o4o77 написа:
PFC Litex написа:.... същите поради трансформацията са прекъснали членството си в БФС.

Не трансформацията прекъсва членството а наличието на неспортсменско предимство от нея .
...during this period in order to facilitate its qualification on sporting merit to the detriment of the integrity of a competition...

В тази част позицията на УЕФА е доста уязвима . ЦСКА не се класирал за никъде чрез тези трансформации . Беше сформирана нова лига . Така че ще видим .

Именно, че е сформирана нова футболна лига в България е част от нашите доводи да играем там където ни е мястото... :idea:
@ Отделно, че сме спечелили търга за емблемата на фалиралото АД... все неща които са положителни пред компетентните органи!

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 06 юни 2017 19:27

4o4o77 написа:
Teo написа:Какво прекъснато членство като не сме отписвани от футболния съюз, а просто сме продължили дейността на старото с ново дружество :lol: :lol: нз, къде виждате "неспортно предимство" :mrgreen:

То това е и смисъла на понятието "прекъснато" членство . Водят те за нов член , без да си отписван . :)
Аз не виждам "неспортно предимство" , но УЕФА го е видяла , там ни е проблема . Ако не оборим в КАС решението на УЕФА , ще играем в турнирите лятото на 2019 г.

Не виждаш "неспортно предимство", защото си пристрастен, което си е съвсем разбираемо. За обективно гледащите отстрани обаче, то е съвсем явно. Преместваш отбор в столицата, сменяш му името с това на най-успешния отбор в страната, който същевременно току що е фалирал, с доста големи за стандарта задължения. Идеята и неравнопоставеността спямо останалите, мисля е очевидна.
Достатъчно адекватен си, за да обяснявам, че УЕФА няма как да позволи това да се превърне в масова практика, без съответните последствия. Иначе европейският футбол би се превърнал в тотална анархия.
А относно "изиграването на картите", касаещо евроучастие догодина, си прав. То обаче освен, че не гарантира нищо, е свързано с доста сериозни плащания, които, позволи ми да прогнозирам, г-н Ганчев не иска да прави :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 юни 2017 19:28

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Кашуй, то ако беше така както си рекъл, тогава защо пропускаш първата година?! Как ЦСКА се озова в ППЛ?! Не беше ли пак нов клуб според теб?! Или може би ще кажеш, че БФС са дали лиценз на Литекс?! Само че лицензът беше само за Б групата, а после как ЦСКА се появи в ППЛ?!

Според мен вие никога не сте били нов клуб, а преименуван "Литекс"-това, само това и нищо друго, затова и имахте лиценз и играхте в ППЛ. Какви са критериите на УЕФА при преместване на седалището на съществуващ клуб, извън областта, аз не знам, но ми е странно защо не сезирахте КАС още миналата година, когато УЕФА пак ви показа среден пръст за МШЛ?!
Според УЕФА вие имате не забрана, а недопускане, поради неспазен критерий. Като не ви трябва лиценз за ЕКТ, за чий е тая жалба, която (според теб лично) е заведена в Лозана?!

ПП- Не се притеснявай за моите гънки, те са си добре и ти не можеш да си им критерий!

Ние сме подали жалба точно срещу тази забрана! Та, ако забраната отпадне, тогава ще получим лиценз за ЕКТ! Ако не отпадне, тогава не ни трябва лиценз! Ясно?! :mrgreen:

ПП Няма да е лошо все пак да им приложиш малко фитнес на твоите гънки, съвсем приятелски съвет! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 юни 2017 19:30

petko.h.markov написа:
CSKA 78 написа:Кашуй, то ако беше така както си рекъл, тогава защо пропускаш първата година?! Как ЦСКА се озова в ППЛ?! Не беше ли пак нов клуб според теб?! Или може би ще кажеш, че БФС са дали лиценз на Литекс?! Само че лицензът беше само за Б групата, а после как ЦСКА се появи в ППЛ?!

В резултат ПФК ЦСКА-София няма право да кандидатства в УЕФА за лиценз за следващите две издания на европейските клубни турнири (2017/2018 и 2018/2019).

Петкане, много те бива да пишеш за очевидни неща, като си мислиш, че си открил топлата вода! :lol: :lol:
По-горе не съм ли написал абсолютно същото нещо?! :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”