4o4o77 написа:Teo написа:Какво прекъснато членство като не сме отписвани от футболния съюз, а просто сме продължили дейността на старото с ново дружество

нз, къде виждате "неспортно предимство"

То това е и смисъла на понятието "прекъснато" членство . Водят те за нов член , без да си отписван .

Аз не виждам "неспортно предимство" , но УЕФА го е видяла , там ни е проблема . Ако не оборим в КАС решението на УЕФА , ще играем в турнирите лятото на 2019 г.
Не виждаш "неспортно предимство", защото си пристрастен, което си е съвсем разбираемо. За обективно гледащите отстрани обаче, то е съвсем явно. Преместваш отбор в столицата, сменяш му името с това на най-успешния отбор в страната, който същевременно току що е фалирал, с доста големи за стандарта задължения. Идеята и неравнопоставеността спямо останалите, мисля е очевидна.
Достатъчно адекватен си, за да обяснявам, че УЕФА няма как да позволи това да се превърне в масова практика, без съответните последствия. Иначе европейският футбол би се превърнал в тотална анархия.
А относно "изиграването на картите", касаещо евроучастие догодина, си прав. То обаче освен, че не гарантира нищо, е свързано с доста сериозни плащания, които, позволи ми да прогнозирам, г-н Ганчев не иска да прави