Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот baraba » 31 май 2017 12:28

Сега очаквам от цялата тумба , която последните два дена не спря да отделя слюнки по ЦСКА да запее новата мантра подета от побеснелите от злоба проделиормански Спиртал и Ко !!! А именно , че .... гледайки в някакво кристално кълбо , с увереност пророкуват , как видите ли Гришата нямало да плати , защото това пак било някаква ... негова далавера :? На тия , ама хич не им минава през акъла , че още миналата година бе обявено , че на държавата ще се плати , това е един от начините да се направи ЗАКОННО и бе направен , съвместно с това се придоби и приемственост м/у фалиралото ПФК и настоящето , защото вече никой не може да има и грам претенция , при положение , че настоящето притежава и марката и активи и пасиви на фалиралото ПФК :idea: Много поздрави от Борисовата градина момчета и .... Само ЦСКА :mrgreen:
Последна промяна от baraba на 31 май 2017 12:34, променено общо 1 път.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 31 май 2017 12:33

kiril.a.d написа:
Teo написа:Айде след малко тръгвам за Русе да празнуваме победата над Делиорманскара орда на злото!

:) Тео, не си губи времето и парите!!! - Дунав излиза срещу отбора на ЦСКА-София ІІ, който изпадна във В група! Та какво ще гледаш, какво ще празнуваш?...
Мислеx да гледам мача довечера, но сега просто няма смисъл!!!

И защо да няма смисъл , това ми е много интересно :roll: Нали всички ние искаме именно тези младоци да натрупат игрови опит и да се докажат когато им се предостави такава възможност ;) Еми , ето една такава възможност , а това още повече ни задължава да им окажем пълната си подкрепа , все пак това са ни младите надежди , нали :idea: Дори и да загубят , при решено класиране нищо не променя , от този мач можем да извадиме единствено позитиви и нищо друго !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 31 май 2017 12:39

baraba написа:
kiril.a.d написа:
Teo написа:Айде след малко тръгвам за Русе да празнуваме победата над Делиорманскара орда на злото!

:) Тео, не си губи времето и парите!!! - Дунав излиза срещу отбора на ЦСКА-София ІІ, който изпадна във В група! Та какво ще гледаш, какво ще празнуваш?...
Мислеx да гледам мача довечера, но сега просто няма смисъл!!!

И защо да няма смисъл , това ми е много интересно :roll: Нали всички ние искаме именно тези младоци да натрупат игрови опит и да се докажат когато им се предостави такава възможност ;) Еми , ето една такава възможност , а това още повече ни задължава да им окажем пълната си подкрепа , все пак това са ни младите надежди , нали :idea: Дори и да загубят , при решено класиране нищо не променя , от този мач можем да извадиме единствено позитиви и нищо друго !!!

Както искаш човече! - аз изказвам мнението си като привърженик на футбола, понеже не съм привърженик на Гришковия отбор.
Щяx да гледам мача, защото отбора ви играе xубав футбол, а Дунав се бори за ЕКТ!
Но сега, след като Белчев излиза с отбор, който изпадна от Втора лига и го би, кой ли не, какво да гледам?...Как Дунав ви мачка?...Гол след гол?...Мерси - ще си намеря по-интересно занимание...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 31 май 2017 12:49

И каква е тая невероятна глупост, която каза сега? Не знам кого визираш, но Русе не е в делиорманска област. Аз също мога да си скроя един куп набеждавания за вашата "орда на злото", но керванът пак ще си върви. Все пак добре дошъл като човек в Русе, но тук сте гости в един от най-българските градове.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 май 2017 12:56

FCD написа:

И каква е тая невероятна глупост, която каза сега? Не знам кого визираш, но Русе не е в делиорманска област. Аз също мога да си скроя един куп набеждавания за вашата "орда на злото", но керванът пак ще си върви. Все пак добре дошъл като човек в Русе, но тук сте гости в един от най-българските градове.

Той има друго предвид, не си го разбрал. Говори за вчерашната "победа".
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 31 май 2017 13:05

baraba написа:
Old_death написа:
CSKA 78 написа:
honda написа:По принцип е така ,както казваш и е вярно това което казваш. Но реалната ситуация е доста по-различна. Има Кредитор който е с предимство пред всички останали кредитори- Държавата . Всичко отива в него. Под еуфорията ,която си си пропуснал един детайл в думите на Д.Милева- Задълженията към "Ред Енималс" ще бъдат приспаднати ,ако имат право на това( с други думи казано ,ако се стигне до тях- реално няма да се стигне до тях понеже всичко трябва да иде в държавата). Вече писах ,че цялата игра е за печелене време. Докато не бъдат изплатени тези 8 млн лв . по никакъв случай "Ред Енималс " не могат да претендират за активите на старото дружество.

Хонда, засякъл съм те, че каквото и да напишеш в подфорум ЦСКА, после то се обръща и те захапва отзад! :lol: Няма начин да не си по-крив в случая! Защото Ред Анималс са кредитори, които плащат на всички останали кредитори! Осмисли го! В този случай на тях първи ще се приспаднат сумите, които старото ПФК им дължи! Както и няма едноседмичен срок за внасяне на 8 млн.! ;) :)

И Дора го каза , но няма кой да слуша . Иначе тук са се наредили експерт до експерта и всички с експертни мнения .

Мдааа и "главните" им експерти (хонда , уйно ... :mrgreen: ) си имат и кристални кълбенца и вече хвърлят карти "Таро" и предсказват бъдещето .... имат даже и промоция .... ходене по къщята с гледане на място ;) Къде сме тръгнали ние , ехеееее ... :mrgreen: Много ми е гот , когато след месеци слюнкоотделяне , доказания тактик Ганчев с един - два хода и им нацепва тиренцето ... до сливиците :mrgreen: По всяка вероятност НЯМА да се платят точно тези 8 милиона , но най-важното е , че ще се плати именно на държавата , може би и на някой друг кредитор , все пак всичко зависи как ще ги изчисли синдичката и съдът да одобри !!! Така от ЦСКА - София , който с този ход придоби и правото да бъде единствен правоприемник на фалиралото ПФК няма да ощети баба Гицка с нейните 2 лв , за разлика от едни други на които НИЕ данъкоплатците им плащаме консумативите за стадион и база !!!

С помоща на кристалното ми кълбо правя прогнози - признавам , разкри ме ;) .
Сега нека спомена за част от моите прогниз , направени с помоща на кристално кълбо.
- Кой първи писа каква ще бъде съдбата на ЦСКА при Титан - още 2009/10
- Кой първи писа ,че строежа на нов ултрамодерен стадион от Титан е прах в очите
- Кой първи писа ,че обяването на ЦСКА за наследник на АС-23 от съда е прах в очите.
- Кой първи писа,че ЦСКА няма да стане шампион през сезон 2009/10 - в момент когато ЦСКА имаше пълен актив . Когато го написах ,някои хора ме посъветваха да си променя дрогата. Ами пак познах , просто имах информация че отбора ви е пробит и то от един човек,който в моментая боготворите.
-Кой първи писа ,че хора близки до ГЕРБ ще влезнат в Левски- през 2009
- Кой първи писа, че Газпром ще обяват спонсорство на Левски
-Кой първи писа какво ще се случи когато братя Домусчиеви се появиха на сцената.
-Кой първи писа за какво ще се случи с корабите на ПБМФ
- Кой първи писа за трибуна "Моци" и кой ще плаща за нея.
-Кой първи писа за политиката на Лупи и докъсе ще доведе тя
-Кой първи писа докъде ще доведе стратегията на фамозните юристи на ЦСКА при решаване на спорове.
- Кой първи писа за катастрофата с КТБ - 2 седмици преди да започне"атаката"
-Кой първи писа за влизането на Виваком в Левски- през 2014
- Кой първи писа ,че ви е отказан лиценз за ЕКТ .
Ами явно кристалното ми кълбо доста познава ;) .
Кой ви втълпи в главите глупостта ,че изкупуването на активите на дружество в несъстоятелносст ,прави изкупилия активите правоприемник? Един въпрос когато фалира корабната компания "Ренесанс" активите и бяха изкупени от "Принцес" , "Ошеания" и "Азамара"(Роял Карибиън) ,но това не прави изкупилия активите правоприемник.
Това че едни 8млн лв ще бъдат платени на Държавата по никакъв начин не решава проблема . Задълженията на старото дружество към Държавата са повече от 13 млн лв. Ами 8 млн.лв определено не са достатъчни ;) . При всички случаи Държавата е ощетена.

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 31 май 2017 13:06

vaskonti написа:
FCD написа:

Той има друго предвид, не си го разбрал. Говори за вчерашната "победа".

А... Извинявам се тогава, наистина не съм разбрал. Това са си ваши работи, нас не ни засягат.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 май 2017 13:15

Абе не ви засягат, ама и вие си падате малко припознавачи. Не баш по същия начин, но в най-добрия случай сте първи братовчеди на червените припознавачи, ако мога така да се изразя. Но това е друга тема.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 май 2017 13:25

vaskonti написа:Абе не ви засягат, ама и вие си падате малко припознавачи. Не баш по същия начин, но в най-добрия случай сте първи братовчеди на червените припознавачи, ако мога така да се изразя. Но това е друга тема.

Както беше казал един бивш български мин.-председател ние в България всички сме си братовчеди вкл. и в българския футбол.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 31 май 2017 13:38

honda написа:
baraba написа:
Old_death написа:
CSKA 78 написа:
honda написа:По принцип е така ,както казваш и е вярно това което казваш. Но реалната ситуация е доста по-различна. Има Кредитор който е с предимство пред всички останали кредитори- Държавата . Всичко отива в него. Под еуфорията ,която си си пропуснал един детайл в думите на Д.Милева- Задълженията към "Ред Енималс" ще бъдат приспаднати ,ако имат право на това( с други думи казано ,ако се стигне до тях- реално няма да се стигне до тях понеже всичко трябва да иде в държавата). Вече писах ,че цялата игра е за печелене време. Докато не бъдат изплатени тези 8 млн лв . по никакъв случай "Ред Енималс " не могат да претендират за активите на старото дружество.

Хонда, засякъл съм те, че каквото и да напишеш в подфорум ЦСКА, после то се обръща и те захапва отзад! :lol: Няма начин да не си по-крив в случая! Защото Ред Анималс са кредитори, които плащат на всички останали кредитори! Осмисли го! В този случай на тях първи ще се приспаднат сумите, които старото ПФК им дължи! Както и няма едноседмичен срок за внасяне на 8 млн.!

И Дора го каза , но няма кой да слуша . Иначе тук са се наредили експерт до експерта и всички с експертни мнения .

Мдааа и "главните" им експерти (хонда , уйно ... :mrgreen: ) си имат и кристални кълбенца и вече хвърлят карти "Таро" и предсказват бъдещето .... имат даже и промоция .... ходене по къщята с гледане на място ;) Къде сме тръгнали ние , ехеееее ... :mrgreen: Много ми е гот , когато след месеци слюнкоотделяне , доказания тактик Ганчев с един - два хода и им нацепва тиренцето ... до сливиците :mrgreen: По всяка вероятност НЯМА да се платят точно тези 8 милиона , но най-важното е , че ще се плати именно на държавата , може би и на някой друг кредитор , все пак всичко зависи как ще ги изчисли синдичката и съдът да одобри !!! Така от ЦСКА - София , който с този ход придоби и правото да бъде единствен правоприемник на фалиралото ПФК няма да ощети баба Гицка с нейните 2 лв , за разлика от едни други на които НИЕ данъкоплатците им плащаме консумативите за стадион и база !!!

С помоща на кристалното ми кълбо правя прогнози - признавам , разкри ме .
Сега нека спомена за част от моите прогниз , направени с помоща на кристално кълбо.
- Кой първи писа каква ще бъде съдбата на ЦСКА при Титан - още 2009/10
- Кой първи писа ,че строежа на нов ултрамодерен стадион от Титан е прах в очите
- Кой първи писа ,че обяването на ЦСКА за наследник на АС-23 от съда е прах в очите.
- Кой първи писа,че ЦСКА няма да стане шампион през сезон 2009/10 - в момент когато ЦСКА имаше пълен актив . Когато го написах ,някои хора ме посъветваха да си променя дрогата. Ами пак познах , просто имах информация че отбора ви е пробит и то от един човек,който в моментая боготворите.
-Кой първи писа ,че хора близки до ГЕРБ ще влезнат в Левски- през 2009
- Кой първи писа, че Газпром ще обяват спонсорство на Левски
-Кой първи писа какво ще се случи когато братя Домусчиеви се появиха на сцената.
-Кой първи писа за какво ще се случи с корабите на ПБМФ
- Кой първи писа за трибуна "Моци" и кой ще плаща за нея.
-Кой първи писа за политиката на Лупи и докъсе ще доведе тя
-Кой първи писа докъде ще доведе стратегията на фамозните юристи на ЦСКА при решаване на спорове.
- Кой първи писа за катастрофата с КТБ - 2 седмици преди да започне"атаката"
-Кой първи писа за влизането на Виваком в Левски- през 2014
- Кой първи писа ,че ви е отказан лиценз за ЕКТ .
Ами явно кристалното ми кълбо доста познава .
Кой ви втълпи в главите глупостта ,че изкупуването на активите на дружество в несъстоятелносст ,прави изкупилия активите правоприемник? Един въпрос когато фалира корабната компания "Ренесанс" активите и бяха изкупени от "Принцес" , "Ошеания" и "Азамара"(Роял Карибиън) ,но това не прави изкупилия активите правоприемник.
Това че едни 8млн лв ще бъдат платени на Държавата по никакъв начин не решава проблема . Задълженията на старото дружество към Държавата са повече от 13 млн лв. Ами 8 млн.лв определено не са достатъчни ;) . При всички случаи Държавата е ощетена.

Сега какво , умря циганката дето те хвалеше и взе да биеш тъпана сам ли :roll:
Задълженията към държавата са около 8 милиона без лихви ;) А как реши , че ще е ощетена , като си вземе дължимото и няма да е ощетена , ако не го вземе , това вече само ти си го знаеш !!! Не видях да си писал , колко са задълженията на "безценните" ти от стадиона Кабрио ??? Там държавата ощетена ли е или не ??? Кога ще ни върнете парите на нас данъкоплатците , които насила ни накараха чрез МВР да ви плащаме консумативите за стадион и база ???? Кога вашия Спас Финния , ще даде един лев за погасяването на около 30 милиона дългове на "безценните" ти ???? Как и защо играете в Елита на българския футбол със дългове около 30 милиона , а Локо Сф бяха изхвърлени за един и половина ??? Все въпросчета , по които мълчиш съвсем ... компетентно ;)
Докато сте на това дередже мое си гледате само във вашата паничка , а не да ми идвате в къщата и да ръсите акъл , щото ако имахте акъл щяхте да си оправите вашия си отбор ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”