Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
kiril.a.d написа:Teo написа:Айде след малко тръгвам за Русе да празнуваме победата над Делиорманскара орда на злото!
Тео, не си губи времето и парите!!! - Дунав излиза срещу отбора на ЦСКА-София ІІ, който изпадна във В група! Та какво ще гледаш, какво ще празнуваш?...
Мислеx да гледам мача довечера, но сега просто няма смисъл!!!
baraba написа:kiril.a.d написа:Teo написа:Айде след малко тръгвам за Русе да празнуваме победата над Делиорманскара орда на злото!
Тео, не си губи времето и парите!!! - Дунав излиза срещу отбора на ЦСКА-София ІІ, който изпадна във В група! Та какво ще гледаш, какво ще празнуваш?...
Мислеx да гледам мача довечера, но сега просто няма смисъл!!!
И защо да няма смисъл , това ми е много интересноНали всички ние искаме именно тези младоци да натрупат игрови опит и да се докажат когато им се предостави такава възможност
Еми , ето една такава възможност , а това още повече ни задължава да им окажем пълната си подкрепа , все пак това са ни младите надежди , нали
Дори и да загубят , при решено класиране нищо не променя , от този мач можем да извадиме единствено позитиви и нищо друго !!!
Teo написа:Айде след малко тръгвам за Русе да празнуваме победата над Делиорманскара орда на злото!
FCD написа:Teo написа:Айде след малко тръгвам за Русе да празнуваме победата над Делиорманскара орда на злото!
И каква е тая невероятна глупост, която каза сега? Не знам кого визираш, но Русе не е в делиорманска област. Аз също мога да си скроя един куп набеждавания за вашата "орда на злото", но керванът пак ще си върви. Все пак добре дошъл като човек в Русе, но тук сте гости в един от най-българските градове.
baraba написа:Old_death написа:CSKA 78 написа:honda написа:По принцип е така ,както казваш и е вярно това което казваш. Но реалната ситуация е доста по-различна. Има Кредитор който е с предимство пред всички останали кредитори- Държавата . Всичко отива в него. Под еуфорията ,която си си пропуснал един детайл в думите на Д.Милева- Задълженията към "Ред Енималс" ще бъдат приспаднати ,ако имат право на това( с други думи казано ,ако се стигне до тях- реално няма да се стигне до тях понеже всичко трябва да иде в държавата). Вече писах ,че цялата игра е за печелене време. Докато не бъдат изплатени тези 8 млн лв . по никакъв случай "Ред Енималс " не могат да претендират за активите на старото дружество.
Хонда, засякъл съм те, че каквото и да напишеш в подфорум ЦСКА, после то се обръща и те захапва отзад!Няма начин да не си по-крив в случая! Защото Ред Анималс са кредитори, които плащат на всички останали кредитори! Осмисли го! В този случай на тях първи ще се приспаднат сумите, които старото ПФК им дължи! Както и няма едноседмичен срок за внасяне на 8 млн.!
![]()
И Дора го каза , но няма кой да слуша . Иначе тук са се наредили експерт до експерта и всички с експертни мнения .
Мдааа и "главните" им експерти (хонда , уйно ...) си имат и кристални кълбенца и вече хвърлят карти "Таро" и предсказват бъдещето .... имат даже и промоция .... ходене по къщята с гледане на място
Къде сме тръгнали ние , ехеееее ...
Много ми е гот , когато след месеци слюнкоотделяне , доказания тактик Ганчев с един - два хода и им нацепва тиренцето ... до сливиците
По всяка вероятност НЯМА да се платят точно тези 8 милиона , но най-важното е , че ще се плати именно на държавата , може би и на някой друг кредитор , все пак всичко зависи как ще ги изчисли синдичката и съдът да одобри !!! Така от ЦСКА - София , който с този ход придоби и правото да бъде единствен правоприемник на фалиралото ПФК няма да ощети баба Гицка с нейните 2 лв , за разлика от едни други на които НИЕ данъкоплатците им плащаме консумативите за стадион и база !!!
vaskonti написа:FCD написа:Teo написа:Айде след малко тръгвам за Русе да празнуваме победата над Делиорманскара орда на злото!
И каква е тая невероятна глупост, която каза сега? Не знам кого визираш, но Русе не е в делиорманска област. Аз също мога да си скроя един куп набеждавания за вашата "орда на злото", но керванът пак ще си върви. Все пак добре дошъл като човек в Русе, но тук сте гости в един от най-българските градове.
Той има друго предвид, не си го разбрал. Говори за вчерашната "победа".
vaskonti написа:Абе не ви засягат, ама и вие си падате малко припознавачи. Не баш по същия начин, но в най-добрия случай сте първи братовчеди на червените припознавачи, ако мога така да се изразя. Но това е друга тема.
honda написа:baraba написа:Old_death написа:CSKA 78 написа:honda написа:По принцип е така ,както казваш и е вярно това което казваш. Но реалната ситуация е доста по-различна. Има Кредитор който е с предимство пред всички останали кредитори- Държавата . Всичко отива в него. Под еуфорията ,която си си пропуснал един детайл в думите на Д.Милева- Задълженията към "Ред Енималс" ще бъдат приспаднати ,ако имат право на това( с други думи казано ,ако се стигне до тях- реално няма да се стигне до тях понеже всичко трябва да иде в държавата). Вече писах ,че цялата игра е за печелене време. Докато не бъдат изплатени тези 8 млн лв . по никакъв случай "Ред Енималс " не могат да претендират за активите на старото дружество.
Хонда, засякъл съм те, че каквото и да напишеш в подфорум ЦСКА, после то се обръща и те захапва отзад!Няма начин да не си по-крив в случая! Защото Ред Анималс са кредитори, които плащат на всички останали кредитори! Осмисли го! В този случай на тях първи ще се приспаднат сумите, които старото ПФК им дължи! Както и няма едноседмичен срок за внасяне на 8 млн.!
И Дора го каза , но няма кой да слуша . Иначе тук са се наредили експерт до експерта и всички с експертни мнения .
Мдааа и "главните" им експерти (хонда , уйно ...) си имат и кристални кълбенца и вече хвърлят карти "Таро" и предсказват бъдещето .... имат даже и промоция .... ходене по къщята с гледане на място
Къде сме тръгнали ние , ехеееее ...
Много ми е гот , когато след месеци слюнкоотделяне , доказания тактик Ганчев с един - два хода и им нацепва тиренцето ... до сливиците
По всяка вероятност НЯМА да се платят точно тези 8 милиона , но най-важното е , че ще се плати именно на държавата , може би и на някой друг кредитор , все пак всичко зависи как ще ги изчисли синдичката и съдът да одобри !!! Така от ЦСКА - София , който с този ход придоби и правото да бъде единствен правоприемник на фалиралото ПФК няма да ощети баба Гицка с нейните 2 лв , за разлика от едни други на които НИЕ данъкоплатците им плащаме консумативите за стадион и база !!!
С помоща на кристалното ми кълбо правя прогнози - признавам , разкри ме .
Сега нека спомена за част от моите прогниз , направени с помоща на кристално кълбо.
- Кой първи писа каква ще бъде съдбата на ЦСКА при Титан - още 2009/10
- Кой първи писа ,че строежа на нов ултрамодерен стадион от Титан е прах в очите
- Кой първи писа ,че обяването на ЦСКА за наследник на АС-23 от съда е прах в очите.
- Кой първи писа,че ЦСКА няма да стане шампион през сезон 2009/10 - в момент когато ЦСКА имаше пълен актив . Когато го написах ,някои хора ме посъветваха да си променя дрогата. Ами пак познах , просто имах информация че отбора ви е пробит и то от един човек,който в моментая боготворите.
-Кой първи писа ,че хора близки до ГЕРБ ще влезнат в Левски- през 2009
- Кой първи писа, че Газпром ще обяват спонсорство на Левски
-Кой първи писа какво ще се случи когато братя Домусчиеви се появиха на сцената.
-Кой първи писа за какво ще се случи с корабите на ПБМФ
- Кой първи писа за трибуна "Моци" и кой ще плаща за нея.
-Кой първи писа за политиката на Лупи и докъсе ще доведе тя
-Кой първи писа докъде ще доведе стратегията на фамозните юристи на ЦСКА при решаване на спорове.
- Кой първи писа за катастрофата с КТБ - 2 седмици преди да започне"атаката"
-Кой първи писа за влизането на Виваком в Левски- през 2014
- Кой първи писа ,че ви е отказан лиценз за ЕКТ .
Ами явно кристалното ми кълбо доста познава .
Кой ви втълпи в главите глупостта ,че изкупуването на активите на дружество в несъстоятелносст ,прави изкупилия активите правоприемник? Един въпрос когато фалира корабната компания "Ренесанс" активите и бяха изкупени от "Принцес" , "Ошеания" и "Азамара"(Роял Карибиън) ,но това не прави изкупилия активите правоприемник.
Това че едни 8млн лв ще бъдат платени на Държавата по никакъв начин не решава проблема . Задълженията на старото дружество към Държавата са повече от 13 млн лв. Ами 8 млн.лв определено не са достатъчни. При всички случаи Държавата е ощетена.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта