mikata написа:Mucmpu написа:Здравейте, аз съм "Мистри". Надали някой ме помни / освен тези /. Преди почти година , се опитах да обясня , каква е схемата за нашия любим отбор. Получавах неколкократни...почивки , защото явно истината е неудобна. Който ми е чел мненията знае за какво става дума. Няма да обяснявам кого , от кога и къде познавам, от къде имам информация и защо. Преди година никой не ми повярва. Предполагам и сега ще е така. Чета и не пиша тук, но поводът да пиша сега е , че това е краят. На футболен клуб Левски. Манипулират Ви с ясното съзнание , че за всички нас ЛЕВСКИ е голямата ни ЛЮБОВ. Знаейки , че този клуб има огромен "фенски" потенциал, умело ни подхвърлят на " час по лъжичка" различни "тези " за " развитие" на клуба.
По темата за мача. Гледах го откъслечно. Не знам какво се е случило накрая , но четейки всичко е в "постановката". Виждам, че още има ентусиасти , които пишат тук и се вживяват в първенство, което е "изрисувано", и милеят за отбор, който скоро няма да съществува или поне в този си вид. Този път, за разлика от мъртвеца панчаревски се действаше обратно- първо "обработиха " сектор Б. Наложиха хора със съмнително настояще , които разгониха нормалните привърженици. После разбиха и отбора и клуба.Това ще продължи , докато съвсем унищожат и запалянковците и клуба. Ако щете вярвайте на "нЕкъф". Това е краят.Надали мнението ми ще просъществува дълго, но бях длъжен да го напиша. Спирам да се интересувам от български футбол и от тази държава изобщо. И ще Ви кажа само едно нещо , за последно. За това състояние сме виновни и ние , привържениците.Защото само си пишем и сме много " интелигентни" за разлика от тези на гмо-то сме инертни.Не трошиме бфс, и т.н. Пожелавам Ви успех и САМО ЛЕВСКИ! зАЩОТО ТОЗИ ОТБОР Е В СЪРЦАТА НИ И ДОКАТО Е ТАМ, НЯМА ДА УМРЕ!Много мота да Ви разкажа, но не тук.
САМО ЛЕВСКИ!
Бойко Борисов ли стои зад това
Хората над него.