ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 28.05| 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за домакина
270
51%
Равен
30
6%
Победа за Левски
226
43%

Общо гласове: 526

Mucmpu

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 28.05| 18:30 ч.

Мнениеот Mucmpu » 28 май 2017 22:09

mikata написа:
Mucmpu написа:Здравейте, аз съм "Мистри". Надали някой ме помни / освен тези /. Преди почти година , се опитах да обясня , каква е схемата за нашия любим отбор. Получавах неколкократни...почивки , защото явно истината е неудобна. Който ми е чел мненията знае за какво става дума. Няма да обяснявам кого , от кога и къде познавам, от къде имам информация и защо. Преди година никой не ми повярва. Предполагам и сега ще е така. Чета и не пиша тук, но поводът да пиша сега е , че това е краят. На футболен клуб Левски. Манипулират Ви с ясното съзнание , че за всички нас ЛЕВСКИ е голямата ни ЛЮБОВ. Знаейки , че този клуб има огромен "фенски" потенциал, умело ни подхвърлят на " час по лъжичка" различни "тези " за " развитие" на клуба.
По темата за мача. Гледах го откъслечно. Не знам какво се е случило накрая , но четейки всичко е в "постановката". Виждам, че още има ентусиасти , които пишат тук и се вживяват в първенство, което е "изрисувано", и милеят за отбор, който скоро няма да съществува или поне в този си вид. Този път, за разлика от мъртвеца панчаревски се действаше обратно- първо "обработиха " сектор Б. Наложиха хора със съмнително настояще , които разгониха нормалните привърженици. После разбиха и отбора и клуба.Това ще продължи , докато съвсем унищожат и запалянковците и клуба. Ако щете вярвайте на "нЕкъф". Това е краят.Надали мнението ми ще просъществува дълго, но бях длъжен да го напиша. Спирам да се интересувам от български футбол и от тази държава изобщо. И ще Ви кажа само едно нещо , за последно. За това състояние сме виновни и ние , привържениците.Защото само си пишем и сме много " интелигентни" за разлика от тези на гмо-то сме инертни.Не трошиме бфс, и т.н. Пожелавам Ви успех и САМО ЛЕВСКИ! зАЩОТО ТОЗИ ОТБОР Е В СЪРЦАТА НИ И ДОКАТО Е ТАМ, НЯМА ДА УМРЕ!Много мота да Ви разкажа, но не тук.
САМО ЛЕВСКИ!

Бойко Борисов ли стои зад това :?:

Хората над него.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 май 2017 22:11

W84me написа:
Evil23 написа:
Май съвсем други неща е казал Марков. Изглежда загубата ви прави шизофренични вас левскарите.

Ама какви други неща е казал? Че ще почне подготовка за мачове, които няма да има?

Вие се гответе за ... Верея, че Томаш е наше момче :)
Кажи пак за пробитите ви футбалери, .... с имена, ако може :)
От съдийството доволен ли си?
Последна промяна от Red_Neck на 28 май 2017 22:12, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 28 май 2017 22:12

W84me написа:
Evil23 написа:
Май съвсем други неща е казал Марков. Изглежда загубата ви прави шизофренични вас левскарите.

Ама какви други неща е казал? Че ще почне подготовка за мачове, които няма да има?

Много важно! Нека Левски е в Европа - служебно или не, голяма работа. Какво ви интересуват разни тирета, запетаи, кавички и прочее препинателни знаци. Дрън-дрън. :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 28 май 2017 22:14

popokutepetel написа:
HardWork написа:
olimpi написа:
HardWork написа:
olimpi написа:Запътили сме със страшна сила към небитието. Дългове, безхаберно ръководство, дискусионен треньор и играчи и най-лошото липса на дух, живец в отбора ни.

Мисля, че Верея ще ни бият, после финягата ще си бие капаците и почваме от А окръжна. Дано децата не се разбягат.

Звучи добре! По окръжните групи се подвизава и ЦСКА 1948 (Домусовото ЦСКА), така че пак ще ядете пердах :mrgreen:

Ами не е добре да сме в окръжните групи, но ако се наложи ще си извървим голготата , а дали онуй цска, което и то не е ясно какво е ще ни бие не е ясно. Това вашето на на шизофрения мяза, последно от толкова цската не е ясно кое какво е....а то истинското умре.

Онуй цска дето беше дразнител отиде в небитието, а това дето сега ни би е пордният пръкнал се от нищото мафиотски отбор, който пак там ще отиде след време.

Виждаме колко е умрял ЦСКА :mrgreen: ! След като не сме истинското ЦСКА, защо пълните сектора и леете тонове омраза срещу нас, отъждествявайки ни с ЦСКА? Защо загубите от нас сега ги приемате по начина, по който приемахте загубите от нас преди? Мразите ни точно както преди! Губите от нас както преди! Днес срещу кого пяха феновете на Левски? Защо феновете ви се мобилизират за мачовете срещу нас? Третирате ни точно както преди, защото ние сме същите!

Заблудено припознаващо. Ще съм любопитен да ми посочиш и един коментар свързан с ЦСКА или Тирето, което сте сега.
За мач с Литекс това е нормална посещаемост от около 5 хил. души, колкото ходят и с Лудогорец. И никой не се мобилизира за мачовете с вас - мач като мач с провинциален отбор от челото на класирането.

"провинциалния" отбор са казва ЦСКА, играе на Армията, носи емблемата на ЦСКА, и д подкрепян от феновете на ЦСКА :mrgreen: !!! Хубаво е да си научите мястото! НИЕ СМЕ ЦСКА, а вие сте бивш гранд с провинциален манталитет, и комплкес за малоценност!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 май 2017 22:14

[quote][Хората над негоquote]

Говори с имена!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 28 май 2017 22:15

В крайна сметка не разбрах, левскарите доволни ли са, че паднаха с обичайното 3:0. На повече ли се надяваха, на по-малко ли? :roll:

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 28 май 2017 22:16

W84me написа:
Evil23 написа:

Ще видим дали няма да има мачове, колега. Утре или във вторник най-късно ще стане ясно, дотогава ще се обсъжда загубата на Левски. Подочувам някакви слухове, че Левски е възможно да остане без лиценз за Европа, да се надяваме, че няма да се окажат верни.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 май 2017 22:17

Red_Neck написа:
W84me написа:
Evil23 написа:

Вие се гответе за ... Верея, че Томаш е наше момче :)
Кажи пак за пробитите ви футбалери, .... с имена, ако може :)
От съдийството доволен ли си?

Кое ваше момче бе? На кого? На Литекс никога не е бил играч.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Mucmpu

Мнениеот Mucmpu » 28 май 2017 22:17

mikata написа:
[Хората над негоquote]

Говори с имена!

Кажи си името и тогава!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 май 2017 22:18

Evil23 написа:
Ще видим дали няма да има мачове, колега. Утре или във вторник най-късно ще стане ясно, дотогава ще се обсъжда загубата на Левски. Подочувам някакви слухове, че Левски е възможно да остане без лиценз за Европа, да се надяваме, че няма да се окажат верни.

Ами дано да се окаже вярно, защото не искам Левски да е част от шашми, измами, врътки и прочие.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”