Teo написа:volf написа:Тео, твоите изявления са за темата "Днес съм усмихнат защото.....". Там може да изтъкваш всякакви невероятни причини.
Това е темата за днешния Ви мач с шампиона, и не е лошо мненията да съдържат по някоя дувма, свързана с него или с логика към събитието?!
Волф, вече не сте фактор... това ви е последната титла, радвайте се, че от новия сезон започваме ние!
@ Това ви беше зеленки... оттук нататък ще стойте тихи долу в дълбините на забравените!
[offtopic]Ще ти обясня накратко, защо твоят отбор никога няма да стигне нивото на Лудогорец, а ти чети внимателно защото е важно за психическото ти здраве в бъдеще!
1. В твоя тим много често използват думата "Ако", а тя няма никаква футболна стойност. Лудогорец решават нещата на терена и не оставят предположенията какво щяло да стане "ако" да определя стойността на отбора. За тях "ако -то", е голове, резултати, титли и статистика и те показват кой къде е!
2. Сравни реакциите и лицата на футболистите от двата отбора и ще забележиш непреодолимата разликата в полза на Лудогорец:
интелект срещу "къде съм", достолепие срещу инфантилност, благородство срещу рев.
Тук прибавяйки към този показател и ръководствата, нещата могат та те подтикнат към самоубийство! Та нали тези хора ще търсят и изграждат облика на отбора ти, за да е поне малко конкурентен на Лудогорец?! Какво очакваш от хора с визия, интелект и изказ, като на Ганчев и Стоилов?!
Аз лично очаквам, да получат воден плеврит от задаване със слюнка!
Разбира се има и други причини, за факта, но и тези две са достатъчни за да определим останалите за ненужни!
Айде!-Със здраве- и дано си внимавал![/offtopic]