8 кръг плейофи: Лудогорец - ЦСКА |20.05| 20:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: 8 кръг плейофи: Лудогорец - ЦСКА |20.05| 20:00ч.

Мнениеот volf » 20 май 2017 23:41

Teo написа:
volf написа:Тео, твоите изявления са за темата "Днес съм усмихнат защото.....". Там може да изтъкваш всякакви невероятни причини.
Това е темата за днешния Ви мач с шампиона, и не е лошо мненията да съдържат по някоя дувма, свързана с него или с логика към събитието?!

Волф, вече не сте фактор... това ви е последната титла, радвайте се, че от новия сезон започваме ние!
@ Това ви беше зеленки... оттук нататък ще стойте тихи долу в дълбините на забравените! :mrgreen:

[offtopic]Ще ти обясня накратко, защо твоят отбор никога няма да стигне нивото на Лудогорец, а ти чети внимателно защото е важно за психическото ти здраве в бъдеще!
1. В твоя тим много често използват думата "Ако", а тя няма никаква футболна стойност. Лудогорец решават нещата на терена и не оставят предположенията какво щяло да стане "ако" да определя стойността на отбора. За тях "ако -то", е голове, резултати, титли и статистика и те показват кой къде е!
2. Сравни реакциите и лицата на футболистите от двата отбора и ще забележиш непреодолимата разликата в полза на Лудогорец:
интелект срещу "къде съм", достолепие срещу инфантилност, благородство срещу рев.
Тук прибавяйки към този показател и ръководствата, нещата могат та те подтикнат към самоубийство! Та нали тези хора ще търсят и изграждат облика на отбора ти, за да е поне малко конкурентен на Лудогорец?! Какво очакваш от хора с визия, интелект и изказ, като на Ганчев и Стоилов?!
Аз лично очаквам, да получат воден плеврит от задаване със слюнка!
Разбира се има и други причини, за факта, но и тези две са достатъчни за да определим останалите за ненужни!
Айде!-Със здраве- и дано си внимавал![/offtopic]
Последна промяна от volf на 20 май 2017 23:44, променено общо 1 път.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 20 май 2017 23:42

Teo написа:Според мен с недоказани играчи не трябва да се рискува, ако искаме да се борим за 1-вото място за юбилея.
@ Лично мнение... нагледах се на свободни агенти 8 години!

Не е казано, че ще привлича свободни агенти, а млади, перспективни и амбициозни футболисти като Каранга и Меркадо . Предполагам няма да е проблем да плати трансферна сума в рамките на разумното.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 май 2017 23:49

Иначе за мача е ясно. Домуза подари още 1 точка на Ганчев, след като миналата седмица победи Левски. После ми говорете за "вражда" помежду им.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 20 май 2017 23:51

W84me написа:Иначе за мача е ясно. Домуза подари още 1 точка на Ганчев, след като миналата седмица победи Левски. После ми говорете за "вражда" помежду им.

[offtopic]Той ви легна, зелените гледаха мача отблизо. Обаче като нямате класа да спечелите даже един подарен мач...[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 май 2017 23:53

W84me написа:Иначе за мача е ясно. Домуза подари още 1 точка на Ганчев, след като миналата седмица победи Левски. После ми говорете за "вражда" помежду им.

Не се навирай между шамарите, мисли позитивно! ;)

Утре Мачдей ли е?
:mrgreen:
Последна промяна от Red_Neck на 21 май 2017 00:04, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 май 2017 00:09

Old_death написа:
гражданин от село написа:Следващия сезон ще имаме нови попълнения, надявам се вече добре огледани и преценени.На Домуса отбора вече започва да се изчерпва и той ще трябва да влее нова кръв, ако иска да се развива.Ако пък се провали в ЕКТ ще се опита на всяка цена пак да стане шампион.Е, те тогава вече номерата няма да му минат и минетчиите от БФС да си опичат акъла от сега.

Не се надявай на голяма бройка . Тия времена минаха . Отбора има изграден гръбнак и ще се надгражда само на определени позиции .

Честно да ти кажа не съм много въодушевен от този гръбнак.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2017 00:16

Има ли в света случай,в който домакина си слага клетка в сектора на гостите с цел да ги заглуши?Говорим за случай освен този тук?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 21 май 2017 00:18

Както и да е - Лудогорец трябваше да изиграят този протоколен за тях мач в очакване на празника си!
Съвсем заслужено празник за добре свършена работа и то много отдавна преди другите да и видят края.
Единственият неясен момент в този двубой беше, ще имат ли достойнството червените да поздравят шампиона?!
Аз не съм изненадан. - Достойнството отдавна не е в активите на този клуб.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 21 май 2017 00:24

delqnski47 написа:Има ли в света случай,в който домакина си слага клетка в сектора на гостите с цел да ги заглуши?Говорим за случай освен този тук?
х
Интересно, какво толкова смислено щеше да се чуе от там, за да си заслужава да бъде чуто? :)
Знаете си процедурата! - Ще се преброите и прибавите към цифрата един милион и ще осмислите този двубой!
Все пак хората са отишли да гледат мач, а не да слушат стонове.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2017 00:25

volf написа:
Teo написа:
volf написа:Тео, твоите изявления са за темата "Днес съм усмихнат защото.....". Там може да изтъкваш всякакви невероятни причини.
Това е темата за днешния Ви мач с шампиона, и не е лошо мненията да съдържат по някоя дувма, свързана с него или с логика към събитието?!

Волф, вече не сте фактор... това ви е последната титла, радвайте се, че от новия сезон започваме ние!
@ Това ви беше зеленки... оттук нататък ще стойте тихи долу в дълбините на забравените! :mrgreen:

[offtopic]Ще ти обясня накратко, защо твоят отбор никога няма да стигне нивото на Лудогорец, а ти чети внимателно защото е важно за психическото ти здраве в бъдеще!
1. В твоя тим много често използват думата "Ако", а тя няма никаква футболна стойност. Лудогорец решават нещата на терена и не оставят предположенията какво щяло да стане "ако" да определя стойността на отбора. За тях "ако -то", е голове, резултати, титли и статистика и те показват кой къде е!
2. Сравни реакциите и лицата на футболистите от двата отбора и ще забележиш непреодолимата разликата в полза на Лудогорец:
интелект срещу "къде съм", достолепие срещу инфантилност, благородство срещу рев.
Тук прибавяйки към този показател и ръководствата, нещата могат та те подтикнат към самоубийство! Та нали тези хора ще търсят и изграждат облика на отбора ти, за да е поне малко конкурентен на Лудогорец?! Какво очакваш от хора с визия, интелект и изказ, като на Ганчев и Стоилов?!
Аз лично очаквам, да получат воден плеврит от задаване със слюнка!
Разбира се има и други причини, за факта, но и тези две са достатъчни за да определим останалите за ненужни!
Айде!-Със здраве- и дано си внимавал![/offtopic]

Има нещо,което за съжаление не може да се купи с пари и това са хората...феновете.За съжаление това вие никога няма да имате.Нормално.Все пак сте малък град от няколко хиляди човека.
А за Стоилов и Ганчев си прав.Винаги съм мислел че зализаната ви селска пияница,псуваща журналисти,е пример за естетика.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”