Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

nosmoky
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот nosmoky » 11 май 2017 22:22

sin4ec написа:Да питам само: защо ЦСКА-София не участва в турнира за деца 2008 в памет на Иван Славков? Всички столични водещи клубове са там.
Да не би имената на Национал и Левски да предизвикват ужас у децата на тази формация? Не знам кой им е тренер и на какво ги учи, но това не е сериозно...

Нали беше непобедим този Левски 2008...защо така лошо е паднал от Царско село с 4-1 ?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 май 2017 22:24

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Синчец, не смяташ ли, че е тъпо да си избиваш комплексите чрез дечица втори и трети клас? До там ли я докарахте? Ужас у децата?! Жалка му работа!

Комплексите са на друго място. Да събираш деца от кол и въже, та да ги бият като тъпани-ето това са комплекси! Мен ми е жал за децата-ти разбираш ли какво означава за 8 годишно дете да го бият с 15-0? Кой е тоя треньор, дайте да го видим...

Комплексарско е чрез 8-9 годишни дечица да лекуваш болката причинена ви толкова десетилетия от ЦСКА, да търсиш утеха и да давиш мъката, ровейки се в резултатите във всяка формация, а представителният ти отбор да го бият на тупан! Предполагам, че е кофти да живееш вечно в сянката на някой, но поне можеш да не го показваш всеки път!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 май 2017 22:25

nosmoky написа:Синчец, видно е, че по някаква причина нашите отбиват номера при малките набори. Аз не знам каква е причината...ако ти знаеш сподели ?
В наборите, които са близко до мъжкия футбол имаме предимство...и по каква програма са тренирали вашите...или пък кой им е треньор...не ни интересува особено.

Чак пък да отбиват номера ... едва ли :roll: Синчеца много тънко прехвърля вниманието винаги и само на 2008 не е ясно защо :roll: Дума не обелва за 2004 които мачкат наред и от 19 имат 19 ;) Всичко е въпрос на време и стечение на обстоятелствата, но винаги е по-важно как се представят 16 , 17 и 19 годишните , от които зависи подхранването на мъжкия отбор , а там за сега можем да бъдем доволни , има явен напредък в сравнение от преди ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 май 2017 22:38

ЦСКА победи Левски с 1:0 във вечното дерби при юношите, родени през 2001 година. Победното попадения за армейците реализира Андрей Йорданов след брилянтно изпълнение на пряк свободен удар 6 минути преди края на двубоя. През първото полувреме възможности за откриване на резултата почти липсваха. Минути преди почивката вратарят на ЦСКА Кристиян Сотиров се намеси отлично при две ситуации на гостите от Левски и запази мрежата си суха. След подновяването на играта ЦСКА беше отборът, който по-силно желаеше победата. Огнян Николов удари напречната греда, а удар на Асен Дончев от дистанция мина на сантиметри от страничния стълб. Николов и Дончев имаха по още една добра възможност, но вратарят на Левски се намеси решително при двете положения. Минути преди да отбележи за 1:0 Андрей Йорданов пробва късмета си от дистанция, но топката мина до гредата. Така ЦСКА постигна успех над вечния съперник, а веднага след края на мача на "Царско село" армейците отпразнуваха бурно радостта си.

ЦСКА U16 - Левски U16 1:0
Голмайстор: Андрей Йорданов

Състав на ЦСКА: Кристиян Сотиров (в) (к), Стоян Иванов, Николай Рагин, Ертан Тахиров, Дейвид Симеонов, Кристиан Върбанов, Йоан Бауренски, Андрей Йорданов, Асен Дончев, Огнян Николов, Росен Петров
Резерви: Майкъл Георгиев (в), Крум Николов, Димитър Жабов, Стефан Димитров, Митко Русанов, Георги Денев
Старши треньор: Сашо Борисов

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1NlmPoZXXUE[/youtube]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 май 2017 22:50

sin4ec написа:
gihuelo написа:Те Национал и вас предизвикват ужас нищо ,че идват с пет коли на мач :)

Верно? Би ли ми споделил в коя възраст Национал предизвиква ужас у нас? :)
Между впрочем респект към тази школа!

Синчец стига!
2004-2-ро
2005-3-то
2006-2-ро
2007-3-то
2008-1-во
Това са ви временните класирания на школата на Левски по новата методика :) Забележи тук са школите само около София! Няма ги Лудогорец, Пловдив , Варна и т.н

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2017 22:54

nosmoky написа:Синчец, видно е, че по някаква причина нашите отбиват номера при малките набори. Аз не знам каква е причината...ако ти знаеш сподели ?
В наборите, които са близко до мъжкия футбол имаме предимство...и по каква програма са тренирали вашите...или пък кой им е треньор...не ни интересува особено.

Виж сега-нямате 2007, за 2008 споменахме, 2009 също нямате, нито подготвителни групи от по-малки. 2006 и 2005 са ви посредствени, 2004 са единствените читави. За 2003 няма да говорим!
Причината е занемарената школа. ГГ дойде с методисти, тренери и деца в големите набори, но тепърва трябва да гради система в по-малките. Опитът с 2008( за мен това е проба) показа, че така няма да стане. За да проработи схемата, трябват години. Това не е приоритет на ГГ на този етап. Което за мен е грешка, защото Лц открива филиал на школата си в София и да се докопаш до читаво дете ще е все по-трудно.
Освен споменатото за синята методика-Левски набира деца на 5 и 6 годинки. Работи с тях и влизат като готов отбор в първенството. 2009 едва догодина ще играят шампионат, но вече са си тим. 2007 играха в Испания, и никак не играха зле.
6-9 са годините, в които се изграждат основни футболни умения и навици за игра в защита, покриване, подсигуряване. Пропуснат ли се-заеви...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2017 22:57

gihuelo написа:
sin4ec написа:
gihuelo написа:Те Национал и вас предизвикват ужас нищо ,че идват с пет коли на мач :)

Синчец стига!
2004-2-ро
2005-3-то
2006-2-ро
2007-3-то
2008-1-во
Това са ви временните класирания на школата на Левски по новата методика :) Забележи тук са школите само около София! Няма ги Лудогорец, Пловдив , Варна и т.н

2007 не са ли с мач по-малко, с който излизат първи? ;)
Би ли постнал вашите класирания в тези набори, благодаря предварително!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 май 2017 23:03

Абе, при 2016 какво е класирането и има ли талантливи бебета? :roll:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2017 23:08

гражданин от село написа:Абе, при 2016 какво е класирането и има ли талантливи бебета? :roll:

Има. Правят два финта на майката, симулация за болка в корема и след това се хилят доволно! :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 май 2017 23:24

sin4ec написа:
gihuelo написа:
sin4ec написа:

Синчец стига!
2004-2-ро
2005-3-то
2006-2-ро
2007-3-то
2008-1-во

2007 не са ли с мач по-малко, с който излизат първи? ;)
Би ли постнал вашите класирания в тези набори, благодаря предварително!

Ама ние не парадираме с тези набори....Ти във всеки пост подчертаваш какви бебета идват отдолу! Веско Минев щял да ходи в Черно море ти успокояваш всички......"Не се притеснявайте идват бебетата" :) Друго нещо да те питам? Я ми кажи къде ще отидат най -добрите деца от такива добри школи като Национал и др. които нямат мъжки отбори? Аз ще ти кажа, ще отидат там където има пари .... а дори и вашите деца ако вие не намерите пари да ги задържите или ще избягат или ще играят максимум една година и ще бъдат продадени.

Върни се в “ЦСКА”