nosmoky написа:Синчец, видно е, че по някаква причина нашите отбиват номера при малките набори. Аз не знам каква е причината...ако ти знаеш сподели ?
В наборите, които са близко до мъжкия футбол имаме предимство...и по каква програма са тренирали вашите...или пък кой им е треньор...не ни интересува особено.
Виж сега-нямате 2007, за 2008 споменахме, 2009 също нямате, нито подготвителни групи от по-малки. 2006 и 2005 са ви посредствени, 2004 са единствените читави. За 2003 няма да говорим!
Причината е занемарената школа. ГГ дойде с методисти, тренери и деца в големите набори, но тепърва трябва да гради система в по-малките. Опитът с 2008( за мен това е проба) показа, че така няма да стане. За да проработи схемата, трябват години. Това не е приоритет на ГГ на този етап. Което за мен е грешка, защото Лц открива филиал на школата си в София и да се докопаш до читаво дете ще е все по-трудно.
Освен споменатото за синята методика-Левски набира деца на 5 и 6 годинки. Работи с тях и влизат като готов отбор в първенството. 2009 едва догодина ще играят шампионат, но вече са си тим. 2007 играха в Испания, и никак не играха зле.
6-9 са годините, в които се изграждат основни футболни умения и навици за игра в защита, покриване, подсигуряване. Пропуснат ли се-заеви...