blue avalanche написа:...
Значи Л-ц могат да бият шута на Й.Минев ,а ние от В.Минев втори Малдини ли ще правим????![]()
![]()
Твоето мнение може да се окаже чудесна идея за ръковоството, треньорите, скаути и т.н. Не втори Малдини, а двама опитни защитници.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:...
Значи Л-ц могат да бият шута на Й.Минев ,а ние от В.Минев втори Малдини ли ще правим????![]()
![]()
Живко6461 написа:blue avalanche написа:...
![]()
Твоето мнение може да се окаже чудесна идея за ръковоството, треньорите, скаути и т.н. Не втори Малдини, а двама опитни защитници.
rhaegar написа:Red_Neck написа:gihuelo написа:С какво ще вземете вратаря на Дунав и по-добър бек от Алвеша? С трици?
С предплатени ваучери на Виваком...![]()
Ще ги изплатим със следващ трансфер, като Сукуна.
Живко6461 написа:Живко6461 написа:blue avalanche написа:...
![]()
Твоето мнение може да се окаже чудесна идея ръковоството, треньорите, скаути и т.н. Не втори Малдини, а двама опитни защитници.
gihuelo написа:Абе за Сукуна сто бимберици им дадохте като пичовемай имат и процент от следващ трансфер ако е с пари
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
metodito написа:Ако има нещо положително от вчера е Тони Огнянов. Не съм обелвал добра дума за него досега, но браво на Митов, че го сложи там. Рано е да се каже, но може би намерихме заместник на Веско. А относно Краев, вчера пусна два голови паса, ма кой да види. Нали тряя се храчи. Краев не е виновен, че Тунде не може да си умери краките. Гонзо от тея два паса, три гола щеше да направи При Бурабия се вижда най-добре колко е важен треньорът. Дълго време някой явно смяташе, че е дефанзивен халф. Нямаше никаква възможност да представи какво може. Вече е напред и няма умора. Според мен Найденов може да замести без проблем Костадинов. А на Мечката му пожелавам успехи и здраве.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
blue avalanche написа:Да не говорим как се блъсна в противников играч като последния кьорчо и си разби носа...
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 19 госта